bugün

engin alan

soyunda önemli bir sorun olduğu belli olan; sözlükte yazmaktan başka hiçbir özelliği olmayan embesillerin sıradan bir asker olarak tanımladığı kahraman türk askeri.

her şeyden önce ister türk, ister israil, ister iran hangi ülkenin olursa olsun bir özel kuvvetler mensubu askerine sıradan demek cehalet, kötü niyetlilik ve kötü niyetlilikten kaynaklanan yavşaklık gerektirir.
Hele ki bu asker türk özel kuvvetleri mensubu ise.

çekemediğinizi, alınmadığınız için haset olduğunuzu biliyorum ama o askeri okullara sizin gibi köpekler alınsa bile , okulun sonunu göremezler.
disiplin, zor dersler bunlar bir yana ezilirsiniz o şanlı üniformanın altında.
ağır gelir size o.
siz ki allah'a, peyamber'e küfreden devrimcilerin önünde başını eğen sünepelersiniz.
Siz ki yüce dinimiz islam'ın ibadetleri ile dalga geçen pkk nın desteklediği hadep'in eski genel başkan yardımcısını adıyaman milletvekili gösterecek kadar haysiyetsizsiniz.

türkiye'nin, ırak'ın dağlarında, gecenin bir vakti terörist avlamak , istihbarat faaliyetlerinde bulunmak size göre sıradan işlerdir.
Siz daha çok kpss de, ygs de kopya işleri ile uğraşırsınız.
Siz ve sizin gibiler teröristler ile mücadele etmez müzakere edersiniz, haklısınız.

paşamız devlet bahçeli'nin de dediği gibi önce allah'a sonra bize emanettir.
ha bu arada engin alan'ın partinin tabanı ile ilgili bir sorunu olduğunu iddia edenler ne partiyi ne engin alan'ı tanımaktadırlar.
henüz daha doğrulanamamış iddiaları gerçek gibi yansıtmanın yanlışlığı bir tarafa; ailesi partide aktif görev almış birisi olarak tabanın engin alan'ı sorun etmediğini gayet iyi biliyorum.