bugün
D
dorock9 yıl önce
günün sözü
genellikle günlük yayınlanan süreli yayınların veya saatli maarif takvimlerinin bir köşesini dolduran sözlerdir. okuyunca insanın hayat felsefesini kökten değiştirecekmiş hissini uyandırsa da insan hep yarınlara yelken açar.
D
dorock9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
D
dorock10 yıl önce
first lady
amerikan başkanLarı'nın karıLarı için söyLenir.. son zamanLarda türk medyasıda bu sıfat'ı çok kuLLanmaya başLamıştır.. (bkz:hillary clinton)
D
dorock10 yıl önce
reza zarrab
`ebru gündeş`'in sevgilisi iran'lı işadamı, aynı zamanda aşiret lideriymiş. (bkz: uludağ sözlük magazin servisi)
D
dorock10 yıl önce
ido
`istanbul deniz otobüsleri`'nin kısaltılmışı. `ibo`'yla bir alakası var mı bilemiyorum. idrahim...yok heralde.
D
dorock10 yıl önce
kedi
Leonardo da Vinci'ye göre tabiatın şaheseri olan [bkz]hayvan[/bkz].
D
dorock10 yıl önce
fast food
ayaküstü atıştırılan yemek.. ama şimdilerde masaya danalar gibi kurulup, koca koca menüleri yiyip, yerinden kalkamamaya sebep olan yemek çeşidi. alakalı olarak buyrun bunlardan yakınız: (bkz:mcdonalds) (bkz:burger king) (bkz:obezite) (bkz:super… devamını gör
D
dorock10 yıl önce
anın görüntüsü
D
dorock10 yıl önce
anın görüntüsü
D
dorock10 yıl önce
patlak kız
saçma, kültürsüz bir maganda tabiri. balon mu lan bu? ne sanıyorsunuz yahu? kesin hayatlarında kız eline değmemiş köşebaşı laf atıcı moronlar söylüyor bunu. meslea ben 7000 küsür kızla ilişkiye girdim ve girmeye devam ediyorum ama hiçbiri patlamadı a… devamını gör
© copyright 2005 - 2026