karakol

biri bana neresinin behzat ç'ye benzediğini açıklarsa gerçekten mutlu olacağım dizi. behzat ç kötü bir adam değil kendi doğruları olan bir adam. burdaysa çok farklı özellikte bir başrol var en azından. adam uyuşturucu işine giriyor yapabilir mi behzat amir? mekan, olaylar ve roller tamamen farklı onu bir geçelim. The Shield deseniz anlayacam zaten ondan alıntı bu dizi * ama elimizde ki tek iyi polisiye örneği behzat ç diye her boku ona benzetmeye çalışmak nasıl bir ezikliktir?

çekin polislerin elinden o fenerleri, hayır bir havada yapmıyor ki. alışkın olduğumuz şekilde dalsınlar depoya nesini zorluyosun?

ilk bölümde gördüğümüz kadarıyla arka sokaklar gibi hiç değil. burada ki hikaye tek bölümde biten skeçlerden oluşmayacak reşat bize çok güzel bir yol çizecek. he bölümü çok beğendiğim söylenemez ama giriş için gayet iyi. ezel gibi gittikçe üstüne koyarsa burdaki muhalif meraklılarıda sözünü geri alacaktır ama tayfun güneyer yapımlarına özenirlerse kalitesiz yapımlar çöplüğünde yer bulur kendine.

ertan saban büyüksün.