bugün

lynyrd

bir adam bu kadar mı harika olabilir, bir adam bu kadar mı efendi olabilir, bir adam bu kadar mı insan olabilir, bir adam bu kadar mı adam olabilir?

oluyor işte dostlar, bu adam bu kadar mükemmel bir adamdır. 2006 yılında girdiğim uludağ sözlükten en büyük kazançlarımdan biridir. bir buçuk yıldır sürdürdüğümüz ev arkadaşlığını, ev kardeşliğini zorunlu nedenlerle bitirmeye yaklaştığımız bu günlerde * her geçen gün biraz daha içim acıyor. birlikte izlediğimiz fenerbahçe-galatasaray derbisinde yaşadığımız dalaşmalar, hastalıktan kırıldığım gecelerde gecenin saat 4 ünde uyandığımda başımda bekliyor bulmam, bana sihirli bir türkmen iksiri olarak zorla içirdiği süt, bal, karabiber v.s. karışımlarının kokusu, canımın sıkkın olduğu anlarda verdiği moraller, hayat dersleri, arkadaşları misafir ettiğimizde birlikte mutfağa girip deliler gibi yemekler yapışımız, yakın arkadaş ve dostlarımızın eve gelişleri öncesinde ev hanımı modunda yaptığımız ev temizlikleri...yaz yaz bitmez. entry yazarken gözleri dolar mı insanın? benim doluyor, evlenerek yepyeni bir hayata başlamak üzereyim ama onunla kardeşliğim ölene kadar devam edecek. hasılı kelam, büyük adamdır, çok büyük dosttur, kardeştir, her şeydir.

bu arada en başta söylemem gereken şeyi unuttum en sona kaldı. bugün bu adamın doğum günü...

iyi ki doğdun jojo!

iyi ki doğdun doktor!

iyi ki doğdun ezel-ebed kardeşim!

sadece bir ablaya sahip olduğum için küçükken hep bir erkek kardeş hayali ile üzülen ben erkan'dan sonra bu hayalimin gerçekleşmesi ile o kadar mutluyum ki...

iyi ki doğdun erkan!