bugün

internet cafeden entry girmek

internet çağında yaşadığımızdan mütevellit, evinde interneti olamayan neredeyse yoktur elbet, ama bazen mecburen internet cafeye de yolu düşüyor insanın.
söz verdiği saatte gelmeyen ibnetor bir esnafı beklerken, gözüme bu internet cafe ilişti, adeta gel diyordu.. gel bana.. gir bana.. sözlüğe gir... entry gir...

dayanamadım geldim. sabahın bir körü (9 gibi geldim) kimse olmaz sanıyordum, meğersem burda yatanlar varmış.

mesela şu an tam önümdeki masada oturan, çopur yanaklı, kirli sakallı, 35-40 yaşlarındaki püsküllü bereli abi, kesin hanımdan azar işitmiş sabah sabah. boyun devrilsin heriiif diye kovmuş hatun bunu evden, garibim gelmiş burda okey oynuyor.

sağ çaprazımdaki orta yaşlı, gözlüklü kel eleman ise, feysbuk listesinde kim varsa, baştan sona tek tek açıp baktı, paylaştıkları videoları üşenmeden tek tek izledi. bu da ayrı bir manyak demek ki, adam takıntı yapmış, güne böyle başlamazsa kendini eksik hissediyor.

arkada 15 tatildeki liseli veletler.. amına koyayım rüyanızda mı gördünüz sabah sabah sabi psikolar?

-bayraaam beni koruu bayraaam
+ne koruyacam ooluum geber amk uhahaha

şeytan diyor, bir ahmet abi'lik yap şunlara;

*bomba atıyorum!

neyse tamam, onları kıskanıyorum gerçekten...

tam karşımda, hafif sol yanımda çok tatlı bir hanım abla msn açmış, fakat stratejik bir hata yapıp çok boktan bir yere oturmuş. ekranı gelen geçen görüyor. at hırsızı kılıklı bir elemanla konuşuyorlar, adam buna cam aç diyor, bu olmaz cafedeyim diyor ama daha çirkin bir adamla zaten camda görüşüyorlar şu an... biri birini aldatıyor, bir dost...

hepsini geçtim, peki ya şu, ayrı bir başlıkta incelenmesi gereken arkadaşa ne demeli?
sürekli başkalarının ekranına bakan internet cafe sapığı... herif sürekli milletin ekranını kesiyor, kim nerde, nereye giriyor, kaç elle yazıyor? falan fıstık. işi gücü bırakmış, sosyolojik çözümleme yapıyor sabah sabah, yarram sen önce kendine bak, allahın asosyali.

hiç sevmem böyle adamı hacı. kesin sözlük yazarı bu...