bugün
- velvet55
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak9
- yazarların favori giyim markası14
- friedrich hegel la bi cay icek14
- seninle sevişirken ölmek istiyorum7
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- ölmedeyiz uludağ sözlük6
- okul zorunluluğu2
- inanılmaz sıkıcısınız ya6
- sözlük yazarlarının 2027 kararları6
- sözlüğün en harbi kızı8
- sözlüğün en harbi erkeği7
- sözlüğün en cool erkek yazarı6
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar9
- israile atom bombası atmak8
- migros'a sorulacak tek soru24
- geceye bir şarkı bırak12
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar9
- osuruktan şiirler61
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler4
- michel foucault3
- 2026 ekonomik krizi17
- tadej pogacar2
- insan olmaya ceyrek kala15
- kendi klanına laf edilince hoplamak6
- hayattaki en değerli şeyler8
- spor ayakkabı5
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- manyak olmaya karar verdim3
- kova burcunun su grubu yerine hava grubunda olması5
- persac2
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- kadın2
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı5
- aleksey batrakov28
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- 20 ağustos 2026 trabzonspor ferencvaros maçı4
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- evde soğuk kahve yapımı7
- victor osimhen20
- mutlu ama uzak olsun12
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- sözlükte tek kalsanız yazmaya devam eder misiniz3
- veriye güvenmeyen yazılımcı2
- kadınları aşağılamanın moda olması7
- üstteki yazar bir şarkı olsa2
- sözlüğün en barbi kızı2
- ona bir şey söyle7
entry'ler (15)
Kendisi tam bir insta woman'dır. Rivayete göre daha önce izlediği reels videolarının tekrar önüne düşmesine sinirlenip instagram ofisini aramış, olay büyüyünce Mark Zikenberk telefonu alıp "ulan bütün videoları izlemişsin zaten, daha ne yapacağıdık, açıp götümüzü mü izleteceğidik" diye bağırarak 60 gün banı yapıştırmıştır.
Agatha Christie'nin hayatında kayıp 11 gününü Pera Palas 411 nolu odada geçirdiği sonradan öğrenilse de Diana Luna'nın hayatında kayıp 60 gününü nerede geçirdiği halen dünyada gizemini koruyan olaylar listesindedir.
Agatha Christie'nin hayatında kayıp 11 gününü Pera Palas 411 nolu odada geçirdiği sonradan öğrenilse de Diana Luna'nın hayatında kayıp 60 gününü nerede geçirdiği halen dünyada gizemini koruyan olaylar listesindedir.
30 alır, küsuratla uğraşmaz. 3 tl lik ekmeğe 30 tl vermek, pi'yi 30 almak gibi paha biçilmez alışkanlıkları vardır.
Kendisi puu kelimesini asla kullanmaz. "Pii" der. Götünüzden uydurmayınız.
Kendisi 500 yıllık kankamdır. "Koş koş, uludağ sözlükte her erkeğe 3 kadın düşüyor" diye kandırarak beni yazar yapmıştır. Meğer koca sözlükte toplam 3 kadın varmış. Hesaplarıma göre erkek başı 800 gram kadın düşüyor. Ben bunun intikamını almam mı?
Kendisi çok güzel bir kadındır. Beren Saat'in ikizi gibi. Tıpkısının aynısı. Zaten ben ona Berenimo derim. Bir de minnoş, bir de sevimli ki...
(Hadi şimdi uğraş dur abazalarla amk)
Kendisi çok güzel bir kadındır. Beren Saat'in ikizi gibi. Tıpkısının aynısı. Zaten ben ona Berenimo derim. Bir de minnoş, bir de sevimli ki...
(Hadi şimdi uğraş dur abazalarla amk)
Yazarlığımın onaylanması akabinde gelişmiş olaylar sinsilesidir. Gittiğim her yeri kurutuyorum. Neyse ki yazılımcıyım. Beler yardım lazım mı?
Eğer kafanda sürekli kapıyı kililedim mi şüphesi dolanıyorsa bu obsesyondur.
Sürekli kapıya gidip kilitli olup olmadığını kontrol ediyorsan bu kompulsif bir davranıştır.
Kompulsif davranışlar obsesyon ile tetiklenir.
Sürekli kapıya gidip kilitli olup olmadığını kontrol ediyorsan bu kompulsif bir davranıştır.
Kompulsif davranışlar obsesyon ile tetiklenir.
UI tasarımcısı kimse derhal işinden kovulmalı. Böyle saçma bir renk düzeni görmedim.
9e9e9e tonunu çok düşündün mü ui'ci arkadaş?
9e9e9e tonunu çok düşündün mü ui'ci arkadaş?
Kırmızı kurdele bağlamaktır. Günümüzde sapık kitle tarafından bazı feminaziler ve kezoları "bekaret sembolü" olduğuna inandırsalar da aslında kadınları albastı denilen kötü ruhtan korumak için bağlanan bir şaman geleneği idi. Hala da anlamı öyledir. Sapık sapık gelenek uydurmayın götünüzden.
Ulan ayakçılar bu sözlüğü de basmış. Leş herifler!
Ben daha yazar olmadım ama bence ileride beni gözünüzde canlandırmaya çalışmayın.
Sahi lan. Dün bir kedi sahiplendim. Ona bir isim bulmam gerekiyordu değil mi? Şıllık koyayım bari. Sokakta buldum, hamileydi.
Ulan bari şu başlık altında "senin anana bacına yapsalar hoşlanır mısın evlat" salatası yapmayın. Hala anlamayacak kadar mal mısınız? Kadınlar şaplak sever. Şaplak sevmiyorsa sıkıntıdır, hemen kaçın!
Hiçbir kadın otuzundan sonra seks manyağı olmaz. En manyak dönemi 25'inde biter. 3 sene bunalıma girer. 28'den sonra libidosuna el fatiha.
Güzel anılarla hatırladığım karlar şehri. Karılar şehri de diyebilirdim. Çok güzel hatunlar var.