bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar6
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- başımın tatlı tatlı dönmesi2
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- reha muhtar25
- minyon kadın siniri4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- gazlamak2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- gençler iş beğenmiyor3
- sevgiliyle kavga etmek2
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kemal kılıçdaroğlu35
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- semum3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- elit olmak için gerekenler13
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- düşkün2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- eski yazarların emekli yapılması5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- nur suresi 35 ayet2
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- sözlük yazarlarına tavsiye4
- tinder eşleşmesinde ilk mesaj sorunu5
- hayatı akışına bırakmak5
sevdiği entry'ler
burada komik olduğunu düşünen bazı gerizekalılar var. lan tamam sen hobi olarak inanma yine, kimse senin inanmanı beklemiyor, zaten senin için de gönderilmiş ayetler var. araf 179 : Andolsun, cehennem için cinlerden ve insanlardan çok sayıda kişi yarattık (hazırladık.) Kalbleri vardır bununla kavrayıp anlamazlar, gözleri vardır bununla görmezler, kulakları vardır bununla işitmezler. Bunlar hayvanlar gibidir, hatta daha aşağılıktırlar. işte bunlar gafil olanlardır.) bazı gerizekalılar ise kuran ı kerimin bazı ayetlerini hatta bazı kelime gruplarını getirip bak kuranda ne yazıyor diyor. ulan enbesil şu ayetin bir öncesini, sonrasını oku, biliyorum beyin yetmezliğinden ötürü yine anlamayacaksın ama hiç olmazsa saf insanların aklını kendi yalanlarınla kendi pisliklerinle doldurma.
özet: kuran ı kerim yaşayan en büyük mucizedir efendim. görmek isteyenler anlamak isteyenler için çok anlam ifade eder.
özet: kuran ı kerim yaşayan en büyük mucizedir efendim. görmek isteyenler anlamak isteyenler için çok anlam ifade eder.
yanlış yapan müslümandır. islamın ilk emri 'oku'dur bunu herkes bilir. ayrıca islam dini müminleri dinlerinin gerekliliklerinin bilmekle yükümlü tutar. bu yüzden bir müslüman kuranı okumalı ve kuran tefsirlerini de incelemelidir.
ayrıca kuranda kabul edilemez herhangi bir ifade bulunmaz. yaratıcının ayetlerine kefil olacak bir merci ile de tanışmadım ayrıca şu güne kadar.
ayrıca kuranda kabul edilemez herhangi bir ifade bulunmaz. yaratıcının ayetlerine kefil olacak bir merci ile de tanışmadım ayrıca şu güne kadar.
Sevmek aşkın olmaktır...merhameti, vicdanı, gönlü ışıkla yoğuran sever perdeleri yırtarak. Sevmek laf değil icraattir ve çekip gitmeyi bilmektir bazen. Karşılığı yoktur ve karşılığı varsa eğer sevgiye ihanettir bu...hüzündür yine bazen...amin maalouf inanmış bakın. Sevginizi birine inanıp kazaya uğratmayın canlar. Dokunur...
görsel
görsel
Çocukken her şey sanıldığı gibidir.
Bir çocuk gözüyle bakmaya devam eden kazanır sınavı...çocuklar doğru diye kakalanan yanlışları dayatanları affetmeyecek...etmesin ve etmesin ulan.
Hakettik çünkü...
Bir çocuk gözüyle bakmaya devam eden kazanır sınavı...çocuklar doğru diye kakalanan yanlışları dayatanları affetmeyecek...etmesin ve etmesin ulan.
Hakettik çünkü...
ulan bir kelimede niye 18 harf kullanıp 8 ini okursun ki.
yemin ediyorum manyaklık.
bir de sayıları var ki akla zarar.
ya bi' insan niye 70 i 60+10, 80'i 40+2x20 gibi okur?
belki yanlışım vardır daha öğrenmeye başlayalı 2 gün oldu tabi.*
ama neden yani?
ilginç bir dildir.
yemin ediyorum manyaklık.
bir de sayıları var ki akla zarar.
ya bi' insan niye 70 i 60+10, 80'i 40+2x20 gibi okur?
belki yanlışım vardır daha öğrenmeye başlayalı 2 gün oldu tabi.*
ama neden yani?
ilginç bir dildir.
öncelikle kadın dediğinli, erkek dediğinli lafları bırakmamız gerek.
kadın kendi gibi, canı nasıl isterse öyle olmalıdır. zira şöyle olmalı, böyle olmalı diyerek bir kalıba sokmaya çalışmak kimsenin harcı değil. ayrıca tüm sayılanlar insani özellikler, kadına indirgememeli.