bugün

sinem kobal

küçük sırlar dizisinde neden ve nasıl başrol oyuncusu seçildiğini bi türlü anlamadığım, anlayamadığım kadın oyuncu.

hadi yediniz bi bok, bari seslendirmesini bi başkası yapsın. hayır diziyi izlerken insanın karnına sancı giriyo yemin ederim. kulağımı nasılll tırmalıyor, nasıll cırmalıyor o ses. hele bi babaaağğne deyişi var anlatamam görmeniz lazım. kelimeler kifayetsiz kalır.

bu kız gelip bana seni seviyorum desin, 10 yıl kendime gelemem. sinsi yaklaşıyo önce bi, o boru gibi sesiyle seni seviyorum diyor kocaman gözlerini devirerek. yeterrrrrrrr duymak istemiyorummmm! ayrıca da demesin ya, kızlara karşı ilgi duymuyorum abicim erkek severim ben.

olmadı işte olm, bu kız başrole yakışmadı. he bana sorarsan ( sor sor, ben sordun sayıyorum ) figüranın f'sinin ortadaki kısa çizgisinin çeyreği bile olamaz. ee nooolur? valla olsa olsa arda turan'ın sevgilisi olur. başkaca bi cacık olmaz. ben oldurmam şahsen.

ya hadi hepsini geçtim, ulan bu kızın dizide kimle ne bok yediğini gayet iyi görüyoruz. bu kızdan masum olmaz ki. iyi aile kızı hiç olmaz. ayşegül en azından bu konuda samimi, ne istediğini biliyor, açık ve net. ya bu? sinsi yılan.

oha çok dolmuşum. döverim lan ben bunu.