bugün
- aptal insan tarifi3
- hiçbir işin rast gitmemesi4
- sözlükte yalnız bir hayat sürmek3
- erkekte fizik mi giyim mi daha önemli8
- grok vs gemini vs chatgpt6
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan9
- izmir2
- eşiyle kavga eden goril2
- türkiye de yaşanacak tek yerin izmir olması3
- gavurlar niye müslüman olmuyor3
- nervio abla22
- hoşlanan erkeğin adım atmama sebebi6
- 30 yaşından sonra ne yapacağız hissi5
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları14
- aykut kocaman4
- sedat pekmez43
- kepaze bir hayat sürmek2
- her günün aynı rutinlikte geçmesi2
- sözlükte içinden geçeni özgürce yazamama2
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron16
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir2
- yaşamak3
- satrançta at mı daha değerlidir fil mi5
- sözlükteki arkadaş çevresi6
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun11
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- aşka inanmayan insan4
- türkiye'de iyi bir insan olmak11
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- haklı olduğu halde susan insan7
- adalet var mı2
- uyku bozuldu iyice2
- ömürlük arabalar3
- chp'nin hali ne olacak34
- fatoş pınar türker4
- ıslak kek bile yapamayan kız5
- yuvarlak popolu kadın3
- ten uyumu vs kafa uyumu2
- toy story 53
- sömürge valisi3
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- hiç gelmeyecek birini beklemek9
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız11
- astrolojiye inanan insanlara yapılan zorbalık3
- seküler erkek muhafazakar kız birlikteliği7
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini17
- m r e r e c t o21
- çok yakışıklı kaslı eğitimli cool merhametli erkek3
- evli insanların bekarlara sen de evlen baskısı5
Tırnaklarımızın arasındaki mumları eritiyor,düşünceye yetişmeye çalışan parmaklarımızın hızı. ışıkları södürün. ısı ve ışık yaymadan aydınlatabilen bir "şey"yaratın ütopyalarınızı biriktirerek. Size değil, sizde ani bir tepkimeyle ortaya çıkıp, kare kare gelişimini gördüğüm "bize" öfkeliyim.
Yaratıcısını ve doğasını reddeden bir heykel her gece
kaidesinden kopup rüyama koşuyor (çıplak bir allah tasviri/ kısa saçları biçimsizce kesilmiş-yontulmuş- sırtında sol omuzuna yakın bir yara/ kan sol ayak bileklerine kadar akmış/ boynunda kalın
bir ipe takılmış yuvarlak, akik bir kolye/ sağ ayağı ileride-sol ayağı geride- ileri mi geri mi adım
attığı belirsiz)
Keskinin keskin darbelerinden kaçmaya çalıştım, olmadı diyor; yavaş yavaş
şekilleniyordum, elinde keskiyi tutanın aklında tasarladığına dönüşüyordum. Ağlıyor. titremeden. Tek
damla gözyaşı dökmeden. Kaskatı. Ağladığını biliyorum. Kanıt gerekmiyor. Her darbede aklımda
tasarladığımdan uzaklaşıyordum diyor. Aynanın karşısına geçip, öylece aynaya bakıp duruyor; her
gece, her rüya. Hadi! Diyor,keskiyle çekici parmaklarınıza uzatarak,hadi! Aklımda tasarladığım bana
dönüştürün beni! Saatlerce soğuk bedenini yontuyoruz gösterdiği yerlere darbeler indirerek. işte oldum! Diyor; uyanıyoruz tırnaklarımızın arasındaki mum artıklarıyla,her gece,her rüya...
"ve tanrı öldü" yazıyor yan odanın denize yakın duvarında; anlam nietzsche'ye ait, imza başkasına; cinayeti nietzsche üsleniyor.
Yaratıcısını ve doğasını reddeden bir heykel her gece
kaidesinden kopup rüyama koşuyor (çıplak bir allah tasviri/ kısa saçları biçimsizce kesilmiş-yontulmuş- sırtında sol omuzuna yakın bir yara/ kan sol ayak bileklerine kadar akmış/ boynunda kalın
bir ipe takılmış yuvarlak, akik bir kolye/ sağ ayağı ileride-sol ayağı geride- ileri mi geri mi adım
attığı belirsiz)
Keskinin keskin darbelerinden kaçmaya çalıştım, olmadı diyor; yavaş yavaş
şekilleniyordum, elinde keskiyi tutanın aklında tasarladığına dönüşüyordum. Ağlıyor. titremeden. Tek
damla gözyaşı dökmeden. Kaskatı. Ağladığını biliyorum. Kanıt gerekmiyor. Her darbede aklımda
tasarladığımdan uzaklaşıyordum diyor. Aynanın karşısına geçip, öylece aynaya bakıp duruyor; her
gece, her rüya. Hadi! Diyor,keskiyle çekici parmaklarınıza uzatarak,hadi! Aklımda tasarladığım bana
dönüştürün beni! Saatlerce soğuk bedenini yontuyoruz gösterdiği yerlere darbeler indirerek. işte oldum! Diyor; uyanıyoruz tırnaklarımızın arasındaki mum artıklarıyla,her gece,her rüya...
"ve tanrı öldü" yazıyor yan odanın denize yakın duvarında; anlam nietzsche'ye ait, imza başkasına; cinayeti nietzsche üsleniyor.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar