bugün
- sözlükte sizi kim tanıyor21
- aylık 422 bin tl iyi para mıdır sorunsalı5
- melkor4
- şimdiki aklım olsa4
- hiç fuhuş yaptınız mı9
- karşı cinste hayran olunan özellik3
- bulgur pilavının kötü bir yemek olması10
- anın görüntüsü12
- trakyalı kadın isimleri4
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler16
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi3
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız21
- fıstık gibi kızın ter kokması4
- barok kız2
- tencent hy33
- 35 yaşına gelip evlenmemiş erkeğin asıl amacı8
- kiraz cicegi kolonyasi45
- göksel ve teoman evlenseydi ne olurdu5
- karadedeler olayı5
- geceye bir şarkı bırak3
- meyveli soda içen erkek7
- moskova da robot kuryeye hallenen türkler3
- yazarların hayatlarının 1 yılını satacakları fiyat12
- ateist6
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi17
- amedspor forması hediye eden sevgili3
- mezun olunan okula yıllar sonra tekrar gitmek10
- türk kızlarının keko adam sevmesi4
- ışık hızı2
- örgüt mensubu5
- messi vs maradona7
- hayatından 1 yılı kaça satarsın9
- ahmet telli6
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi15
- chp de 7 il başkanının görevden alınması4
- lens takacaklara tavsiyeler2
- 2026 dünya kupası30
- arkadaşlar ben hapise giriyorum3
- evlenmek için para biriktirmek2
- romantizm vs realizm2
- ayna4
- y kuşağı3
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu10
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı24
- amedspor10
- mehmet okuyan12
- kim kimin fakesi10
- otomatik portakalda bilinmeyen kelimeler2
- inanmıyorsanız bari saygı duyun6
- kant'ın ahlak yasası ve günlük hayat6

Marmaris'te yıllarca türbe diye ziyaret edilip, adaklar adanan, dilekler tutulan mezarın, M.Ö. 3. yüzyılda yaşanan Yunanlı boksör Diagroras'a ait olduğu ortaya çıktı.
Marmaris’in Turgut Mahallesi'nde, mahalleye hakim tepede yer alan, 40 yıl öncesine… devamını gör

güldüm soldum.
ilk kamyonu deviren büyük büyük büyük dedemdi sonra bizde devirmeye başladık öyle nesilden nesile geldi işte.

Merak edilen ayrıntılardır. Tamam utangaç olmayanları anladik direk söyler. Peki ya şu insanlarla konuşurken rahat olamayan ketum içine kapanık erkekler ne yapar.

dünya motorsiklet camiası tarafından çok iyi tanındığı halde malesef biz türk lerin adını pek duymadığımız büyük motorsiklet yarışçısıdır.

dünya motorsiklet camiası tarafından çok iyi tanındığı halde malesef biz türk lerin adını pek duymadığımız büyük motorsiklet yarışçısıdır.

bu kızlarımızın çok dayanıklı gözleri vardır. her zaman ağlarlar. genelde msn de kişisel iletilerinde vs. "off ölmek istiyorum" veyahut "sıkıldım hayattan hiçbirşey iyi gitmiyoooooo" tarzı cümlecikler görebilirsiniz. zannedersiniz ebeveynleri ölmüş, … devamını gör

(img:#855636)
Suyu Yikayan Bilge
Okulun ilk günü, ilk derste profesörümüz, önce kendini tanıttı, sonra "Bu yıl, yepyeni bir öğrencimiz var. Çok ilginç biri bakalım bulabilecek misiniz" dedi... Ayağa kalkıp etrafa bakmaya başlamıştım ki,yumuşak bir… devamını gör

`rober hatemo` nun dogru durust soyledigi birkac sarkıdan bir tanesi. sozlerini de yazayım tam olsun.bir baskası icin de (bkz:cicegim)
İtirazım var bu zalim kadere
İtirazım var bu sonsuz kedere
Feleğin sillesine hayatın cilvesine
Dertlerin cü… devamını gör

en sevdiğim ergen tipidir. hiçbir şey söylemeye gelmez. sürekli ''sikerün haa'' modundadır. şaka yapılmaz, nasihat verilmez, muhabbet edilmez. aknelerine, sivilcelerine bakmaksızın kocaman kocaman konuşmazlar mı birde hasta ederler adamı. normal şart… devamını gör