bugün

varan

varan 1:

----19 mart'ta yazılan ama son anda eklenemeyen entry----

peşin not: bu entry varan turzmin, 19.03.2011, 01:30 tarihli, 1280 sefer sayılı, istanbul-ankara otobüsünden girilmiştir.

kardeşim işte budur ya...

#10596229
#10596304

bu ikisini iki kere üst üste koyup içinde gezdirir. kaliteli hizmet dediğin işte budur, evet ötekilere 35 vereceğime, varan'a 55 verdim, ha tabii 65 versem uçakla da giderdim de, denk getiremedim lan, neyse işte.
kesinlikle kalite budur, bir yandan çayımı yudumluyorum, az önce sandviçimi yemişim güzelce. ve takılmayan, tıkanmayan, sorun çıkarmayan bir internetten faydalanıyorum.

öte yandan bu host arkadaşa (engin abi) ayrıca teşekkür ediyorum, abi insansın sen ya insaaaan. lan annem böyle bakmadı bana, vallahi billahi helal olsun. yukarda verdiğim örnektekiler muavin, bu abimiz host. arada gerçekten bir fark varmış. ilgi, alaka, güleryüz, tatlı dil, o haşin bakışlar, seksi ses tonu, arada bir ellem.. lan!

her neyse, teşekkürler varan turizm, aldığınız para helal olsun.

-başka bir isteğiniz var mı efendim?
+yok çok teşekkür ederim
-bi çay daha almaz mıydınız?
+yok sağ olun
-kahve?
+yok
-meyvesuyu?
+gerçekten teşekkür ederim
-üşüdünüz mü battaniye vereyim?
+baba allah aşkına git ya, ağlıycam lan!
-mendil?
+...

----19 mart'ta yazılan ama son anda eklenemeyen entry----

varan 2:

evet efendim...

bu kez de ankara'dan istanbul'a dönüş yolunda, 21.03.2011, 09:30 tarihli, 2110 sefer sayılı varan turizme ait otobüsün, 32 numaralı koltuğunda, buğulu bir cam kenarında, yine aynı saadet ve huzur içersindeyim.
internet bu kez biraz yavaş ama sevgili engin abi'nin söylediğine göre (evet lan, yine ona denk geldim, allahın sevgili kuluyum olum ben) sorun kendilerinde değilmiş. o öyle diyorsa öyledir, o kadar!

ankara'ya gelirken söylediğim her şey, istanbul'a dönerken de geçerli. varan turizm gerçekten kaliteli bir firma, burdan tüm personeline teşekkürlerimi iletiyor ve bu entry okuyan herkese de varan'ı tavsiye ediyorum.

-istanbul'da kalacak yerin var mı abi?
+ya engin abi..
-allah aşkına, yoksa hallederiz yani, sorun değil
+...

edit: dayanamadım başlığını açacağım;

(bkz: varan turizm deki engin abi)