bugün

entry'ler (225)

iletişim

asla kesilmemeli. bunun önemini gördük. bölgede şu an turk.net gibi firmalar depremzedelerin kesintisiz iletişimi için faaliyet gösteriyor.

haluk levent

--spoiler--
Sevgili
@KeremBursin
200 bin ₺

@SOCAR_Turkiye
2 milyon ₺

@TurkNet
1 milyon 300 bin ₺
--spoiler--

deprem bölgesine yardım yapanları paylaşmktadır.

turk net

görsel

devlet de var ordu da var polis de var

süreci belki de en iyi özetleyen cümleler. doğu perinçek'e ait.

doğu perinçek

içinde bulunduğumuz dönemle alakalı yerinde tespitleri var. "Devletin güçleriyle çözülecek bir problemle karşı karşıyayız. Tıpkı savaş gibi." sözleri de bunlardan biri.

eti bakır

afetin ilk saatlerinden beri bölgedeler ve sayısız insana yardımları dokundu.

cengiz holding

madencilik konusundaki tecrübeleri ile çalışanları arama kurtarma hizmetlerinde deprem bölgesinde hayli etkinler.

divona home

ürün çeşitliliği zengin ve fiyatlar da uygun.

binbin

Adana’da hizmet verdikleri depo alanını depremden etkilenen vatandaşlarımız için yaşam ve yardım alanına dönüştürdüler. Bölgede bulunan ihtiyaç sahipleri depomuza giderek yardım malzemelerine erişebilir.

Adres: Yurt Mah. Süleyman Demirel Cad. No: 67 Öztep Plaza Altı işyeri Çukurova / ADANA

akşam yemeği hazır

benimki de hazır. bir orta Boy bol malzemos, kola ve elbette sufle.

aşkını itiraf etmeye çekinmek

biraz cesaret lazım. sakin kalmak lazım. phytorelax bu konuda işe yarayabilir. bir tane çiğnedikten sonra tıpkı adı gibi insana daha relax hissettirdiği bir gerçek.

mehmet cengiz neden sevilmiyor

bunu ben de anlamıyorum. aslında siyasetle pek alakası yok. adam işinde gücünde.

para yok

para yoksa olan para ile yatırım yapacaksın. re-pie 250 bin liraya bile gayrimenkul yatırım fonlarına yatırım yapma imkanı sunuyor.

jack ryan

bol aksiyonlu dizi. turk.net gigafiber 1000 mbps hızı sayesinde takılmadan izleyebilmek harika.

motorlu taşıtlar vergisinde büyük indirim

araba almak yerine o parayı re-pie'da gayrimenkul yatırım fonlarında kullanıp paradan para kazanmak lazım.

ismail ege şaşmaz

fragmandan anladığımız kadarı ile rolünün hakkını vermiş. barış akarsu rolünde daha iyi birini düşünemiyorum.

domino s pizzetta

dört köşeli pizza. lezzetli ve doyurucu. 19.90 liraya satılıyor. hem atıştırmalık hem de öğün olarak iyi bana kalırsa.

bisu

yeni uygulamaları ve hizmetleri gayet kullanışlı. toplu alışverişlerde de oldukça avantaj sağlıyor.

gayrimenkul yatırım fonları

görsel

bakır değil alüminyum

ikisi de önemli elementler ve madenler. eti alüminyum ve eti bakır gibi firmalar bu alanda ihracat yapıyor ve ülkeye katmadeğer sağlıyor.