bugün
- felsefe mezunu öğretmen olmak3
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- beni kaybettin diyen erkek14
- tecrübe edilen en korkunç şey6
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- bir sevgiliden beklenen şeyler11
- ekşiye gidiyorum ben10
- arkadaşlar bir şey danışacağım10
- iç sıkıntısı5
- sevilen hitap şekilleri3
- mazotun litresi 101 lira35
- mia khalifa denince akla gelen ilk şey3
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler26
- sadece filistin'i önemsemek15
- witcher 32
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz16
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı12
- kahve falı bakabilen muhteşem fevkalade yazarlar8
- sevgiliyi kediye onaylatmak7
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek21
- gocu38
- bir erkeğin wp aile grubuna alınma kriterleri6
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- iblis'in sesini duymak11
- çanakkale kumandanı mustafa kemal paşa7
- güne almanca bir cümle bırak3
- gecenin korkunç yaratıkları3
- 28 bine çalışmak8
- hangi şehrin erkeği meşhurdur5
- kadikoy psikolog4
- aslan burcu3
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları34
- kürdü sevin10
- beşiktaş'ın marsilya'yı gol manyağı yapması5
- israil11
- arkadaşlar bir şey soracağım13
- yaşlılığı kabullenemeyen insan10
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı7
- anın görüntüsü24
- öcalan'ın kira vermeden villada oturması12
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz45
- bir erkeğe objektif bakma yetisini kaybetmek5
- g i l d e d l i l y27
- ona bir şarkı gönder4
- 2019 da doğmak nedir4
- arkadaşlar bakar mısınız16
- saddam hüseyin3
- allah6
entry'ler (19)
(bkz: tanrı) bunca adaletsizlik varken adını söylemek zor geliyor bana.
insan olmak. ama çoğu zamanında rusyanın göt yalayıcılığını yapmıştır. yalaka zihniyetle solcu olunmaz.
9 yaşındaki çocuklar ile evlenmede bir sakınca görmez çoğu.
dinci kesimin çarklarına çoak soktuğu için sevmediği isim. adam dinin kapitalizm uşağı bir kavram olduğunu göremiyor ne yapsın?
9 yaşındaki çocukları karı olarak almaktan daha ulvi bir durum.
çoğu dincide varolan kavram.
müslüman yazarları üzmüş olay. kıyamam size.
müslümanların 1400 yıllık monarşik, teokratik hakimiyetine son verebilmiş bir din anlayışı vardır. sene olmuş 2013 hala din din din diye gezenler var. garip.
hayvanca bir davranış demek yanlış olmaz bu görüntülere sanırım. ulan şerefsiz tamam esir alma, sık kafalarına birer tane gitsin. nasıl bir orospu çocuğusun ki sen miden bunu yapmayı kaldırıyor?
toplumumuzun %95 ini içerisine alan önerme. zira bu küfürü annem bile ediyorsa, yaşadığımız topraklarda ebe sikmenin bir realite olduğu tartışılmaz bir gerçektir.
teknik servise uğramanın zamanının geldiğinin en güzel göstergesidir. en yakın zamanda gidilmeli hatta para var ise yeni cep telefonu alınmalıdır. sonuçta turkcell arar avea arar.
beyne multi tasking özelliği kazandıran hastalık. algı mekanizmalarınızı eşlemeye başladığı an bu hastalığa yakalanmış olursunuz. beyin loblarınız bile birbirinden uzaklaşmaya başlar.
bütün yaşamın temel bilimi olmasına rağmen güzide ülkemde hiç bir zaman hak ettiği değeri bulamayan bölümdür. gene de kendinizi geliştirebiliyorsanız iyi para kazanacağınızı düşünüyorum.
aam akıllı öğrenilmesi gerekiyorsa mutlaka iyi çalışılmalıdır. özellikle insanlarda hastalık yapan türlerin bilinmesi bu noktada çok önemlidir.
askere gitmeden anlaşılamayacak, sağlıklı yorum yapılamayacak olgu. gidip geldikten sonra bu durumun saçmalık olup olmadığı tekrardan sorulmalıdır.
kendi fikirlerine saygısı olmayan insan davranışıdır. çevremizdeki insanların bir konuya bakış açısı farklı olabilir. fakat bunu bire bir uygulamaya çalışmak yanlış olur.
hala yaptığım bir davranış çeşididir. sobalı evlerden vazgeçemedim bir türlü. bence yaşam boyunca mutlaka sobalı bir evde oturulmalıdır. zira onun sıcaklığını hiç bir ısıtma gerecinde bulamazsınız.
kimse inandığı dinin kitabını okumadığı için pek sorun olmayan durumdur. zira satın alırsınız, arapçadır. bir kere bile "ulan ben bu dine inanıyorum da acaba bana neler söylüyor?" diye merak etmediğiniz sürece verdiğiniz para boşadır.