bugün

türk milliyetçilerinin ırkçı değiliz söylemleri

1. düzeltme. zeytinburnunda kürt avına çıkmamıştır. mahalleyi ve arabaları yakan bir avuç çapulcu alaşağı edilmiştir. bu çapulcuların hepsinin kürt olması türk milliyetçilerinin sorunu değildir.
2. düzeltme. bu çapulculara türk milliyetçileri diye tanımlayabileceğiniz bir sınıf değil bizzat mahalle sakinleri müdehale etmişlerdir.
3. düzeltme. ermeni tehciri meselesini bilmeden konuşmamakta fayda var. evet dönemin ermenileri hayindir. alçaktır şerefsizdir. fransız askerlerinden aldıkları silahlarla özellikle doğuda yapmış oldukları zulümler ortadadır. hali hazırda halen senin ağrı dağının peşindedirler. azeri türklerine yaptıkları işkenceler yani karabağ meselesi ortadadır.

peki türk milliyetçilerine ırkçı diyenler farkında mıdırlar bilmem ama genelde türk düşmanı milletlerin ağzıyla konuşmayı liberalleşme yahut halkların kardeşliği etiketiyle yemektedirler.

son tanım. türk milliyetçiliği ırkçılık değildir. ancak iki kelam okumamış cahil sübyanlar bilmedikleri fikre düşmanlık beslerler. kendi zihinlerinde canlandırdıkları etnik milliyetçilik hastalığından ötüğrü türk milliyetçiliğine saldırırlar