bugün

entry'ler (62)

kürt sorununun çözüm adresi tbmm dir

Meclis’te zaten aynı MASALarda yemek yiyip sohbet ediliyor ekran karşısında hede hede... anca kendi tabanına reklam ve menfaat.

fatih erbakan ın cumhur ittifakını reddetmesi

Hayret ettiğim konu erbakanın istediği toplam 40 maddeyi neden beğenmeyip akp kanadı reddetti.
Tarımın desteklenmesi, denk bütçe stratejisi falan nesi kötü idrak edemiyorum.

kaçaklara müdahale eden subayların tutuklanması

bu haberi araştırdım , askerler Suriyelilere işkence edip benzin içirip 2 kişinin ölümüne neden olmus videoları izlerseniz durumun vehametini daha net anlarsınız lütfen haber başlıklarına direk inanmamanızı tavsiye ederim

asansöre kadın binince tedirgin olmak

Benimde en büyük tedirginliğim, çok doğru bir tesbit.

kara çarşaf peçeyle gezmek

Kimsenin hayatına kimse karışamaz *

kaçaklara müdahale eden subayların tutuklanması

Şu olaya bakarmısınız neden hududu korudun diye adamı yargılıyorlar. Hudud namustur.

başkan aponun heykelini dikicez

Bu millet neler unuttu be !! Tek bu mu.

içişleri bakanı

iç işleri aman arkadaş durduk yere sözlüğü kapattırmayın *

bodrum kat korkusu

Konuyu nasıl başka yerlere çektik ama * *

arkadaşlar bi bakar mısınız

500 liraya sizin yerinize yaparım.
Diyen arkadaş,
Kralsın direk niyeti belli,
Yardımcı olmak * *

bodrum kat korkusu

Rutubet * yapılan binanın bodrum katı duvarlarına su geçirmez yalıtım yapılmayışı yada en ucuza kaçılarak nemin zamanla sızmasıyla oluşan çiğ koku.

güldür güldür salonuna kahkaha gazı sıkıldığı grçğ

Mesele kahkaha gazı olarak değil Ali Sunal’ın bilinçli yaptığı gülmenin insanlar arasında etkileşimle birbirine aktarıldığı gerçeğini bilmesinden ötürü kaynaklı , kısaca insanları gülme eğilimine getirme, onları teşvik etme yönlendirme sanatı tam kendini yetiştirmiş toplum kanalizatorü gibi.

proje anlatan cumhurbaşkanı adayı

Bu konuyu geçen gün Yeniden refah partisi başkanı erbakan bey çok güzel açıklamıştı, sadece proje anlatarak beni şaşırtmıştı.

orman ağaçları yayılımı

Bu konuya parmak basman çok güzel olmuş , günümüzde orman yapılmak istenen yere çam ağacı Ekim’i ile ağaç dikimi yaptık denilerek büyük sıkıntı oluşturuyorlar, şaşırdığım şey bölgenin yapısı,kayaç çeşidi ve beşeri yapısının incelenerek ağaçlandırma yapılmaması bu konular önemsenmeyen ama geleceklerimiz için önemli konular.

yeni gelen yazara kimsenin hoş geldin dememesi

Gündem veya aklına gelen bir bilgiyi paylaş topluma faydalı bir düşünce paylaş ve mutlu ol başkalarının sana fikir vermesine yada sırtını sıvazlamasını bekleme gülümse, mutlu ol etrafına faydalı ol.

konyalıdan başkasına bastırmam

Koskoca türkü , Mırdar oldu. *

balina filmindeki ibnelik hikayesi

Hemde ne ipmenlikmiş arkadaş, millet evlenmeye kız bulamaz hatta düğün masraflarını çıkaramaz bunlar ,bokuyla oynuyor.

allah varsa afrikadaki çoçuklar niye aç

Afrika’da çocuklar aç olmasının sebebi kendi fakirliklerinden, yada rızkı eksik olduğundan değil başkaları onların haklarını ellerinden gasp edilirse, zenginlere göz boyayan hilelerle ellerinden herşeyi kaybettirilirse, mal varlıklarına zorla el koyulup sömrülürse ,askeri otoriteleri kendi elleriyle baskılanarak ülke kavramı, dil ve din kavramı bırakmayarak birlik,aidiyet kalmadı işte bu süreç elinden alınmış ekmek gibi .

en müslüman özelliğinizi yazın

En müslaman özelliğimiz için olması gereken, kendi nefsin için istediğini müslüman kardeşin için istemezsen tam iman etmiş olmazsın.

umudun rengi olsaydı

Mor, zenginlik ve gösteriş simgeler her insanın umududur üstünlük ve rahat bir yaşam ama gel gelelim ulaşılmaya bilinirde işte bir umuttur.

Yaşamak demiyorum, içerler soguk yapmayın:) *