bugün

ben hrant degilim

"Türk'ten boşalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan, Ermenilerin Ermenistan'la kuracağı asil damarında mevcuttur"

Hrant Dink (12 Ocak 2007) AGOS Sayı: 563

ya sev ya terk et diyemeyiz, sonucta burası olabildiğince "özgür" bi ülke. şunu unutmamak gerekiyor ki, rahmetli, ermeniler ve turklerin arasında kopru kurmak için uğraştı durdu. ancak ters anlaşılacak cumleler bu ulkede sökmez. hassas bir ülkeyiz. bir tarafta kürt sorunu, bir tarafta kıbrıs sorunu, bir tarafta ermeni. azınlıklar ona gore bu ulkede yerini almalı ve ona gore davranmalı. veya dışarıya açılarak nobel alınmalı. bu ülkenin içinde ses getirecek davranışların veya cümlelerin sonu ne oluyor herkes görüyor. dış güçlerin peydahlamasıyla türkiye sınırının içinde azınlıkların sesini yukseltmesi, kuzu gibi bir hükümet olduğu surece devam eder. ve ogün gibi daha nice 'yiğitler' baş gösterir. unutmadan;

"ey turk istikbalilin evladi! işte, bu ahval ve şerait icinde dahi, vazifen, turk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktir! muhtac oldugun kudret, damarlarindaki asil kanda mevcuttur"