entry'ler (9)

dinlediğiniz şarkının en vurucu kısmı

bak nolursun dinle beni gitme sana muhtacım
peki ben bana muhtaç adamı ne yapayım.

çaylak

Bir an önce yazdıklarım gözükse düşüncesi ile yanıp tutuşan bir çaylak var karşınızda, bu yazı göründüğü gün benim günümdür mutlu olmuşumdur. (bkz: umut çaylağın ekmeğidir)

insan neden ıphone x alır

2 çeşit düşünülebilir;
Parası vardır alır.
Asgari ücretle çalışıp bankadan kredi çekip almışta olabilir var çünkü öyle insanlar.

görülen en iyi oyunculuk performansları

Şuana kadar değişmeyeceğim tek film, tek oyunculuk. Her izlediğimde tekrar hayran olacağım (bkz: Titanic)

topuklu ayakkabı

Ulan sen nasıl bir meretsin ha! Evlat olsa sevilmez varya öyle sevilmeyecek bir şeydir bu topuklu ayakkabı. Nefretimin nedenini merak ederseniz 2 ay önce, 5 saatlik kullanma süresinde beni 8 kez toplum içinde yalpalatma, 2 kere düşme tehlikesi geçirtme, 3 kere de ızgaralara takılmamı sağlamaktır. Kullanmayın kullandırtmayın.

evlenmeden önce milli olan kız

Ülkede 39 milyon 771 bin 221 kadın nüfusu vardır. Olası durumdur fazla da şey yapılmaması gerekir. Durum eşitse sıkıntı olmaz, 1-0 ise uzaklaşılabilir gelecekte ki kaygılar ve kavgalar hiç başlamadan.

eski sevgilinin evlenmesi

Son derece ultra normal olaydır amma ve lakin o davetiye de sizin de isminiz geçiyorsa en yakın köprü konumlarını aramaya başlayabilirsiniz. Bu seninle eğlendim onunla evleniyorum durumudur, tehlike arz eder en kısa sürede uzaklaşılması gerekir aksi taktirde 1 hafta boyunca sizi kendinize getirmeyecek düşünceler yaratabilir (bkz: manip depresyon)

bazen ihtiyacın olan tek şey

Karşında sevgilin, önünüzde iki bira, (bkz: carlsberg) sigaralar ha birde o mutfak masası muhabbetleri! Şuan toplumca ihtiyacımız olan tek şey o mutfak masasında oturup sabaha kadar dertleşip içmektir

uyumamak için sebepler

Aile ile edilen kavgalar ve sonrasında gelen bunalım ile kendini odaya atmak. (bkz: anne)
© copyright 2005 - 2026