bugün
- 2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçı16
- eskimo erkeklerinin cinsel performansı13
- 7 adet hurma yiyen birine zehir ve sihir işlemez35
- 30 üstü erkeklerin cinsel performanı16
- sözlük yazarlarının doğum tarihi13
- öpüle öpüle uyutulmak12
- hayatın film olsa adını ne koyardın12
- akp seçimi kaybederse gitmiyorum der mi?34
- harry potter türk olsaydı ismi ne olurdu21
- sadece türkiyede olacak olaylar35
- sözlük yazarlarının tavuk pilavları12
- hüdapar'a hizbullahçı diyen insan zekası16
- uludağ sözlük büyük 2023 seçim anketi22
- kemal kılıçdaroğlu'nun kürt olmaması13
- fatih erbakan'ın cumhur ittifakını reddetmesi11
- kemal kılıçdaroğlu15
- müslüman olan hiçbir ülkenin gelişmemiş olması32
- unutulmaz film replikleri26
- bir sözlük kızının ayaklarını öpe öpe ısıtmak18
- börek isimlerinin ingilizcesi11
- elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar13
- galatasaraylı yüzsüzlüğü10
- kürt halkının chp'ye oy vereceğini zannetmek19
- millet ittifakı10
- bugün özlenen kişiye birkaç satır bırak12
- enner valencia10
- togg35
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur19
- kuvayi milliye11
- kadınların aldatan erkekten vazgeçememesi17
- şu anda çalan şarkı17
- hiç kocasını aldatan bir türbanlı olmaması27
- bir erkeğe en çok yakışan aksesuar16
- bir erkeği görünüşü dışında çekici yapan detaylar12
- donald trump'ın tutuklanması10
- kadınlar ne ister35
- sosyal medyada 200 bin kişilik troll ordumuz var22
- bir sigara mı yaksak15
- arkadaşlar imlasızsınız13
- 19 mart 2023 alanyaspor fenerbahçe maçı20
- galatasaray taraftarı8
- bana film önerenin kırk yıl kölesi olurum30
- 18 mart çanakkale zaferi23
- muharrem ince8
- ekonomi iyi diyenlere21
- iş hayatında başarılı olmanın sırları27
- anın görüntüsü21
- sel deprem kuraklık8
- 113 bin entry girmek8
- kemalistlerin israil'i çok sevme nedeni24

entry'ler (62)
Meclis’te zaten aynı MASALarda yemek yiyip sohbet ediliyor ekran karşısında hede hede... anca kendi tabanına reklam ve menfaat.
Hayret ettiğim konu erbakanın istediği toplam 40 maddeyi neden beğenmeyip akp kanadı reddetti.
Tarımın desteklenmesi, denk bütçe stratejisi falan nesi kötü idrak edemiyorum.
Tarımın desteklenmesi, denk bütçe stratejisi falan nesi kötü idrak edemiyorum.
bu haberi araştırdım , askerler Suriyelilere işkence edip benzin içirip 2 kişinin ölümüne neden olmus videoları izlerseniz durumun vehametini daha net anlarsınız lütfen haber başlıklarına direk inanmamanızı tavsiye ederim
Benimde en büyük tedirginliğim, çok doğru bir tesbit.
Kimsenin hayatına kimse karışamaz *
Şu olaya bakarmısınız neden hududu korudun diye adamı yargılıyorlar. Hudud namustur.
Bu millet neler unuttu be !! Tek bu mu.
iç işleri aman arkadaş durduk yere sözlüğü kapattırmayın *
Rutubet * yapılan binanın bodrum katı duvarlarına su geçirmez yalıtım yapılmayışı yada en ucuza kaçılarak nemin zamanla sızmasıyla oluşan çiğ koku.
Mesele kahkaha gazı olarak değil Ali Sunal’ın bilinçli yaptığı gülmenin insanlar arasında etkileşimle birbirine aktarıldığı gerçeğini bilmesinden ötürü kaynaklı , kısaca insanları gülme eğilimine getirme, onları teşvik etme yönlendirme sanatı tam kendini yetiştirmiş toplum kanalizatorü gibi.
Bu konuyu geçen gün Yeniden refah partisi başkanı erbakan bey çok güzel açıklamıştı, sadece proje anlatarak beni şaşırtmıştı.
Bu konuya parmak basman çok güzel olmuş , günümüzde orman yapılmak istenen yere çam ağacı Ekim’i ile ağaç dikimi yaptık denilerek büyük sıkıntı oluşturuyorlar, şaşırdığım şey bölgenin yapısı,kayaç çeşidi ve beşeri yapısının incelenerek ağaçlandırma yapılmaması bu konular önemsenmeyen ama geleceklerimiz için önemli konular.
Gündem veya aklına gelen bir bilgiyi paylaş topluma faydalı bir düşünce paylaş ve mutlu ol başkalarının sana fikir vermesine yada sırtını sıvazlamasını bekleme gülümse, mutlu ol etrafına faydalı ol.
Koskoca türkü , Mırdar oldu. *
Hemde ne ipmenlikmiş arkadaş, millet evlenmeye kız bulamaz hatta düğün masraflarını çıkaramaz bunlar ,bokuyla oynuyor.
Afrika’da çocuklar aç olmasının sebebi kendi fakirliklerinden, yada rızkı eksik olduğundan değil başkaları onların haklarını ellerinden gasp edilirse, zenginlere göz boyayan hilelerle ellerinden herşeyi kaybettirilirse, mal varlıklarına zorla el koyulup sömrülürse ,askeri otoriteleri kendi elleriyle baskılanarak ülke kavramı, dil ve din kavramı bırakmayarak birlik,aidiyet kalmadı işte bu süreç elinden alınmış ekmek gibi .
En müslaman özelliğimiz için olması gereken, kendi nefsin için istediğini müslüman kardeşin için istemezsen tam iman etmiş olmazsın.
Mor, zenginlik ve gösteriş simgeler her insanın umududur üstünlük ve rahat bir yaşam ama gel gelelim ulaşılmaya bilinirde işte bir umuttur.
Yaşamak demiyorum, içerler soguk yapmayın:) *
Yaşamak demiyorum, içerler soguk yapmayın:) *