bugün
- diyanetten skandal cuma hutbesi12
- uludağ sözlük zirvesi29
- anın görüntüsü10
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- koltukta uyumak9
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması28
- ekrem imamoğlu17
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- aykolik'in gönüllerin yetkilisi olması9
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler21
- müge anlı mı esra erol mu9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri26
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- tas kafa saç modeli9
- faiz yemenin wow haram olması12
- kemalizm9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi9
- garanti bankası8
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- cin görünce yapılması gerekenler18
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı21
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- reis dünya lideridir10
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı8
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek8
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı10
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- akp için 3 kelime yakıştır10

entry'ler (24)
Aptal erkekler doğanın güzelliklerini anlamadığı için.
`Çay anam çay'
`Bölüme göre değişir'
Nefret et .
(bkz: kapalılar ağda yapmıyor değil kendileri yapılar ki zaten yapmamak günahtır.ayrıca kapalı kadınların güzelliği yok diye bir şey yoktur .aq tamam bazı kadınlar 1.30 boy ,topuklu giyse gene 1.30 ama güzelde var)
Asansör ,evet ,asansör
Kesinlikle acı çekiyor yada o kadin iş manyağı.
(bkz: Teen Wolf
The Vampire Diaries )
The Vampire Diaries )
~ ~ Snapchatte ağlarken gozunun fotografini cekmek gibi
Asansorde nefesimi tutup gözlerimi kapayiyorum, fobimde djdjdj
Yaptigimiz seyden pisman oldugumuz yada sinirlenme aninda gerceklestirdigimiz ve genel olarak karsi tarafa kiyamadigimiz olay; dusunce.
Şuan kalkipta isim verirsem serefsizligin sınır tanimadigini fark edeceksiniz o yuzden ben bu konu hakkindaki gorusumu bildirmek istiyorum.
Maalesefki sadece bizim ulkemizde degil tum dunyayi saran bir olay oldu tecavüz.Belkide suan ne desem bos ama bu serefsizlik dedigimiz kisisel yapi daha cok insan psikolojisinden yararlaniyor.Şuan ki meshur olan cocuk ergenliginden baslayan bu olay yetiskinlige erene kadar cocugun aileden aldigi terbiye ve kulturel etkilesim sonucu internette ortaya cikan ahlaksiz ve terbiye bozucu sitelerden etkilenen cocuklar bunu buyudugunde kisisel yapisina isletiyor.Demek istedigim "şimartmak" dedigimiz olaydanda kaynaklaniyor yada aile ici -arkadas ici sorunlar cocugun psikolojisini etkiliyor.
Bknz:Daha 18 yasina basmayan birinin sigaraya baslamasi arkadas ortamindan kaynaklanir.
Genel olarak sigaranin dertten icilmedigine inaniyorum cunku eger icildiginde dert gitseydi suan herkes sigara icerdi.Suan tecavuzden buraya nasil geldigimide bilmiyorum ama psikolojinin her seyin taniklik ettigine sahit olmus oluyorum.
Kisacasi:Tecavuz, Cinayet vb.gibi olaylarin psikolojisel sorun olarak tanimliyorum.Herkesin bir derdi oluyor maalesef ve guclu olamayan insanlar genelde ya intihara yada dunyaya kotuluk getirecek isler aciyor basimiza.Evet zevkle yapanlarda var iste o zaman onlara serefsiz dememiz cok mantiksal olabilecekgini dusunuyorum.
Tecavuze dur demenin yolu sovmekten degil insanlarin dertlerine taniklik ederek onlari anlayip ona gore hareket etmekle ve tabiki adalet dedigimiz terbiye yontemiyle gecer.Kimse kusura bakmasin adaletin olmadigi bu ulkede bu olaylarin yasanmasi gayet normal.
Maalesefki sadece bizim ulkemizde degil tum dunyayi saran bir olay oldu tecavüz.Belkide suan ne desem bos ama bu serefsizlik dedigimiz kisisel yapi daha cok insan psikolojisinden yararlaniyor.Şuan ki meshur olan cocuk ergenliginden baslayan bu olay yetiskinlige erene kadar cocugun aileden aldigi terbiye ve kulturel etkilesim sonucu internette ortaya cikan ahlaksiz ve terbiye bozucu sitelerden etkilenen cocuklar bunu buyudugunde kisisel yapisina isletiyor.Demek istedigim "şimartmak" dedigimiz olaydanda kaynaklaniyor yada aile ici -arkadas ici sorunlar cocugun psikolojisini etkiliyor.
Bknz:Daha 18 yasina basmayan birinin sigaraya baslamasi arkadas ortamindan kaynaklanir.
Genel olarak sigaranin dertten icilmedigine inaniyorum cunku eger icildiginde dert gitseydi suan herkes sigara icerdi.Suan tecavuzden buraya nasil geldigimide bilmiyorum ama psikolojinin her seyin taniklik ettigine sahit olmus oluyorum.
Kisacasi:Tecavuz, Cinayet vb.gibi olaylarin psikolojisel sorun olarak tanimliyorum.Herkesin bir derdi oluyor maalesef ve guclu olamayan insanlar genelde ya intihara yada dunyaya kotuluk getirecek isler aciyor basimiza.Evet zevkle yapanlarda var iste o zaman onlara serefsiz dememiz cok mantiksal olabilecekgini dusunuyorum.
Tecavuze dur demenin yolu sovmekten degil insanlarin dertlerine taniklik ederek onlari anlayip ona gore hareket etmekle ve tabiki adalet dedigimiz terbiye yontemiyle gecer.Kimse kusura bakmasin adaletin olmadigi bu ulkede bu olaylarin yasanmasi gayet normal.
genel kültürü bayağı arttıran sozluktur. Yazarların hayatlarında karşılarına çıkmamış fakat çıkabilecek kavramları görmesini sağlar.
Latince’de Kuantum, tanecik manasına gelmektedir. Fizikte ise, bu kelime atom ve atomaltı seviyedeki tanecikleri tanımlamak için kullanılmaktadır. Fizikte Kuantum teorisi (mekaniği) denince, bu tür parçacıkların yapısı ve birbirleriyle olan tesirlerinin araştırılması anlaşılır. Eski Yunan’da Eflatun, felsefe yoluyla öğrencileriyle gerçeğe giden yolu arı yordu. Bugün de Rochester Üniversitesi’nden Leonard Mandel gibi birçok fizikçi de Kuantum teorisi yoluyla aynı şeyi yapmaya çalışıyorlar. Fizikçilerin laboratuarlarda yaptıkları araştırmaların sonunda cevap aradıkları sorular şunlar: insan bilgisinin nihai sınırı nedir? Fiziki âlem bir manada bizim idrakimizle mi şekilleniyor? Kâinatta bir tesadüfîlik var mı, yoksa bütün hadiseler önceden belirlenmiş midir?
insanların hissizleşmelerini daha o devirlerde makineleşmelerini kaleme almış efsane şairdir. Sanattan anlayana güzeldir. Dışarıdan boş gözükmesi ise gayet doğaldır.