bugün
- from gold from dust32
- senin aklini alirimin mürdüm rengi kazağı9
- şampuan yerine saç kremi almak5
- evli bir adama aşık oldum sözlük17
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı15
- birine aşık olup kafayı yemek8
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- ups boobs ve diğer sözlük kızları5
- sydney sweeney'in memeleri7
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler8
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- fiziği güzel sözlük kızları56
- memeleri kafam kadar kız24
- fatma betül sayan kaya70
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek5
- belçika attı6
- yeniden dünyaya gelsen olunacak meslek2
- kadının en öpülesi yeri11
- uğurcan çakır8
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- kevin de bruyne3
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- gece döner bıçaklı şirinler tarafından kovalanmak5
- areola estetiği2
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- görsel yükleme problemi5
- sırılsıklam2
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- kuran da namazın olmaması12
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- odyssey2
- uefa uluslar ligi10
- yağmuru kim döküyor4
- hangi aktörle aynı filmde oynamak isterdiniz3
- sözlükteki kız yazarları deşifre ediyorum4
- ismet gurbuz 2024'ün çaylak olması5
- arda güler4
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- lukaku'nun kovacana döşediği boru2
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- diamond tema2
- lukaku'nun apo kerim'e tur bindirmesi2
- ben geldim lazanyalar3
- traveler vs iock4
- başkasının evinde sıçamamak4
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
entry'ler (10)
her ne kadar her şeye "kah kah kah" tepkisi vererek kahkaha sözcüğünün anlamını güçlendirse de ekrandaki kendine güvenli duruşuyla takdir edilesi programcı.
güzel poz veremediğine inanan kimi çakal bünye için bir kurtarma fişeği görevi gören "göz kapama" tekniğinin bir sonucudur.
ayrılmak için bir sebep bulamamak da ayrılmak için bir sebeptir. çünkü bir kısım insanın her şeyin güzel olmasından mütevellit korkmaya başlayarak güzel giden şeyleri bozma dürtüsü hissedebildiği bilinen bir gerçektir.
bu bilimselliği kullanan yazar muhtemelen manidar bi şekilde gülümsüyordur da.
sigarayla aynı mantalitedeki sevgili. ama sigaranın bu alanda başarısı yadsınamaz tabi.
ilk başta behlül'ü aşık eder kendine. sonra onun bihter'le mazisini öğrenip nihat'a sarar. en son baktı olucak gibi değil, nihat'ın babasına yönelir. ednan bey de "hani bana hani bana" der.
başrollerinde brad pitt, casey affleck ve mary-louise parkerin yeraldığı 2007 yapımı film.
adını duyduğumuz zaman ister istemez "ucuz bir film gibi, başından sonu belli." filen diyebilmekteyiz efendim. ama esasında olayı buna indirgememek lazım. zira bu önyargı, bu harika filmi kaçırmakla sonuçlanabilir.
160 dk kadar biraz ağır ilerleyen bir film. bu sebeple eleştiriler alması normal. hele bir de brad pitt var ekşın var diye izlenirse sıkılmamak elde olmaz heralde. bu da 2.önyargıyı çürütme çalışmasıydı.
brad pitt ve casey affleck bu filmde zirve yapmış denilebilir. karakterlerle öyle bütünleşiyorlar ki, bir zaman sonra onlar gibi hissetmeye başlıyorsunuz kendinizi. jesse james kadar nefret dolu ya da robert kadar loser oluyorsunuz.
ha müziklerini es geçmek olmaz. nick cave ve warren ellis imzalı harika bir müzik şöleni sunuyor film.
--------------spoiler------------------
filme getireceğim tek eleştiri, jesse james in gözlerindeki rahatsızlıktan dolayı gözlerini normal bir insandan daha çok kırptığı söyleniyor başta. çok dikkat ettim, jesse james ten daha çok göz kırptığıma kanaat getirdim.
----------------------------------------
uzun lafın kısaltılmış hali, bu film izlenmeli. gerçekten güzel çünkü.
adını duyduğumuz zaman ister istemez "ucuz bir film gibi, başından sonu belli." filen diyebilmekteyiz efendim. ama esasında olayı buna indirgememek lazım. zira bu önyargı, bu harika filmi kaçırmakla sonuçlanabilir.
160 dk kadar biraz ağır ilerleyen bir film. bu sebeple eleştiriler alması normal. hele bir de brad pitt var ekşın var diye izlenirse sıkılmamak elde olmaz heralde. bu da 2.önyargıyı çürütme çalışmasıydı.
brad pitt ve casey affleck bu filmde zirve yapmış denilebilir. karakterlerle öyle bütünleşiyorlar ki, bir zaman sonra onlar gibi hissetmeye başlıyorsunuz kendinizi. jesse james kadar nefret dolu ya da robert kadar loser oluyorsunuz.
ha müziklerini es geçmek olmaz. nick cave ve warren ellis imzalı harika bir müzik şöleni sunuyor film.
--------------spoiler------------------
filme getireceğim tek eleştiri, jesse james in gözlerindeki rahatsızlıktan dolayı gözlerini normal bir insandan daha çok kırptığı söyleniyor başta. çok dikkat ettim, jesse james ten daha çok göz kırptığıma kanaat getirdim.
----------------------------------------
uzun lafın kısaltılmış hali, bu film izlenmeli. gerçekten güzel çünkü.
portakalı daha çok sevme nedeni enerjik tema. görür görmez sevdim seni şeker.
sonuç itibariyle tekme atılan tek şey denizdir. böyle düşününce "vay beğnim emekleğrim." diyor insan. ama güzel de kalori harcatan bi aktivitedir. boşa kürek çekmekle benzer kökenden gelir.
behlül'ün bihter'e olan aşkından kaşlarına akların düştüğü dizidir. saçlarla kaşlar arasında 7-8 ton fark var. ama bilindiği gibi kaşlar saçlardan koyu olmalıdır. genelde de böyledir zaten. "behlül kaşlarını boyasın diyen 500 kuaför bulabilirim" feysbuk grubu kursam yeri. ama üşendim şimdi.