bugün

alex jones

tam anlamıyla sistem karşıtı amerikalı aktivist...
texaslıdır,içtendir,aklına geleni aklına geldiği anda söyler.tarzı hırçın ve kabadır.ancak michael moore'a oranla konuşması daha fazla göt isteyen mevzulara değinir ve bunu sansürsüzce yapar. yeni dünya düzeni(new world order) muhabbetine yıllardır kafayı takmış ve usanmadan bu mevzudan bahsetmekte ve çok da sağlam belge ve bilgiler paylaşmaktadır.
Inside the Bohemian Groove adlı belgeselinde Bohemian Kulübü adlı gizli örgütün toplantısına sızarak şahit olduğu sapkınlıkları gizli kamerasıyla tüm dünyayla paylaşmıştır ve bu iş sadece ve sadece çok afedersiniz göt isteyen bir harekettir ki bunu da yapmıştır Alex abimiz.Michael Moore'un fahrenheit 9/11 daki sığ yaklaşımın tersine Bush yönetimini hata ve ihmalden değil tam aksine bu saldırıyı planlayan derin devletin bir uzantısı olarak yerden yere vurmaktadır ve bağıra bağıra "9/11 was an inside job" demektedir.9/11 hakkında da Moore'unkinden kat ve kat sağlam bir belgeseli bulunmaktadır kendisinin.
the Obama Deception adlı belgeselinde ise Obama'nın tamamen bir göz boyama olduğundan bahseder ve "ABD'de cumhuriyetçi ya da demokrat farketmez hepsi federal reserve(fed) in adamıdır" demektedir. fed'in tamamen Rockfeller ve Rotschild gibi para baronlarının elinde olduğundan ve gelenin gideni aratmadan bu düzene hizmet ettiğinden dem vurur ve uyanın ey amerikan halkı diye bas bas bağırır.
En ilginç özelliği ise 9/11 saldırısını önceden tahmin etmiş ve buna benzer bir olayın olabileceğini canlı yayındaki programında öngörmüştür.Bu konuşmanın linki de burda, isteyen bakabilir: http://www.youtube.com/watch?v=a8Hk1-BpXO8