bugün
- yavuz ağıralioğlu33
- erdoğan'ın diploması yok37
- oruç tutmayanların bahaneleri17
- ben allahın elçisiyim12
- frank lucas adam mıdır12
- cansız maddelerin canlı oluşturabilmesi15
- iftar çadırı kuyruğunda bekleyen ateist18
- meral akşener12
- kemal kılıçdaroğlu23
- ülkemde kürt istemiyorum11
- sahurdayız uludağ sözlük33
- kendi kendimin kedisiyim'in efsane güzelliği24
- deprem10
- muharrem ince68
- elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar21
- hakaret edene verilebilecek en iyi cevap26
- doğu perinçek9
- anın görüntüsü16
- ekşi sözlük ten uludağ sözlük'e göçen yakışıklılar10
- habakkuk20
- ekşi sözlük12
- ramazan9
- mısır'ın tr ile normalleşme için şartları22
- fatsa da altın siyanür havuzunun taşması14
- 2023 ramazan ının ilk dayağı19
- tanışılan en ünlü kişi17
- sahurda ne yenmeli30
- bodrum vs marmaris14
- lubunya 02 nasip değilmiş14
- erdoğanın diploması yoksa nasıl yedek subay oldu11
- pure purple violet13
- türklüğün en değerli değerimiz olduğu gerçeği10
- kara erik habbesi18
- hüseyin nihal atsız16
- sözlükte tehdit edilmek18
- gurbetçiler oy kullanmasın diyen gerzek kemalikler20
- yalnizca deli yalnizca sair10
- antep lahmacun vs urfa lahmacun11
- celal şengör9
- maarem'in sadece 27 bin imza toplaması20
- aykolik bıyıksız8
- nesli tükenmiş leziz hayvanlar10
- artık en tepe değerimiz türklük olmalıdır13
- aykoliği tek yumrukla bayıltmak8
- ychp'nin 2018 de perinçek için imza toplaması10
- 1 kg kıyma 280 tl19
- uludağsözlük iftar buluşması8
- 23 yaşında evlenmek19
- gökhan zan11
- togg12

entry'ler (225)
asla kesilmemeli. bunun önemini gördük. bölgede şu an turk.net gibi firmalar depremzedelerin kesintisiz iletişimi için faaliyet gösteriyor.
süreci belki de en iyi özetleyen cümleler. doğu perinçek'e ait.
içinde bulunduğumuz dönemle alakalı yerinde tespitleri var. "Devletin güçleriyle çözülecek bir problemle karşı karşıyayız. Tıpkı savaş gibi." sözleri de bunlardan biri.
afetin ilk saatlerinden beri bölgedeler ve sayısız insana yardımları dokundu.
madencilik konusundaki tecrübeleri ile çalışanları arama kurtarma hizmetlerinde deprem bölgesinde hayli etkinler.
ürün çeşitliliği zengin ve fiyatlar da uygun.
Adana’da hizmet verdikleri depo alanını depremden etkilenen vatandaşlarımız için yaşam ve yardım alanına dönüştürdüler. Bölgede bulunan ihtiyaç sahipleri depomuza giderek yardım malzemelerine erişebilir.
Adres: Yurt Mah. Süleyman Demirel Cad. No: 67 Öztep Plaza Altı işyeri Çukurova / ADANA
Adres: Yurt Mah. Süleyman Demirel Cad. No: 67 Öztep Plaza Altı işyeri Çukurova / ADANA
benimki de hazır. bir orta Boy bol malzemos, kola ve elbette sufle.
biraz cesaret lazım. sakin kalmak lazım. phytorelax bu konuda işe yarayabilir. bir tane çiğnedikten sonra tıpkı adı gibi insana daha relax hissettirdiği bir gerçek.
bunu ben de anlamıyorum. aslında siyasetle pek alakası yok. adam işinde gücünde.
para yoksa olan para ile yatırım yapacaksın. re-pie 250 bin liraya bile gayrimenkul yatırım fonlarına yatırım yapma imkanı sunuyor.
bol aksiyonlu dizi. turk.net gigafiber 1000 mbps hızı sayesinde takılmadan izleyebilmek harika.
araba almak yerine o parayı re-pie'da gayrimenkul yatırım fonlarında kullanıp paradan para kazanmak lazım.
fragmandan anladığımız kadarı ile rolünün hakkını vermiş. barış akarsu rolünde daha iyi birini düşünemiyorum.
dört köşeli pizza. lezzetli ve doyurucu. 19.90 liraya satılıyor. hem atıştırmalık hem de öğün olarak iyi bana kalırsa.
yeni uygulamaları ve hizmetleri gayet kullanışlı. toplu alışverişlerde de oldukça avantaj sağlıyor.
ikisi de önemli elementler ve madenler. eti alüminyum ve eti bakır gibi firmalar bu alanda ihracat yapıyor ve ülkeye katmadeğer sağlıyor.