bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- uysaljakoben21
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- gammaz olmuşum13
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- gece yarısı çalan telefon7
- reha muhtar25
- babaya masaj yaptırmak2
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- aquila bicipite8
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- kadınların zeka seviyesi3
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- minyon kadın siniri5
- koca2
- geceye bir söz bırak3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- eski dizileri izlemek3
- kemal kılıçdaroğlu35
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- elit olmak için gerekenler13
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- kel erkek3
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- ona bir şey söyle16
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- ankarada masaj yaptırmak2
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bizim delilere bakayım4
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- tek arkadaşının olmaması10
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
entry'ler (41)
yurt odasında kalıyorsanız pek de seçme şansınızın kalmadığı durum. kabir azabı gibi. horlama sesinin kesilmesini bekliyorum uyuyabilmek için.
ekşisözlük
hürriyet
dizimag.
hürriyet
dizimag.
yalnızım be sözlük.
2010 yılında vakıflar genel müdürlüğü tarafından kurulmuş ve okumakta olduğum üniversitedir. hala gelişmekte fakat eksikleri de mevcut maalesef ki..
yaklaşık 4 aydır 600 lerde olduğum sıralama. bir sabah bakıyorum 500lere gelmişim sonra 2 saat sonra tekrar 600lerdeyim..
tıpı falan geçip din kültürü okunmasını belirten durum. ulan boşa okuyoruz amk. girip okusaydım bi din kültürü öğretmenliği oh mis. az derse giriyorlar zaten. ekmekten para izinler de cabası.
mental olarak kafasında futbolu bitirmiştir. emeklilik öncesi 3-5 milyon dolarcık köşeye koyayım diye geri dönmüş ve bursayla anlaşmıştır. zaten adam gibi oynasa fenere geri döner diye düşündüren futbolcumsu.
din kültürü öğretmenliği okumadığına insanı pişman eden durumdur.
5 konuşmanın 6'sının sallama olduğu program. ulan geçen seneden beri fatih terim gidicek diyorlar tık yok. ne dese tersi çıkıyor.
edit: vay amına koyim..
edit: vay amına koyim..
şov olduğunu düşündüğüm olay. yahu yarım saat seni taciz ediyor ama sen yarım saat buna dayanıyor ve yarım saat sonra videoya alıyorsun. otobüs zaten dolu. ilk dakikasında yüksek sesle tepki versen zaten diğer insanlar tepki gösterecektir. anlamadım vallahi.
yurtdışında okuyan cemaat öğrencilerine yapılmış bir kıyak mı diye düşündüren yeni kanun. sanırım cemaate yeni doktor, hakim, savcılar gerekiyor.
benim de behzat ç. sayesinde haberdar olduğum grup. yıllardır yabancı takılıyordum. hatta türk gruplarının çoğuna ön yargım vardi ama bu grup iyiymiş be hacı.
özellikle fotoğraf - olsun şarkıları sağlammış. daha dinledikçe beğendiğim olursa editlerim.
özellikle fotoğraf - olsun şarkıları sağlammış. daha dinledikçe beğendiğim olursa editlerim.
ygs sallamak tamamen saçmalıktır. zira ygs'yi batırırsan lys de çalışma hırsın kalmayacak. test edildi ve onaylandı.
ama mutlaka kasım-aralık gibi lys'ye başlanmalı. özellikle mat2. eşit ağırlıkta çok seçici oluyor.
ama mutlaka kasım-aralık gibi lys'ye başlanmalı. özellikle mat2. eşit ağırlıkta çok seçici oluyor.
craig david - walking away.
türkiyenin avrupaya açılan kapısı.
bir takımın nasıl ağzına sıçıldığının net şekilde görüldüğü maçtır.başka diyecek sözüm yok hakim bey.
eskişehir deplasmanından 1 puan kötü mü değil.fakat takımda bazı oyuncuların formsuzlukları ciddi olarak düşündürmekte beni.
emirates ve super kupa rehavetini de atlamamış takım gibi gözüküyor.selçuk,drogba,melo formsuz.6+0+4 ciddi anlamda takımı bbozmuş.amrabatı kullanamıyoruz.sol açık alsak nasıl oynatacağız orası da mechul..
allah kolaylık versin fatih hocaya ne diyeyim.
emirates ve super kupa rehavetini de atlamamış takım gibi gözüküyor.selçuk,drogba,melo formsuz.6+0+4 ciddi anlamda takımı bbozmuş.amrabatı kullanamıyoruz.sol açık alsak nasıl oynatacağız orası da mechul..
allah kolaylık versin fatih hocaya ne diyeyim.
enfes bir bb şarkısıdır.