bugün
- hikayeyi devam ettir50
- mezoterapi7
- pilot bir erkekle sevgili olmak5
- sokakta kavga teknikleri12
- at3
- vietnam savaşı3
- motosikletten düşüp dans etmeye başlamak3
- gammaz nedir nasıl olunur2
- yazarların okuduğu bölümler6
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- özelde çalışmak5
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası34
- allah a güvenmek4
- beyzbol2
- kel erkeklerin karizması5
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- askerdeki otomat2
- üniversite arkadaşlıkları geçicidir2
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak10
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- pişi vs revani5
- şampuan8
- ceng'i ali2
- ismet gurbuz 20243
- tekne turu11
- pişisel gelişim5
- yeni parti54
- pişi yapmasını bilen sözlük kızı5
- nickten isim tahmini yapmak72
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- true'nin çaylak olması7
- sözlük kızlarının çok sinirli olması4
- ulu sözlük muhteşem yüzyıl fun club2
- benkimki6
- günde 90 litre su içmek2
- islam medeniyeti diye bir şey yoktur8
- sapık olduğu için çaylak olan insan9
- askeri ücretle evlenebilir mi6
- kafede çalışan üniversiteli2
- sözlükte hissedilen femboy yazar eksikliği4
- takipçi satın almak3
- kuşbaşılı pide2
- yapay zekanın insanları aptallaştırması4
- gammaz çetesi9
- keki kabarmayan sözlük kızı5
- ağırlık çalışmak3
- browni kek3
- galatasaray3
- imam maaşları4
entry'ler (267)
chelsea matic ve salah, united matayı, arsenal draxler'i alırken, klüp yöneticilerinin kırlarda çiçek topladığı takımdır. niye bu kadar acı çektiriyorsunuz taraftarınıza, allahınız yok mu lan ?
bu tarz haberlerden sonra bir anda ortalıktan yok olanlardır.
iki insan tipi vardır. ıslah edilebilenler ve itlaf edilmek zorunda olanlar. her insan yaşamayı hakediyordu değil mi ?
http://www.hurriyet.com.tr/planet/24991393.asp
iki insan tipi vardır. ıslah edilebilenler ve itlaf edilmek zorunda olanlar. her insan yaşamayı hakediyordu değil mi ?
http://www.hurriyet.com.tr/planet/24991393.asp
kaçan gol, kaybedilen puan yüzünden uyuyamamaktır, bütün hafta "lan o pozisyon şöyle olsaydı böyle olurdu" diye düşünmektir.
haftanın başından itibaren sürekli, "iyi lan haftasonuna bir şey kalmadı" diyerek maç gününü beklemektir.
takım mağlup olduğunda, başka insanların sevgilisinden ayrıldığı zaman yaşadığı üzüntüye benzer üzüntüler yaşamak, morali bozuk gezmektir.
sürekli içinde bir ateş hissetmektir. arma aşkıdır. aşk'tır taraftarlık. bırakın isterlerse, "bir takım için değer mi" desinler, anlayamaz onlar. hiç bir zaman bizim yaşadığımız mutluluğu, takım son anda gol attığında tanımadığın bir renkdaşını kucaklama hissini, heyecanı hissedemeyecekler.
haftanın başından itibaren sürekli, "iyi lan haftasonuna bir şey kalmadı" diyerek maç gününü beklemektir.
takım mağlup olduğunda, başka insanların sevgilisinden ayrıldığı zaman yaşadığı üzüntüye benzer üzüntüler yaşamak, morali bozuk gezmektir.
sürekli içinde bir ateş hissetmektir. arma aşkıdır. aşk'tır taraftarlık. bırakın isterlerse, "bir takım için değer mi" desinler, anlayamaz onlar. hiç bir zaman bizim yaşadığımız mutluluğu, takım son anda gol attığında tanımadığın bir renkdaşını kucaklama hissini, heyecanı hissedemeyecekler.
direkten dışarı giden top yüzünden kaybedilen 2 puan yüzünden uyuyamamaktır. benim gibi başkaları var mı yoksa herkes eninde sonunda futbol diyip normal hayatına devam ediyor mu, tek manyak ben miyim diye sordurtandır.
delikanlı olmak nedir bilmeyen, 3 kuruş için oy satan omurgasızların şov olarak algıladığı söylemdir. paşanın bunu yapmışlığı vardır zamanında da göt kılları dava adamı olmak nedir anlayamaz.
(bkz: kişi kendinden bilir işi)
(bkz: kişi kendinden bilir işi)
git artık siktin takımı dediğim futbolcudur. yok gitmek istiyorum yok gidicem derken bütün yaz boyunca içimizi şişirdi. bale 100 milyon ediyorsa liverpool bu adamı 70e falan okutmalı reale. villadan 30-35'e gelecek benteke, bu adamın yerini doldurur. kalan para ile de orta saha transferi yapılabilir.
ashley williams denen orman kaçkını orospu çocuğunun göğsüne attığı tekme ile ekim ayının sonuna kadar sahalardan uzak kalacak futbolcu. swansea-liverpool maçını yöneten gerizekalı hakem ise bu hareketi sarı kart ile geçiştirerek liverpool'un 2 puanına mal olmuştu.
coutinho olmayınca iş bitiyor. aspas rezalet. takıma en az 2 tane kalburüstü orta saha oyuncusu transferi lazım ocak ayında. henderson, aspas sterling tamamen yokluktan oynuyorlar. sistem güzel ama mata,cazorla gibi pas yükünü çeken bir oyuncu lazım cou ile gerrard'ın yanına. biz boşuna yırtınmadık suarezi satıp yerine mata ayarında bir orta saha + benteke alınsın diye.
liverpool için tam bir kırılma maçı. bu arsenal'i deplasmanda 3-1 yenen villayı tamamen kontrol altına aldığı maçta geçen, manchester united'ı orta alanda tutarak maçı 1-0 kazanan ve ligin en sert defans yapan, zor gol yiyen ekibi stoke'u geçen lfc karşısında bugün zorlu swensea deplasmanı var. yine oyunu soğukkanlı bir şekilde kontrol edip maçı alabilirsek, bu sene ilk 4 değil, ilk 3 garanti diyebilirim. bu formül tutmuş ağalar. in brendan we trust
eğer moyes bu maçta da teklerse united'ın bu sene ilk 4'ü zor göreceği maç.
mükemmel bir şarkı.
ajax'ın yine yaraklara geldiği kuradır. geçen sene madrid,city ve dortmund'un grubuna düşmüşlerdi. bu sene de barçayla milanın arasına düştü. yazık lan.
karanlıkta el yordamıyla klavye kullanmanın sonuçlarından biridir. bu maçın sıkıcı olduğu gerçeğini değiştirmez tabi.
izlenilen en sıkıcı maçlardan biridir. premier lig premier lig olalı böyle bir zulm görmedi.
2-3 sene içerisinde real madrid ayarında bir takımda göreceğimiz futbolcudur. premier lig izleyenler bilir, geleceğin drogbasıdır.
(bkz: buralar entry dolacak)
(bkz: buralar entry dolacak)
tabiki breaking bad falan değildir. oz,wire veya friends haricinde cevap verenlerin neredeyse tamamının 88 ve sonrası kuşağı olduğuna kalıbımı basarım.
premier lig izleyenlerin doğru bulacağı önerme. inanılmaz bir fiziğe ve yüksek teknik kapasiteye sahip bir oyuncu. premier lig'de ilk iki maçında 3 gol attı. güya fenerbahçe geçen sene alacaktı ama yalan oldu. hazard 2'ye döndü. ah aziz ah
efsanedir. gerçekten mükemmel bir oyun. tek kusuru check point aralıklarının fazla olması. eğer ghost style oynamaya ve görünmemeye takıksanız, bonusları toplamayı istiyorsanız en ufak bir hatada düşman sizi görüyor ve siz taa ebesinin fistanından oyuna tekrar başlamak zorunda kalıyorsunuz.