bugün

atatürk ü tanrısallıştırmak

Ataturk put degildir oyle olmakda istememistir. Kimsede put gibi gormemistir ama sevgi saygi ve baglilik vardir ona karsi. Yaptiklarini kimse inkar edemez. Adam Ataturk olmasa baska yigit cikardi demis. Hadi 15 ay askerlik yapmaktan kacan bu toplumdan ciksa ya simdi bir Ataturk. kim var heykeli dikilmeye deger Ataturkten baska. Sevmiyorum de gec git sanane adamin ickisinden namazindan niyazindan ( agzimi bozucam simdi) .
Sozum sana "tabi yersen" sen ve senin gibi dusunenlere. Ulan got oglani serefsiz. siz kimsiniz ki Ataturku elestiriyorsunuz.
Git askerligini yap, ekmek getir eve gerisini sorgulama. Dusunen elestiren toplum istiyoruz elbette ama her yere dilini sokma senin dilini keseler. Biraz saygiyi ogren. Begensende begenmesende Ataturke borclusun herseyi. sen ve senin gibiler yuzunden millet vatana ataya sover oldu zaten. Icine sictigim demokrasisini getirdiler de it kopuk yorum yapar oldu. Vatana ataya dil uzatani keseceklerdi ki simdi ne pkk sorunu vardi nede senin gibi vatanini atasini bilmeyenler kalirdi piyasada. sen git basit konulara yorum yap bu agir konulara yazip milleti cileden cikartma.