bugün
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek10
- yaşlandığının farkına varmak9
- eşitlik mi özgürlük mü6
- asosyal ve çirkin olmak4
- dağ evi olmayan erkek5
- müzik dinlemek4
- 80 yaşında sözlük yazarı olmaz2
- sözlük yazarlarının kekleri5
- eline kız götü değmemiş sözlük erkekleri2
- iki arada bir derede kalmak2
- sigara içmeyen erkek4
- sözlük yazarlarının hayatını değiştirecek şey2
- clean girl akımı4
- evlenmeme nedenleri5
- yeni partinin çerçeve yasa kararı13
- ekşi sözlük referans17
- sözlük kızları çirkin oldukları için buradalar4
- sözlüğün çok durgun olması6
- balide bok koklamaya gidenler2
- hem sosyal hem sözlük yazarı olunmaz2
- hacel obasını engin sanan sözlük yazarları2
- sıcak hava vs soğuk hava6
- meis2
- hutiler suudlara saldırdı ne olacak4
- pkk silah bırakıyor diye rahatsız olan tipler2
- sözlük yazarı olunmaz2
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler5
- bok kokan bali'ye balayına giden münasip çiftler3
- yaşlı izlenimi veren isimler3
- kirov reporting2
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu2
- özkürt özel2
- baliye balayına gitme ezikliği4
- geleceğe yolculuk vs geçmişe yolculuk4
- 2000 doğumlu kızlar6
- mekke anlaşması20
- arkadaşlar bi bakar mısınız3
- ekonomi16
- one by one2
- ev almak isteyenlere tavsiye7
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- ulu parti5
- anın görüntüsü12
- türkiye11
- her şeyi dramatize eden insan2
- arkadaşlar hesabımı sildim haberiniz olsun3
- apo piçtir piç kalacak2
- çay içen kız2
- güldür güldür vs çok güzel hareketler 22
- corona adasında bira tadımı yapacak uzman ilanı4
üç-beş adamın oturup nerelerinden çıkardıgı belli olmayan bir iddianın bütün bilim çevreleri tarafından kabul edilmiş olmasına bir nevi tepkidir bu entry. belki biri okur da ulan hakkaten hee der, olaylar gelişir.
şimdi efendim buz dagının görünmeyen kısmının görünenden çok büyük oldugu söylentileri dolaşmakta etrafta. zilyonlarca psikoloji kitabının da en kral, kurtarıcı zincirleme isim tamlaması bu buz daglarının görünmeyen kısmı.
'sizin bu problemleriniz buz daglarının görünmeyen kısmında kaldıgından bizim götümüz bunları açıklamayı yemedi açıkçası.'
lan bilmiyorum de işte ya. ne ulan buz daglarına bok atıp duruyorsunuz.
hangi biriniz gitti -40 derecelik suya girip buz dagının suyun altındaki kısmını ölçtü de bir oran çıkardı amınakoyim? hanginiz üstte kalan kısmın kaç metre, altta kalan kısmın kaç metre oldugunu biliyorsunuz?
suyun altında kalan kısmı belki de üsttekinin devamı degildir. belki de aşagıya dogru uzanan yeni bir dagdır o. bu olasılıkları düşündü mü bunları söyleyenler? varsa yoksa buz dagının görünmeyen kısmı anasını satayım. bi git gör bakalım ondan sonra söyle ne söyleyeceksen.
biz gördük de konuşuyoruz degil mi? külliyen yalan lan bu altta kalan kısmının daha büyük oldugu söylentileri.
hem neden buz dagı? siz hiç agrı dagı'nın altında hiç görünmeyen kısmı var mı, varsa ne kadardır? ulan şimdi bu da memleketimizin dagı, ayıp olmasın diye düşündünüz mü? yok. bi bildiginiz buz dagı. hep kuzey özentiligi bunlar. ne varsa kuzeyde sanki. beyaz beyaz dag ulan her yer, altta kalan kısmı da daha küçük hem.
bi gidin agrı, süphan, tendürek, hasan, karacadag gibi güzide daglarımızla inceleme yapın, altta kalan kısmını araştırın. yok! illa buz dagının görünmeyen kısmı. tüü ben sizin araştırmacı kişiliginize. terbiyesizler.
yogun istek üzerine gelen edit: gerekli merciler buz dagının 1/8 inin üstünde olduguna karar vermişler. ellerinde mezure inip ölçmüşler. ne diyelim göt olduk kabul edecegiz artık. *
göt olmuş edit: hayır sorun o resim degil, onu fotoşopta ben de yaparım evde de canım istemiyor şimdi.
şimdi efendim buz dagının görünmeyen kısmının görünenden çok büyük oldugu söylentileri dolaşmakta etrafta. zilyonlarca psikoloji kitabının da en kral, kurtarıcı zincirleme isim tamlaması bu buz daglarının görünmeyen kısmı.
'sizin bu problemleriniz buz daglarının görünmeyen kısmında kaldıgından bizim götümüz bunları açıklamayı yemedi açıkçası.'
lan bilmiyorum de işte ya. ne ulan buz daglarına bok atıp duruyorsunuz.
hangi biriniz gitti -40 derecelik suya girip buz dagının suyun altındaki kısmını ölçtü de bir oran çıkardı amınakoyim? hanginiz üstte kalan kısmın kaç metre, altta kalan kısmın kaç metre oldugunu biliyorsunuz?
suyun altında kalan kısmı belki de üsttekinin devamı degildir. belki de aşagıya dogru uzanan yeni bir dagdır o. bu olasılıkları düşündü mü bunları söyleyenler? varsa yoksa buz dagının görünmeyen kısmı anasını satayım. bi git gör bakalım ondan sonra söyle ne söyleyeceksen.
biz gördük de konuşuyoruz degil mi? külliyen yalan lan bu altta kalan kısmının daha büyük oldugu söylentileri.
hem neden buz dagı? siz hiç agrı dagı'nın altında hiç görünmeyen kısmı var mı, varsa ne kadardır? ulan şimdi bu da memleketimizin dagı, ayıp olmasın diye düşündünüz mü? yok. bi bildiginiz buz dagı. hep kuzey özentiligi bunlar. ne varsa kuzeyde sanki. beyaz beyaz dag ulan her yer, altta kalan kısmı da daha küçük hem.
bi gidin agrı, süphan, tendürek, hasan, karacadag gibi güzide daglarımızla inceleme yapın, altta kalan kısmını araştırın. yok! illa buz dagının görünmeyen kısmı. tüü ben sizin araştırmacı kişiliginize. terbiyesizler.
yogun istek üzerine gelen edit: gerekli merciler buz dagının 1/8 inin üstünde olduguna karar vermişler. ellerinde mezure inip ölçmüşler. ne diyelim göt olduk kabul edecegiz artık. *
göt olmuş edit: hayır sorun o resim degil, onu fotoşopta ben de yaparım evde de canım istemiyor şimdi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar