bugün
- yeni evli çift aktiviteleri16
- nervio abla18
- efendiler yarın cumhuriyet ilan edeceğiz4
- yazılımcıların flört edememesi6
- ismail kartal21
- sözlük kızlarıyla pijama partisi yapmak16
- türkiye cumhuriyeti2
- 26 ekim 2026 galatasaray fenerbahçe maçı78
- nervio'ya evlenme teklif etmek29
- yaşamak üzerine2
- insanın kendiyle geçireceği zamana ihtiyacı olması5
- mutlu günleri beklemek15
- en lezzetli balık12
- vajinaya dil atmak16
- şemsiye taşıyan erkekte gizli eşcinsellik vardır7
- 7 kasım 2026 galatasaray amed maçı10
- sözlükte kimseye zararı olmayan yazar20
- sözlük kızlarının çorapları11
- sözlükteki gizli geyi ifşalıyorum15
- güney kore34
- görükle den moskova'ya yürümek3
- yerde para bulmak8
- ahmet kaya3
- kimsenin sizi sevmemesi16
- ümit kocasakal19
- kedimin yatağıma kusması6
- sözlüğe hareket getirecek şey6
- from gold from dust36
- gece uyanıkları3
- ıspartalıları sevmemek8
- motorsiklet5
- sözlük kızlarına hallenen erkek yazarlar8
- en son ne aldınız13
- rusyada neden kızlar şımarık değil sorunsalı9
- nervio tarzı entry girmek24
- kış gelince kısa etek ince çorap modası8
- sabahları sevilen şeyler5
- nervio'nun peşinden koşan yazarlar9
- para kazanmak6
- mersin10
- bir sözlük erkeğine patik hediye etmek8
- birbiriyle çiftleşecek uludağ sözlük yazarları12
- sözlükte götü çok kaldırılmış kızlar8
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak8
- instagram da artan erotizm sebebi10
- muslettin amca ile edirne genelevine gidiyoruz6
- kitap okumanın hiçbir faydasının olmaması19
- ayak sevecek kadar abaza olmak10
- porsche4
- sinemada yiyişen sevgililer9
son yazısında evrim'e ve tasarrufa karşı görüş belirttiği için başta ekşi sözlük olmak üzere her yerde topa tutulan yazar. ilgiyle takip ettiğim birisi kendisi. belki çok bilmediğim şeyler yazmıyor; ama kendisini okutturuyor ve öyle ya da böyle insanların bilmesi gereken konular hakkında yazıyor. okunma sayısında bir artış olsun diye belki de devam ediyorum takip etmeye, bilemem. bazen bilmediğim şeyleri de yazıyor. dün verdiği adrese bir mail attım ama kontrol edip etmiyor mu bilmiyorum. neyse, konumuz bu değil ama okuyorsa burayı mailine baksın diye dedim. bugünkü yazısı en sıkıcı yazılarından biriydi doğrudur. kibiri törpülemek konusunda o kadar örnek verebilecekken neden fight club'ı seçtiğini ben de anlamadım. evrim konusundaki görüşleri bir bilim insanı olmadığı için beni çok da enterese etmiyor. fakat benim özellikle irdelemek istediğim nokta şudur ki toplumumuzun farklı görüşlere zerre saygısı olmadığını görmüş olduk. ekşi bugün kendisine kan kusuyor. neden, belli bazı konular hakkında görüşlerini sundu ve bu gönüşler beğenilmedi. ekşideki yorumlara bakıyorum anlam veremiyorum hani, son on yoruma bakıldığında görülür ne demek istediğim. eleştirdikleri adamın başka türlü düşünenlere gösterdiği saygının binde biri bile yok onlarda.
bugünkü yazısı hakkındaki görüşüm ise, evet, evrim konusunda cahil denebilecek bir eksikliği olduğu kanısındayım ama yine de yaptığı işe saygım sonsuz. fakat bu fight club yazısının gereği ve amacını anlayamadığımı da eklemem lazım, sıkıldım okurken.
bugünkü yazısı hakkındaki görüşüm ise, evet, evrim konusunda cahil denebilecek bir eksikliği olduğu kanısındayım ama yine de yaptığı işe saygım sonsuz. fakat bu fight club yazısının gereği ve amacını anlayamadığımı da eklemem lazım, sıkıldım okurken.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar