bugün
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz10
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum15
- işkembe çorbası seven kız6
- ilk buluşmada 3 çeyrek kokoreç gömen kız4
- kedilerin yedigi ilginc seyler16
- pul biberli pilav6
- çamaşır makinesinde yorgan yıkamak7
- pasifler apartmanı4
- şeker hastalığı9
- kova ve oğlak burçlarını sözlükten atmak6
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar18
- duygusal boşluğunu doldururken hpv kapan kız3
- özel sektör de çalışmak11
- söğüşçü aco7
- sixpackli sanat tarih siyaset bilen seksi kadın2
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi10
- en ılık burç5
- tekerlek toplayan cocuk4
- cahit berkay3
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- friedrich engels2
- aklınıza gelen şarkı sözü8
- sovyet sosyalist cumhuriyetler birliği2
- kızlar buraya bakar mısınız7
- ellerim bos gonlum hos14
- cihangir solcusu3
- ruh hastası aktiviteleri6
- avokado yiyen insan2
- aç kalınca fare yemek3
- memurluk2
- galatasaray büyüklüğü14
- celayir emmi beynim zaten zongliiii2
- arapçayı kutsal sanan gerzek4
- arkadaşlar bakar mısınız14
- muslettin amca5
- yazarların anlık durumları3
- şanlıurfa şehir hastanesi6
- genelevim4
- mini etek topuklu ayakkabı fileli çorap üçlüsü2
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- işkence çorbası2
- lukaku vs abdülkerim6
- ermenice6
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- gece vakti sokakta saksafon çalmak2
- sözlüğün en dandik en tırto yazarı2
- ben geldim naneler6
- vincenzo montella8
- küçük park2
- beyaz yaka yazilimci3
şu anda çok kötü bir kadro'ya sahip olan takım. sadece kalite olarak değil ruh olarak çok aşşağılarda. tabi bunlara birkaç futbolcu (cana, culio, ne yazık ki servet vs.) dahil değil. ama ümitliyim ben yine de. seneye yeni bir yönetim, yeni bir teknik kadro, yeni bir futbolcu kadrosu, yeni bir anlayış ve yapı ile tekrar çıkışa geçip birkaç sene sonra tekrardan şampiyonluğa oynayabiliriz. biliyorum eksiğimiz çok ama başarılı bir yapılanmayla kapatılmayacak eksikler değil. bütün bunları yapması için ünal aysal'A da güvendiğimi belirtmeliyim.
kısaca seneye takımda kalması ve gitmesi gerekenleri yazayım.
aykut erçetin : gönderilmeli
ufuk ceylan : seneye yedek kaleci olabilir ama iyi bir kaleci antrenörüne ihtiyacı var.
robinson zapata : bilmiyorum kendisinden bahsetmeme gerek var mı!?
lucas neill : kendisi kafamı çok karıştırdı doğrusu. son birkaç hafta'da böyle siklemez, "benim burada ne işim var" der gibi davranıp bir çok laubali hareket yaptı maçlarda. ama yine de kendisinden daha iyisi gelmeyecekse kalmalı.
çağlar birinci : kendisinden ümitliydim ama sanırım bu adam da kronik sakat. eğer öyleyse gitmeli.
gökhan zan : gitmeli. yedekte durup maç başı anlaşılırsa kalabilir.
emiliano insua : yeteri kadar oynatılmadı ama sanırım kendisinden faydalanamayacağız. yabancı hakkı açılsın diye bonservisi alınmasa daha iyi olur sanırım.
hakan balta : bu sezon "laf işitme" konusunda çığır açmıştır. artık daha çok küfrettirmeden gitmeli. lütfen git. bak küfretmiyorum da. sadece git!.
serkan kurtuluş : etkisiz eleman. gitmeli!
servet çetin : kendisi iyi bir defans oyuncusu olsa da rijkaard'ı sattığı ankaragücü maçından sonra bitmişti gözümde. ayrıca topu oyuna sokma konusunda çok kalas. iyi bir para ile taliplisi çıkarsa satılmalı.
aydın yilmaz : kiralık olarak geri dönmemecesine gitsin de kulüp üç beş kuruş daha kazansın.
barış özbek : futbolcu olmayan biri. yanlışlıkla alındı sanırım takımımıza. gitmeli. ayrıca 3-0 kaybedilen antalya maçında sen beni çok güldürdün. allah da seni güldürsün.
arda turan : kendi iyiliği için de bizim iyiliğimiz için de gitmeli artık. tabi iyi bir teklif (10 milyon üstü) gelirse. yoksa kalsın!
mustafa sarp : bilmiyorum kendisinden bahsetmeme gerek var mı!?
ayhan akman : artık gönderilmeli.
lorik cana : her takıma bir tane cengaver (kalas da olsa) lazım anlayışıyla seneye de kalabilir. ha daya iyisi alınabiliyorsa gönderilmeli. bu arada son haftalarda uzak mesafelerden çektiği güzel şutlar dikkatimden kaçmadı. ha bir de : http://fotocdncube.fanati...011/4/4/fft1mm1402391.jpg
juan pablo pino : sene'ye kalması gereken adamlardan.
yekta kurtuluş : sene'ye kalması gerekenlerden. ama alması gereken daha çok yol var.
juan emmanuel culio: daha iyisi alınmazsa kalmalı. bence kalmalı.
emre çolak : bence oynayabileceği bir kulübe gönderilmeli. kiralık olarak. olmazsa takımda kalmalı. bam'a bu kadar şans verildiyse kendisine de şans verilmeli. ama hem mental hem de fiziki gelişime ihtiyacı var.
sabri sarioğlu : tabiiki de kalmalı. aslansın zabri! kim tutar seni!
kazım kazim: kalması gereken oyunculardandır. çünkü bir şansı hakediyor. ayrıca türk kontenjanından.
harry kewell: seni seviyoruz oz büyücüsü ama senin süren doldu. sana da güle güle denmeli. ama yönetici (ya da o tarz birşey) falan olarak kalsan ne güzel olur.
milan baros: tabiiki de kalmalı. ah seneye yanına drogba gelse. ne şahane olur. hayal işte!
bogdan stancu: henüz bir artısını göremedim. ama 5 milyon etmeyeceği kesin.
anıl dilaver: kalmalı.
"sevgili galatasaraylılar; sakın ola ki üzülmeyin. çünkü antalyaspor karşısında, sahada galatasaray diye bir takım yoktu. orada ruhsuzlar vardı!" - turgay şeren (3-0 kaybedilen antalyaspor maçından sonra)
kısaca seneye takımda kalması ve gitmesi gerekenleri yazayım.
aykut erçetin : gönderilmeli
ufuk ceylan : seneye yedek kaleci olabilir ama iyi bir kaleci antrenörüne ihtiyacı var.
robinson zapata : bilmiyorum kendisinden bahsetmeme gerek var mı!?
lucas neill : kendisi kafamı çok karıştırdı doğrusu. son birkaç hafta'da böyle siklemez, "benim burada ne işim var" der gibi davranıp bir çok laubali hareket yaptı maçlarda. ama yine de kendisinden daha iyisi gelmeyecekse kalmalı.
çağlar birinci : kendisinden ümitliydim ama sanırım bu adam da kronik sakat. eğer öyleyse gitmeli.
gökhan zan : gitmeli. yedekte durup maç başı anlaşılırsa kalabilir.
emiliano insua : yeteri kadar oynatılmadı ama sanırım kendisinden faydalanamayacağız. yabancı hakkı açılsın diye bonservisi alınmasa daha iyi olur sanırım.
hakan balta : bu sezon "laf işitme" konusunda çığır açmıştır. artık daha çok küfrettirmeden gitmeli. lütfen git. bak küfretmiyorum da. sadece git!.
serkan kurtuluş : etkisiz eleman. gitmeli!
servet çetin : kendisi iyi bir defans oyuncusu olsa da rijkaard'ı sattığı ankaragücü maçından sonra bitmişti gözümde. ayrıca topu oyuna sokma konusunda çok kalas. iyi bir para ile taliplisi çıkarsa satılmalı.
aydın yilmaz : kiralık olarak geri dönmemecesine gitsin de kulüp üç beş kuruş daha kazansın.
barış özbek : futbolcu olmayan biri. yanlışlıkla alındı sanırım takımımıza. gitmeli. ayrıca 3-0 kaybedilen antalya maçında sen beni çok güldürdün. allah da seni güldürsün.
arda turan : kendi iyiliği için de bizim iyiliğimiz için de gitmeli artık. tabi iyi bir teklif (10 milyon üstü) gelirse. yoksa kalsın!
mustafa sarp : bilmiyorum kendisinden bahsetmeme gerek var mı!?
ayhan akman : artık gönderilmeli.
lorik cana : her takıma bir tane cengaver (kalas da olsa) lazım anlayışıyla seneye de kalabilir. ha daya iyisi alınabiliyorsa gönderilmeli. bu arada son haftalarda uzak mesafelerden çektiği güzel şutlar dikkatimden kaçmadı. ha bir de : http://fotocdncube.fanati...011/4/4/fft1mm1402391.jpg
juan pablo pino : sene'ye kalması gereken adamlardan.
yekta kurtuluş : sene'ye kalması gerekenlerden. ama alması gereken daha çok yol var.
juan emmanuel culio: daha iyisi alınmazsa kalmalı. bence kalmalı.
emre çolak : bence oynayabileceği bir kulübe gönderilmeli. kiralık olarak. olmazsa takımda kalmalı. bam'a bu kadar şans verildiyse kendisine de şans verilmeli. ama hem mental hem de fiziki gelişime ihtiyacı var.
sabri sarioğlu : tabiiki de kalmalı. aslansın zabri! kim tutar seni!
kazım kazim: kalması gereken oyunculardandır. çünkü bir şansı hakediyor. ayrıca türk kontenjanından.
harry kewell: seni seviyoruz oz büyücüsü ama senin süren doldu. sana da güle güle denmeli. ama yönetici (ya da o tarz birşey) falan olarak kalsan ne güzel olur.
milan baros: tabiiki de kalmalı. ah seneye yanına drogba gelse. ne şahane olur. hayal işte!
bogdan stancu: henüz bir artısını göremedim. ama 5 milyon etmeyeceği kesin.
anıl dilaver: kalmalı.
"sevgili galatasaraylılar; sakın ola ki üzülmeyin. çünkü antalyaspor karşısında, sahada galatasaray diye bir takım yoktu. orada ruhsuzlar vardı!" - turgay şeren (3-0 kaybedilen antalyaspor maçından sonra)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar