bugün
D
dunyali arif7 yıl önce
burn after reading
`coen kardeşler`'in yönetmenliğini yaptığı, `george clooney`, `brad pitt` ve `john malkovich`'in rol aldığı, eylül 2008'de gösterime girecek olan film.
D
dunyali arif7 yıl önce
oğuz arda sel
Gülüşüne, gözünün ışığına kurban olduğum çocuk... Çorlu tren kazasında hayatını kaybetmiş babasıyla birlikte. Nasıl sabredilir bilmiyorum ama anneciğine sabır diliyorum... adı kütüphanede yaşayacak inşallah. Tertemiz zihinlere ışık olacak... (bkz… devamını gör
D
dunyali arif7 yıl önce
oğuz arda sel
Gülüşüne, gözünün ışığına kurban olduğum çocuk... Çorlu tren kazasında hayatını kaybetmiş babasıyla birlikte. Nasıl sabredilir bilmiyorum ama anneciğine sabır diliyorum... adı kütüphanede yaşayacak inşallah. Tertemiz zihinlere ışık olacak... (bkz… devamını gör
D
dunyali arif7 yıl önce
oğuz arda sel
D
dunyali arif7 yıl önce
oğuz arda sel
D
dunyali arif7 yıl önce
arapça ezana karşı çıkanlar
argümanları dedem zamanından kalma saçma tiplerdir.. daha açık sözlü, bilgili, kafası çalışan tipler kendi önermelerini söyler ve açıklarlarsa seviniriz.. zira bana giren çıkan bir şey yok.. din hep sorundu, hep de sorun olmaya devam edecek.. mal… devamını gör
D
dunyali arif8 yıl önce
as roma
serie A daki ortalama takımlardan biri. [bkz]totti[/bkz] nasıl haala bu takımda durabiliyor haala anlamıs degilim
D
dunyali arif8 yıl önce
beşiktaş
kuruluş tarihi 1903 olan takım.
D
dunyali arif9 yıl önce
yazarların telefonlarındaki kilit ekranları
(img:#908313) şöyle bir şey.
D
dunyali arif9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
D
dunyali arif9 yıl önce
liverpool 8 beşiktaş 0
Bu gece tarihe karışması beklenen rekor. Beşiktaşlılar heyecanla bekliyor efenim.
© copyright 2005 - 2026