bugün
- 2026 ekonomik krizi12
- migros'a sorulacak tek soru22
- velvet40
- arkadaşlar veto ne demek8
- bir sözlük yazarını kıskanmak7
- masonik gizemler5
- tostumu yaptım11
- ellerim bos gonlum hos16
- sıfırladım babacığım3
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği8
- gnostik gizemler3
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi7
- g i l d e d l i l y14
- kürt meslekleri6
- türklerin türk olamama sorunu6
- abraxas2
- mümin aynı delikten iki defa sokulmaz2
- victor osimhen16
- 1 euro 56 25 tl2
- mezeler eşliğinde rakı içip söyleşmek8
- köylüleri neden öldürmeliyiz5
- devşirme meslekleri3
- arkadaşlar çok hastayım ya7
- sıçarken entry giren yazarlar2
- bir kızın hard sevip sevmediğini nerden anlarsınız5
- iktidar değişince yandaşlar nereye kaçar sorunsalı3
- tıktok nasıl etkin kullanılır2
- ismail kartal18
- now tv neden gelmedi6
- dolubatarya2
- sözlük ne zaman bu kadar sıkıcı hale geldi6
- ota boka faşist diyen kürtçü3
- hindistanlı işçiler3
- kliniğe gittim klinikten geldim6
- çomar arabaları3
- burcu özberk4
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması11
- gocu abi buraya yumruk havaya4
- osuruktan şiirler58
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması6
- anın görüntüsü25
- allah'ı inkar eden ateisti bi tabuta hapsetmek2
- bu saatte evde oturmak yerine işte olan insan4
- fenerbahçe biraz sert biraz katı13
- güçler ayrılığı3
- ümmetçi genişliği2
- tesla model 33
- the mossad is watching you3
- sadece sözlük kızları tarafından açık oylanmak4
- kadınlardaki aşırı özgüvenin nedeni6
Daha önce verdiğim iki siparişin zamanında teslim edilmesine kanıp üçüncü kere verdiğim siparişte beni dumura uğratan hepsini-al-da-bi-tarafına-sok.com
Beş ürün sipariş ettim 30 Haziran'da. ilk dördü hemen "tedarik edildi" konumuna geçti; kaldık beşinciye (Civilization V) E ama boku çıktı işin 15 gündür tedarik sürecinde. Hayalim bir iki gün içinde teslim edilirse iznimin ilk haftasını deli gibi oyun oynayarak geçirmekti. (bkz: yaşanmamış çocukluklar)
Gel gör ki efenim iznim bitti nerdeyse kıdemli çalışan oldum falan filan. Hala tedarikte tedarikte. Ya kardeşim nükleer başlıklı füzeye parça mı istedim topu topu dünyanın her bir köşesinde dolaşan bi tane bilgisayar oyunu. Yok yok yok.
Hayır tedarik etmeyi geçtim madem bi tarafında tutamıyosun ürünleri -çok doğaldır- sipariş ederken uyarsana? Bak abi bu ürünü ben ne zaman tedarik ederim bilmiyorum yaz da var kış da var desene? Hadi bu kadar samimi olma, resmi ol: "Ürün stokta kalmamıştır gelince size bildirelim"
Yıllardır Amazon.com'dan Türkiye'ye getirilebilen her bi şeyi getirtmiş insanım. Adamlar ürün geç tedarik edecekler mi, başka satıcıdan mı gönderecekler, hemen ürün sayfasında belirtiyorlar. Şu şu ürününüz ancak şu tarihten sonra gelebilir ona göre sipariş edin diyorlar. Yaw örnek alırken sloganlarını bile kullandığın sitenin politikalarını da örnek alsana?
Hayır madem onu tedarik edemiyosun diğerlerini de göndersene? O da yok.
En nihayetinde kaz kafam dün anca çalıştı (bkz: Türk ün aklı sonradan gelirmiş)siparişi iptal ettim http://www.gamer-market.com diye bi siteden sipariş verdim oh mis hazırlanıyormuş iki üç günde elimde olacakmış. Civilized alışveriş sitesinin bildirimleri bile daha bi tatlı oluyor.
Siz siz olun hepsi burada com yerine diğer ne türlü kaynak varsa kullanın. Arkadaşınıza oyun yazılımı bile yazdırın. Nedense siparişleriniz hiçbir zaman "orada" olmaktan öteye gidemiyor.
Beş ürün sipariş ettim 30 Haziran'da. ilk dördü hemen "tedarik edildi" konumuna geçti; kaldık beşinciye (Civilization V) E ama boku çıktı işin 15 gündür tedarik sürecinde. Hayalim bir iki gün içinde teslim edilirse iznimin ilk haftasını deli gibi oyun oynayarak geçirmekti. (bkz: yaşanmamış çocukluklar)
Gel gör ki efenim iznim bitti nerdeyse kıdemli çalışan oldum falan filan. Hala tedarikte tedarikte. Ya kardeşim nükleer başlıklı füzeye parça mı istedim topu topu dünyanın her bir köşesinde dolaşan bi tane bilgisayar oyunu. Yok yok yok.
Hayır tedarik etmeyi geçtim madem bi tarafında tutamıyosun ürünleri -çok doğaldır- sipariş ederken uyarsana? Bak abi bu ürünü ben ne zaman tedarik ederim bilmiyorum yaz da var kış da var desene? Hadi bu kadar samimi olma, resmi ol: "Ürün stokta kalmamıştır gelince size bildirelim"
Yıllardır Amazon.com'dan Türkiye'ye getirilebilen her bi şeyi getirtmiş insanım. Adamlar ürün geç tedarik edecekler mi, başka satıcıdan mı gönderecekler, hemen ürün sayfasında belirtiyorlar. Şu şu ürününüz ancak şu tarihten sonra gelebilir ona göre sipariş edin diyorlar. Yaw örnek alırken sloganlarını bile kullandığın sitenin politikalarını da örnek alsana?
Hayır madem onu tedarik edemiyosun diğerlerini de göndersene? O da yok.
En nihayetinde kaz kafam dün anca çalıştı (bkz: Türk ün aklı sonradan gelirmiş)siparişi iptal ettim http://www.gamer-market.com diye bi siteden sipariş verdim oh mis hazırlanıyormuş iki üç günde elimde olacakmış. Civilized alışveriş sitesinin bildirimleri bile daha bi tatlı oluyor.
Siz siz olun hepsi burada com yerine diğer ne türlü kaynak varsa kullanın. Arkadaşınıza oyun yazılımı bile yazdırın. Nedense siparişleriniz hiçbir zaman "orada" olmaktan öteye gidemiyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar