bugün
- merfulu gitmesin kampanyası13
- nervio moderatör olsun kampanyası9
- gammazlar ve biraderler arasındaki kirli ilişki6
- gammazların tarafsız olması gerekliliği10
- öykü serter6
- kızların kıvırcık saçlı erkeklere olan zaafı5
- arkadaşlar bu arada ben de gammazım4
- hatırladığınız en eski anı5
- cuheyman el uteybi4
- ismet gürbüz5
- arabayı yavaş süren tipler10
- arkadaşlar moderatör oluyorum5
- erkek karısına itaat etmelidir3
- beni seven yazarlar6
- gammazlar adam mıdır sorunsalı3
- iltifat mı hakaret mi belli olmayan kelimeler5
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay12
- yakışıklı erkeklerin gay olması8
- tahsildaroglu peyniri3
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor7
- queen feristah9
- 20 ağustosta boşalma davam var3
- winrar vs zip vs 7z2
- zam var diye gece benzinciye gitmek6
- kız nick altı meriçleri2
- 60 yıllık ömrümün kalması4
- apoya küfür edince kuduran kürtçü2
- uludağ sözlük için öneriler6
- altın gibi ağır2
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor14
- liseden arkadaşlar4
- maykıl2
- online yazarlar neden yazmıyor11
- sarhoşken sokak hayvanlarıyla arkadaşlık etmek4
- limonata2
- true çaylak olsun kampanyası13
- tamer karadağlı4
- arkadan yanaşıp selektör yapan it10
- tarık tarcan5
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj9
- arkadaşlar düzeldi mi2
- nutuk'un özel olmayan baskısı3
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite13
- sözlük içi konularda başlık açamamak2
- iranın bir türlü barış anlaşmasına yanaşmaması5
- küçük prens okuyan yetişkin erkek5
- yılbaşına az kalması6
- ibne miyim acaba diye sorgulamak9
- kavga ediyor numarası yapan yazarlar6
- sürekli güler yüzle dolaşan tip11
insanlığın gördüğü en uzun soluklu bilim kurgu dizisidir.
dizi büyük zaman savaşı sırasında daleklerin yok ettiği zaman lordu soyunun son temsilcisi olan doctor'un başından geçenleri anlatmaktadır. kendiside bunun üzerine dalekleri yok etmiştir. tardis isimli zaman makinası sayesinde o gezegen benim bu gezegen senin dolaşmaktadır. yardımcılarını -memeler her zaman sart- insan ırkından seçmektedir. şu ana kadar (2. seri için konuşuyorum) seçtiği yardımcılarının ikisi kızıl, biri sarışın, diğeri siyahidir.
zaman lordları yeniden doğum dedikleri şey sayesinde ölümsüzdürler. ne zaman ölecek olsalar hücreleri yenilenir. bu sayede yeni bir kişiliğe bürünürler. şu anda 11. doctor olarak matt smith oynamakta. yardımcısı olarak da taş gibi bir hatun var.
doctor'un en büyük düşmanları kendi soyunun ikinci mensubu olan master ve daleklerdir. hatta ve hatta 4. sezondan sonra çekilen özel bölümlerin son ikisinde galifrey'in yeniden doğuşu işlenmiştir. bu bölümlerin birisinde doctor aynen söyle demiştir: "zaman lordları benim en büyük düşmanımdır". bu arada zaman lordlarının başında bulunan rassolin'in kendi kişisel meseleleri dolayısıyla zamanı ve boyutu parçalayarak kendisini ölümsüz kılması gibi bir mevzu vardır. doctor bunu engellemek için tardisi kendi halkından çalıp zaman lordlarını yok etmiştir.
dizi büyük zaman savaşı sırasında daleklerin yok ettiği zaman lordu soyunun son temsilcisi olan doctor'un başından geçenleri anlatmaktadır. kendiside bunun üzerine dalekleri yok etmiştir. tardis isimli zaman makinası sayesinde o gezegen benim bu gezegen senin dolaşmaktadır. yardımcılarını -memeler her zaman sart- insan ırkından seçmektedir. şu ana kadar (2. seri için konuşuyorum) seçtiği yardımcılarının ikisi kızıl, biri sarışın, diğeri siyahidir.
zaman lordları yeniden doğum dedikleri şey sayesinde ölümsüzdürler. ne zaman ölecek olsalar hücreleri yenilenir. bu sayede yeni bir kişiliğe bürünürler. şu anda 11. doctor olarak matt smith oynamakta. yardımcısı olarak da taş gibi bir hatun var.
doctor'un en büyük düşmanları kendi soyunun ikinci mensubu olan master ve daleklerdir. hatta ve hatta 4. sezondan sonra çekilen özel bölümlerin son ikisinde galifrey'in yeniden doğuşu işlenmiştir. bu bölümlerin birisinde doctor aynen söyle demiştir: "zaman lordları benim en büyük düşmanımdır". bu arada zaman lordlarının başında bulunan rassolin'in kendi kişisel meseleleri dolayısıyla zamanı ve boyutu parçalayarak kendisini ölümsüz kılması gibi bir mevzu vardır. doctor bunu engellemek için tardisi kendi halkından çalıp zaman lordlarını yok etmiştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar