bugün
- hikayeyi devam ettir54
- sokakta kavga teknikleri16
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak14
- çekirge7
- 31 yaş sendromu5
- pilot bir erkekle sevgili olmak12
- mezoterapi11
- sözlük yazarlarının saatleri10
- 32 yaş sendromu3
- arkadaşlar bakar mısınız28
- zetina dikiş makinası2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası37
- üç harflilerden korkmak6
- arkadaşlar iyi geceler4
- pişi olsa da yesek3
- geceye bir şarkı bırak14
- enteresan neden kavga yok6
- kavganın kazananı yoktur6
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- nickten isim tahmini yapmak72
- tai lung26
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak8
- aradığınız hiçbir şeyi bulamadığınız büyük şehir3
- flörtün ev adresinizi öğrenmesi3
- çıplak ayakla hamam böceğine basmak3
- uyumayın konuşalım6
- sigara 1000 tl olsa bile içerim4
- kürk giyen erkek6
- kimse kalmamış lan sözlükte4
- sedef adası4
- adalarda bisiklet sürmek4
- türk kızlarına bir öğüt bırak5
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- türklerin islama göre yaşamaması5
- evreşe yollarını dar olmaması4
- sevgilinin bir vuruşta soğanı ikiye yarması3
- ilk buluşma3
- uysaljakoben17
- vakıf üniversiteleri3
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- yeni parti48
- kızılcık şerbeti yeni fatih2
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- tekne turu11
- çıplak ayakla lego parçasına basmak2
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- instagram3
- 28 temmuz 2026 depremi3
şu ibretle okunası 'kayda değer' yazının müellifi akil adam. takip ediniz...
KORKUNÇ PLAN
Cuma gününden önceki son 48 saatte Kuzey Irak'ta ve Türkiye'de ne oldu?
"Bazı silahlı unsurlar Irak içlerinde çeşitli noktalara operasyon düzenledi."
"Bu nokta operasyonların sadece birisinde 8 kişi öldürüldü."
"Bu operasyonlardan ne KDP'ye ne KYB'ye, ne de işgal kuvvetlerine herhangi bir bilgi verilmedi."
"ABD, bölgede görevli bazı Türk irtibat Timleri'nin belli yüksek teknoloji iletişim cihazlarına el koydu."
Peki, bu ani harekattan kısa bir süre önce ne oldu?
"israil'den Erbil'e, 3 TIR dolusu Stinger füzesi getirildi. israil eski istihbarat Şefi Danny Yatom milyon dolarlık bu alışverişe aracılık etti."
"6 Aralık günü Türkiye'ye tam 740 kg C-4 ve 5 adet Stinger füzesi girdi. Bu malzemeyi taşıyan Mercedes marka minibüs Afyon'a 3 günde ulaştı ve bu sürede tam 4 kez plaka değiştirdi... 9 Aralık günü saat 05.00'te Afyon'da belli bir noktada konakladılar. Ve tekrar plakalarını değiştirerek istanbul'a devam ettiler."
"4 adet Stinger füzesinden biri Büyükada'ya götürüldü. Malzemenin kalanı Esenler'de bir adrese bırakıldı."
"6 Aralık sonrası Kuzey Irak'tan Türkiye'ye yeni nakiller, benzer şekilde yapıldı."
"Türkiye içinden resmi ve gayri resmi belli kişilerin tüm bu olan bitenle doğrudan (ticari) veya dolaylı ilgisi vardır."
Yukarıda "tırnak içinde yazdığım" bilgileri, bazıları hariç, elbette ispatlayamam.
Ve fakat, kaynağıma güveniyorum.
Sorular şunlar...
Bu bilgiler doğruysa.
Türkiye Kerkük'le ilgili hangi aşamaya gelmişti? Salı günkü kapalı oturumda ne konuşulacaktı?
Bu patlayıcılar ve füzeler hangi örgütün, uyuyan hangi hücrelerine teslim edildi ve hedefleri neresi?
Saldırıya geçmeleri için ne zaman uyandırılacaklar?
Tüm bu bilgilerin bana ve birkaç kişiye daha sızdırılması, psikolojik bir harekat kapsamında mı? Öyleyse bu psikolojik harekatı planlayıp orkestrasyonunu yapan merkez neresi?
Ve, en mühimi Hrant Dink suikastı zincirin ilk halkası mı?
Türkiye Kerkük konusunda "adım atmaya kalkarsa", öldürülmesiyle Türkiye'yi karıştıracak ikinci kişi kim?
Serdar Akinan - Akşam Gazetesi
KORKUNÇ PLAN
Cuma gününden önceki son 48 saatte Kuzey Irak'ta ve Türkiye'de ne oldu?
"Bazı silahlı unsurlar Irak içlerinde çeşitli noktalara operasyon düzenledi."
"Bu nokta operasyonların sadece birisinde 8 kişi öldürüldü."
"Bu operasyonlardan ne KDP'ye ne KYB'ye, ne de işgal kuvvetlerine herhangi bir bilgi verilmedi."
"ABD, bölgede görevli bazı Türk irtibat Timleri'nin belli yüksek teknoloji iletişim cihazlarına el koydu."
Peki, bu ani harekattan kısa bir süre önce ne oldu?
"israil'den Erbil'e, 3 TIR dolusu Stinger füzesi getirildi. israil eski istihbarat Şefi Danny Yatom milyon dolarlık bu alışverişe aracılık etti."
"6 Aralık günü Türkiye'ye tam 740 kg C-4 ve 5 adet Stinger füzesi girdi. Bu malzemeyi taşıyan Mercedes marka minibüs Afyon'a 3 günde ulaştı ve bu sürede tam 4 kez plaka değiştirdi... 9 Aralık günü saat 05.00'te Afyon'da belli bir noktada konakladılar. Ve tekrar plakalarını değiştirerek istanbul'a devam ettiler."
"4 adet Stinger füzesinden biri Büyükada'ya götürüldü. Malzemenin kalanı Esenler'de bir adrese bırakıldı."
"6 Aralık sonrası Kuzey Irak'tan Türkiye'ye yeni nakiller, benzer şekilde yapıldı."
"Türkiye içinden resmi ve gayri resmi belli kişilerin tüm bu olan bitenle doğrudan (ticari) veya dolaylı ilgisi vardır."
Yukarıda "tırnak içinde yazdığım" bilgileri, bazıları hariç, elbette ispatlayamam.
Ve fakat, kaynağıma güveniyorum.
Sorular şunlar...
Bu bilgiler doğruysa.
Türkiye Kerkük'le ilgili hangi aşamaya gelmişti? Salı günkü kapalı oturumda ne konuşulacaktı?
Bu patlayıcılar ve füzeler hangi örgütün, uyuyan hangi hücrelerine teslim edildi ve hedefleri neresi?
Saldırıya geçmeleri için ne zaman uyandırılacaklar?
Tüm bu bilgilerin bana ve birkaç kişiye daha sızdırılması, psikolojik bir harekat kapsamında mı? Öyleyse bu psikolojik harekatı planlayıp orkestrasyonunu yapan merkez neresi?
Ve, en mühimi Hrant Dink suikastı zincirin ilk halkası mı?
Türkiye Kerkük konusunda "adım atmaya kalkarsa", öldürülmesiyle Türkiye'yi karıştıracak ikinci kişi kim?
Serdar Akinan - Akşam Gazetesi
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar