bugün

abdul kader keita

lan niye döndürülmeye çalışılıyor galatasaray'a anlamıyorum arkadaş!

bu adam değil miydi iç saha maçlarda yaldır yaldır giderken, dış saha maçlarda eli belinde gezen? bu adam değil miydi ali sami yen'de alkış almak için yardırıp, en önemli deplasmanlarda bir tek atak yapmadan maçı bitiren? bu adam değil miydi abuk subuk hareketler sebebiyle kırmızı kart görüp ertesi hafta yatmaya çalışan?

bu adam değil miydi sahada galatasaray camiasının hiç alışık olmadığı sahte hareketlere sığınıp yerlere düşen, yumruk atıp atmamış gibi yapan? yıllardır luganosu, emresi, volkanı, ferrarisi, zagosu, tümeri nedeniyle "çirkef" diye adlandırılan takımlara karşı yüzümüzü kızartan, utandıran hareketler yapan bu adam değil miydi?

dahası frank rijkaard'la doğru düzgün geçinemeyen, nonda takımdan ayrıldıktan sonra triplere giren, koşmayan, sorumluluk almayan adam bu değil miydi?

olm siz statta maç izlemiyor musunuz hiç? bunca olandan sonra hala çıkıp "ay çok heyecan yaptım, gelsin hemen gelsin" demeler falan nedir bu ya?

gelmesin arkadaş! avrupa'da oynayan en iyi kanat oyuncularından biri olabilir ama gelmesin mümkünse. bir maç oynayıp ertesi maç yatacak adam gelmesin...