bugün
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz13
- çağla idi20
- şiir yazan erkek16
- kadınları susturmanın en iyi yolu12
- birini kırmadan nasıl iletişimi kesersiniz14
- yavaş araba kullanmanın daha tehlikeli olması9
- sözlük kızlarının siteye fotoğraf atması17
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır3
- aynı anda iki kişiye aşık olmak13
- şu an dinlenen şarkıdan bir cümle7
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri24
- efsane albüm isimleri4
- sevişmek istenen ünlüler10
- modacıyım ayağına kız tavlayan sözlük yazarı10
- sözlüğe mesaj yazar gibi entry giren tipler10
- sözlükteki flört listem9
- çok bekar olan sözlük kızı9
- true neden sevilmiyor sorunsalı28
- özelden alet fotosu atan erkek yazar8
- aklıma takılıyor5
- arkadaşlar özür dilerim11
- doymuyorum diye bağıran komşu5
- 0 0 728
- beni linç ettiler abi8
- ne oldu bana6
- yediğiniz en ağır dayak5
- sarapci koala hatayi28
- kız yeğen sahibi olmak5
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak9
- suya sabuna dokunmayan sanatçılar3
- beni kimsenin gözünde canlandıramaması5
- ay takvimine göre konserve yapmak10
- viski kola15
- babaların sorduğu ilginç sorular10
- sözlükte cilveleşen yazarlara eksi oy vermek6
- sözlük yazarlarının normal kombinleri12
- uyumak isteyip de uyuyamak4
- traveler vs iock6
- köylülere hakaret eden yazarlar5
- karşı cinse sorulan sorular8
- fusya semsiyeli yabanci7
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz29
- hava soğudu ulan11
- sözlükten biriyle kavga etmek3
- mazotun 100 lira olacağı tarih14
- sosyalleşmenin zorlaşması12
- neden bu kadar kişi online5
- gocu abi7
- 8 milyar insan aynı anda osurursa ne olur6
- beybi leydi seksiliği6
--spoiler--
bütün malları da güvenlikçi yapıyorlar
--spoiler--
her şeyi bir kenara bırak. bu ayıp. hakikaten ayıp. koskoca ulusal kanalda izlenen bir dizi... koskoca senaryo ekibi. ekipteki onlarca kişi. ayıp.
bi de; "ama ne var canım, sonuçta böyle bi realite var yane. güvenlikçiler mal" şeklinde açıklama yapanlar olmuş. valla güzel kardeşim realite senin realiten. mallık da senin mallığın. güvenlikçi adamın değil. öyle realiteyi alır adama aksesuar yaparlar. kusura bakma.
sen şimdi mühendissin. mühendislerin abazan olması başlığına 8 paragraf entry döşenmesini biliyosun.
sen rap dinliyosun, rap dinleyenlerin mal olması dendiğinde siktir çekmesini biliyosun.
sen fenerbahçelisin, beşiktaşlısın, vesairesin... takımınla ilgili en ufak bi genelleme yapıldığında ailene küfür etmişler gibi parlamasını biliyosun.
he ama iş güvenlikçiye gelince... "var abi sonuçta böyle bişey. dizi çok gerçekçi" vay anasını.
bütün güvenlikçiler mi böyle dense hadi bi nebze. bütün güvenlikçilere uyuz oluyorum dense yine bi nebze... ama bu nedir aga? nasıl bi anlayıştır? gözden kaçmış desem... hayır. asla bi gözden kaçma değil. resmen takmama. sallamama. senaristlerin göt kalkıklığı. var ama böyle bi realite yaneee. bütün senaristlerin götü kalkık.
ayıp oldu abi. bi de emniyet teşkilatını temsil eden insanlara binlerce insanın seyrettiği bir dizide "güvenlikçiler mal" dedirtmek... çok ayıp oldu.
yakışmadı.
edit: hocam spoiler yanlış olmuş. ben "bütün güvenlikçiler mi mal olur kardeşim" diye hatırladım repliği. esasen orijinali "bütün malları da güvenlikçi yapıyorlar" imiş. arada böyle... kazdağları kadar fark varmış. bunu anlayamayacak kadar malmışım ben de. acaba güvenlikçi mi olsam? her neyse.
ben iki cümle arasında bir fark göremiyorum. ama yaptığım hatayı da düzeltmem gerekir diye düşündüm. bilgilerinize
bütün malları da güvenlikçi yapıyorlar
--spoiler--
her şeyi bir kenara bırak. bu ayıp. hakikaten ayıp. koskoca ulusal kanalda izlenen bir dizi... koskoca senaryo ekibi. ekipteki onlarca kişi. ayıp.
bi de; "ama ne var canım, sonuçta böyle bi realite var yane. güvenlikçiler mal" şeklinde açıklama yapanlar olmuş. valla güzel kardeşim realite senin realiten. mallık da senin mallığın. güvenlikçi adamın değil. öyle realiteyi alır adama aksesuar yaparlar. kusura bakma.
sen şimdi mühendissin. mühendislerin abazan olması başlığına 8 paragraf entry döşenmesini biliyosun.
sen rap dinliyosun, rap dinleyenlerin mal olması dendiğinde siktir çekmesini biliyosun.
sen fenerbahçelisin, beşiktaşlısın, vesairesin... takımınla ilgili en ufak bi genelleme yapıldığında ailene küfür etmişler gibi parlamasını biliyosun.
he ama iş güvenlikçiye gelince... "var abi sonuçta böyle bişey. dizi çok gerçekçi" vay anasını.
bütün güvenlikçiler mi böyle dense hadi bi nebze. bütün güvenlikçilere uyuz oluyorum dense yine bi nebze... ama bu nedir aga? nasıl bi anlayıştır? gözden kaçmış desem... hayır. asla bi gözden kaçma değil. resmen takmama. sallamama. senaristlerin göt kalkıklığı. var ama böyle bi realite yaneee. bütün senaristlerin götü kalkık.
ayıp oldu abi. bi de emniyet teşkilatını temsil eden insanlara binlerce insanın seyrettiği bir dizide "güvenlikçiler mal" dedirtmek... çok ayıp oldu.
yakışmadı.
edit: hocam spoiler yanlış olmuş. ben "bütün güvenlikçiler mi mal olur kardeşim" diye hatırladım repliği. esasen orijinali "bütün malları da güvenlikçi yapıyorlar" imiş. arada böyle... kazdağları kadar fark varmış. bunu anlayamayacak kadar malmışım ben de. acaba güvenlikçi mi olsam? her neyse.
ben iki cümle arasında bir fark göremiyorum. ama yaptığım hatayı da düzeltmem gerekir diye düşündüm. bilgilerinize
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar