bugün

pro evolution soccer 2011

sikimsonik futbol oyunu...

karşıdan pas gelir.ensenizde raakip takım oyuncusu vardır..bizim mal topu alır..ben ısrarla topun geldiği yöne yani arkamdaki lavuğa yüzümü dönmeden aynen ileri devam etmek isterim ama her defasında joystiin amına koycak kadar ileri yapmama rağmen bizim mal topu alır ve arkasındaki rakibe döner...ve top artık rakipte...

rakibin ayağında sanki yapışkan var...sana dokunur dokunmaz, üstelik de gayet stabil biçimde top ayağında kalır...sen götünü yırtsan topu alman çok uzun sürer...

adama pas atarsın bilgisayar alakasız adamı seçer, adamın pastan kaçar..

çalım için hareket yaptığında rakip senden önce döner topun olduğu tarafa...benim bildiğim eylemi yapanın bir gıdımda olsa avantajı olur ama bu oyunda yoktur.

orta sahada topu çok zor veren rakip taç çizgisinde devamlı top verir ama bu top istisnasız her defasında size çarpıp taca çıkar.

özellikle elimi joystikten çekmeme rağmen taç çizgisine yakın bi yerden topu alan bizim mal kendi kendine taca çıkar.

frikiklerden ceza sahasına yapılan ortların daha rakibe gitmediği görülmemiştir..

penaltı atmanın gizli özel, sadece japon oyun yapımcısının bildiği bir formülü vardır...coca cola nın formülünü bulursunuz, penaltı frikik atmanın formülünü bulamazsınız.

ortadan yardırırsınız, adamınız boşa kaçacağına size doğru koşar...fairplay ruhu taşıdığınızdan, "gel götüme gir, kime pas atcam ben şimdi yarrağım" diyemezsiniz...

işbu entry daha önce yüklenip oynanmayan fifa 11 'in tekrardan yüklenmesi esnasında yazılmıştır...çok umutluyuz kendisinden...

not:bütün izlenimler proffesional moddadır.
© copyright 2005 - 2026