bugün

6 haziran 2011 kenan evren in ifade vermesi

12 Eylül 2010 referandumundan çıkan anayasa değişikliği sonucu yaklaşık 9 ay sonra akla gelen sorgulama manidardır. (bkz: seçim yatırımı) (bkz: takiye)

Şöyle ki; başsavcı vekili paşazadenin önce evine gidiyor, sonrada sayın cumhurbaşkanı diyerek hitap edip sorular sormaya başlıyor.

Paşazade ne desin, evet yaptım, yine olsa yeniden yaparım, Pişman değilim.*
Başsavcı vekili ne derse beğenirsiniz; " öbür arkadaşında ifadesini alacağız sonra bu süreçte ilgili cumhuriyet başsavcılığı dava açılması veya açılmaması yönünde karar verecek " miş.

Yahu koskoca başsavcı vekilisin hukuk mu bilmiyorsun bu adamlar darbe yaptı, bilerek yaptı, o kadar insanı öldürdüler, sakat bıraktılar ülkenin ağzına sıç-tı-lar.

Şimdi ergenekon davası nedir ? darbe teşebbüsü değil midir? hatta içeride yatanların çoğunun suçu bile belli değil, yok gizli tanıklar, yok imzasız yazışmalar, gizli dinlemeler vs.

o zaman bu adamlar neden içeride ?

sen daha 12 eylül 1980 darbesini yapan adamlara dava açmayı düşüneceksin diğer tarafta suçunu bilmeyen yüzlerce kişi var en az 600 gündür içeride.

27 nisan e-muturasıda unutuldu kimsenin aklına gelmiyor.

Hmmm, şimdi düşünelim bir şeyler yanlış sanki, beni * aptal yerine koyuyorlar bu ampul kafalılar, maalesef öyle. yem atıyorlar ey halkım, kanma bu oyunlara.

şimdi ben savcı olsam kenan evren paşazadenin yaşını 17 'e küçültüp (yaşlılıktan yırtmasın kemik yaşı gençtir köftenin) idamını isterdim.