bugün

sözlük yazarlarının itirafları

- 10 gündür gelen kargo sayısı 7 ve bunların 2'sini geri yolladım diğeri de paket halinde beni bekliyor.

- 10 günde müzik dinlemeye ayırdığım vakit uykuya ayırdığım vaktin neredeyse 2 katı.

- superman tişörtünü giyenlerden fena halde gıcık alıyorum. hayır ben aldığım zaman kimse giymiyordu, ne oldu lan birden bire hepinizde var. giymeye utanır oldum. taytını da giyeceğim lan dur bakalım o zaman da hepiniz giyecek mi?

-36 saat uykusuz kalıp, 15 saat yemek yemeden de hayat belirtileri gösterebiliyorum.

-dilencilerle hep garip bir muhabbet içerisine girmişimdir. ihtiyacı olmadığını düşündüğüm bir dilenciye 1 dolar verme gibi garip bi' düşüncem var. bakarsın belki de düğünlerdeki gibi alnına yapıştırırım. tepkisini merak ediyorum.

-24 saatten az bir süre kalmasına rağmen gireceğim ehliyet sınavını sürücü kursundan değil de haberlerden öğrenmek kavga nedeni olsa gerek. hayır ben mi asabiyim insanlar mı aptal anlamadı ben bu işi.

-paint'ten hala çok kötü resimler çiziyorum. gel gör ki hepsi bir kompozisyon halinde yağmasa da gürlüyor mübarek.

-internet üzerinden iş başvurusu yaptığım zamanlarda öğrenci olduğum halde ve hiçbir tecrübem olmamasına rağmen mutlaka müdür ve müdür yardımcılığı ilanlarına başvuruda bulunuyorum. hayır arkadaşım aranan özelliklere kendine güvenen, yeniliğe açık, sorun çözebilen yazarsanız ben de başvururum siz ne kadar kendinize güveniyorsunuz görelim.
güncel Önemli Başlıklar