bugün

entry'ler (3)

beyaz eşya

Geçen hafta beyaz eşya bakıyordum, evde buzdolabı eskimişti. Bir mağazaya girdim, tam seçim yaparken Vestel ‘in modellerinden biri gözüme ilişti. Ödeme kısmına geldim, bugün fark ettim ki Bankkart ile Vestel’de 9 taksit kampanyası varmış.
Kartımı çıkardım, taksit seçeneğini kullandım. Bu sayede ödeme yükü bölündü, çok daha rahat oldu. Ürün geldiğinde kalite beklediğimin üzerindeydi iç hacim, enerji sınıfı her şey iyi çıktı.
Yani gelin görün, para biriktirirken, beklerken değil; ihtiyacınız olan şeyleri böyle fırsatlarla halletmek en güzeliymiş.

uçak biletlerinin tatilden pahalı olması

geçen hafta tatil bakıyordum, uçak bileti alırım mı alma mı derken bankkart kampanyasını gördüm: Türk Hava Yolları’ndan yapılan 2.500 TL ve üzeri bilet alımlarında 6 taksit imkânı varmış.
Bankkart ben de özellikle hafta sonu kaçamağı düşünüp istanbul‑Ankara biletimi bankkartımla aldım, taksit seçeneğini işaretledim “rahat olur” diye düşündüm. Uçuş tarihine daha çok var ama planımı yaptım, taksitler bölündü ve bütçem sarsılmadı. şimdi gün sayıyorum, bavul hazırlığı yapıyorum. böyle kampanyalar bazen planı ertelemek yerine “şimdi yapalım” dedirtiyor. siz de tatil için bakıyorsanız, bankkartla taksit fırsatına göz atın derim ☺️

anıtkabir

29 Ekim'de Anıtkabir'de olmayı çok istiyordum ankara uçak biletlerine baktım fiyatlar baya uçmuş alınır mı alınmaz mı derken bankkart kampanyasını gördüm: Türk Hava Yolları’ndan yapılan 2.500 TL ve üzeri bilet alımlarında 6 taksit imkânı varmış. iyi denk geldi diye düşünerek bu kampanya ile biletimi aldım çok avantajlı oldu benim için
© copyright 2005 - 2026