bugün

ali saydam

Eş ve müşteri nasıl kaybedilir isimli kitabı yayınlanan iletişimci. Yeni kitabı ile ilgili olarak habertürk gazetesinde bir röportajı yayınlanmıştır.

--spoiler--

Siyasilerin son dönemdeki konuşmaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Doğru bir iletişim mi kuruyorlar halkla?
Başbakan'ın konuşmalarını çok beğeniyorum ama yalnızca yazılanı okuduğu zaman. Çok doğru metinler yazılıyor başbakana. Kendisi de çok iyi bir hatip. Peki ne zaman problem çıkıyor? Metinden uzaklaştığı ve kızdığı zaman. Başbakan kızınca iletişim kazaları başlıyor. Hoş, bu Galatasaray'ın stat açılışında da çok kızdı ama bir gün koydu araya. Bir gün koyduğu için de öyle bir patlama izlemedik. Doğru davrandı. Kılıçdaroğlu'na gelince... Kılıçdaroğlu'nda metin yok ortada. Tek şey var: Başbakan'a kızmak. Sadece saldırıyor Kılıçdaroğlu. Sırf başbakan'a saldırarak oy alınmaz bu memlekette. Kendini ifade etmesi lâzım.

Başbakan'ın sert çıkışları için ne söyleyebilirsiniz?
Önceden planlanmış şeyler değil, samimiyetten davranıyor öyle. Siyasette doğru değildir tabii ama bu adam da peygamber değil ya hatası olacak elbet. Bir hatası da bu. Öbür taraftan bakacak olursak, Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi liderlerden bir tanesi. Atatürk, ismet Paşa, Menderes, Süleyman Demirel, Turgut Özal ve Tayyip Erdoğan....

http://www.haberturk.com/...ar-diye-iktidar-olamazsin
--spoiler--