bugün

aral ithalat

Aldığım Civilization V oyunun içine yanlış şifre koyarak üç gün beni süründürmüş, işyeri diye demirci deposunda çalışan uyduruk firma.

Elime geçen oyunu kurma aşamasında şifreyi kabul etmeyince kendilerini aradım. ilk önce bi güzel papara yedim. Şifreyi yanlış girdiğimden tutun da miyop olabileceğime kadar imalar geldi. Tabi haliyle ofislerinde aldım soluğu. Ofis dediysem (Teknik Destek biriminden bahsediyorum) bir hurda deposunun arka kısmını bunlara vermişler. Bir yığın mıymıy çalışan kolilerin arasından kafalarını uzatıp size bakıyorlar, hepsinin suratından şapşallık akıyor.

Neyse efendim aradığım kişinin ne hikmetse o gün merkeze gitmiş olduğunu söylediler. itişir kakışırken adam birden merkezden ışınlandı, pardon geldi. Otuz iki diş halinde sırıtarak elindeki bir kağıdı tutuşturdu: Viva la Vida doğru şifre! Bi de bi güzel yalan attı: Kendilerinin değil ingiltere'deki firmanın yanlışı olduğunu söylediler. Utanmaları için ingiltere merkezi aradım, onlar böyle bir şey olmadığını tüm suçun Aral ithalat'ta olduğunu gerekirse lisans sözleşmesini iptal edip dava bile açabileceklerini o soğuk ingiliz asilliğiyle kibar kibar, ama kesin bir dille ifade edince aldı mı bunları bir telaş? Yağlamalar ballamalar arasında beleş bir oyun daha vererek beni pışpış kapıya kadar geçirdiler. Hatta yemek teklif ettiler. Hala arasıra mail atıyorlar sorun var mı yok mu diye.

Türkiye'deki her tüketiciyi koyun görmelerinden mütevellit başlarına hiç çorap örülmemiş firma anlaşılan. Bundan sonra iki kere daha düşünürler herhalde.

Bir daha Türkiye'den oyun almak mı töbeee.

Amazon.com ne güne duruyor?
güncel Önemli Başlıklar