bugün
- açık oylayan yazar ne demek istiyor10
- sözlük yazarlarının salatalıkları20
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri6
- serhat kılıç7
- hangi renksiniz12
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam11
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı20
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- sudekiray4
- özledim mesajına verilecek cevaplar12
- slipknot3
- hardallı patates salatası5
- sinoplular nasıl insanlardır8
- sözlükte herkesin avcı olması12
- sözlükteki zorbalar12
- kuzukulağı5
- tobey maguire lı spiderman5
- sürekli ilgi bekleyen erkek9
- takı takmayı çok seven kız7
- gocu50
- necip fazıl a sorulmak istenen sorular5
- sovuk kahve3
- sözlükteki şer çetesi9
- izmirbeyefendisi13
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- kadir mısıroğlu3
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı8
- dışkıyı poşete koyup camdan atan ihtiyar2
- sivaslılar6
- masum erkek6
- tarihi dizilerden öğrenip ahkam kesmek2
- bıçak kemiğe dayandı6
- allah belanızı versin ibneler2
- dincilerin agresif olmasının nedeni3
- sözlükte içki fotoğrafı paylaşan tip6
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüsü10
- voleybol maçlarını izleyen erkekler3
- sözlükteki büyücüler5
- sözlüğe farklı bir kimlik ile sızmak5
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- ağzıyla içemeyen insan6
- deccalin sözlükte olma ihtimali5
- sözlükte kavga çıkarsa gocunun kini tutuyoruz9
- tarihin en kötü psg si3
- tai lung43
- sokaktan kız geçerken kurt gibi uluyan tipler3
- bugün ne oldu4
- kılıçlar çekildi bu bir düello5
- erkek yazarların yaptığı son yemek2
- menzil terör örgütü metö3
yersen metodu ile paramıza göz diktiğini düşündüğüm kuruluş.
bugün cep telefonuna mesaj gelmiş;
"1.1.2011'den itibaren adsl paketinizin aylık standart ücresi 54,90 tl...bla bla... Tivibu falan geçiyo arada ...bla bla ..."
açtım telefonu, "benim mevcut paketim nedir?" dedim, telefondaki çocuk dedi ki; "1mbit 6gb kotalı".
"ücreti?" dedim, dedi ki "39TL KDV vs. dahil"
"peki" dedim "bugün böyle böyle mesaj göndermişsiniz, bu, bu, nedir bu?" dedi ki "sizin 6gb kotalı paketiniz var, kota aşımında her 1gb için 10 tl ek ödeme yapçaksınız, 2 gb aşım yapsanız 20 tl ilave gelcek."
dedim "eeee?". devam etti ve "6 gb kotalı paket 39tl + 2 gb aşım için 20TL, etti mi 59 tl? işte biz onun yerine sizden 54 tl alcaz" falan gibi bişiler geveledi.
dedim ki, "bak kardeşim. ben faraziyelerden konuşmuyorum. ben kotamı hiç aşmadım, aşmıyorum, her ay 4gb civarında geziyorum. benim paketim bu ve böyle kalacak. fiyatı kaç 39TL, ben değiştirin demedikçe değiştiremezsiniz. benim paketim yılbaşından sonra ne olacak? değişecek mi?"
dedi ki "yok değişmeyecek". dedim "fiyatı?" dedi ki "fiyatı 32 tl olacak"
dedim "tivibu aboneliğim var mı?", dedi ki "yok". "iyi akşamlar" dedim, kapattım. ama çok pis kıllandım. şu 1-2 ay gözüm kotada ve faturada olacak.
özet: arayıp sormazsanız yeni paketleri yılbaşında haşırt diye geçirecekler gibi görünüyor. (bkz: ayık olun)
bugün cep telefonuna mesaj gelmiş;
"1.1.2011'den itibaren adsl paketinizin aylık standart ücresi 54,90 tl...bla bla... Tivibu falan geçiyo arada ...bla bla ..."
açtım telefonu, "benim mevcut paketim nedir?" dedim, telefondaki çocuk dedi ki; "1mbit 6gb kotalı".
"ücreti?" dedim, dedi ki "39TL KDV vs. dahil"
"peki" dedim "bugün böyle böyle mesaj göndermişsiniz, bu, bu, nedir bu?" dedi ki "sizin 6gb kotalı paketiniz var, kota aşımında her 1gb için 10 tl ek ödeme yapçaksınız, 2 gb aşım yapsanız 20 tl ilave gelcek."
dedim "eeee?". devam etti ve "6 gb kotalı paket 39tl + 2 gb aşım için 20TL, etti mi 59 tl? işte biz onun yerine sizden 54 tl alcaz" falan gibi bişiler geveledi.
dedim ki, "bak kardeşim. ben faraziyelerden konuşmuyorum. ben kotamı hiç aşmadım, aşmıyorum, her ay 4gb civarında geziyorum. benim paketim bu ve böyle kalacak. fiyatı kaç 39TL, ben değiştirin demedikçe değiştiremezsiniz. benim paketim yılbaşından sonra ne olacak? değişecek mi?"
dedi ki "yok değişmeyecek". dedim "fiyatı?" dedi ki "fiyatı 32 tl olacak"
dedim "tivibu aboneliğim var mı?", dedi ki "yok". "iyi akşamlar" dedim, kapattım. ama çok pis kıllandım. şu 1-2 ay gözüm kotada ve faturada olacak.
özet: arayıp sormazsanız yeni paketleri yılbaşında haşırt diye geçirecekler gibi görünüyor. (bkz: ayık olun)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar