bugün
D
demeksutyok8 yıl önce
türbe sanılan mezardan yunanlı boksör çıktı
Marmaris'te yıllarca türbe diye ziyaret edilip, adaklar adanan, dilekler tutulan mezarın, M.Ö. 3. yüzyılda yaşanan Yunanlı boksör Diagroras'a ait olduğu ortaya çıktı. Marmaris’in Turgut Mahallesi'nde, mahalleye hakim tepede yer alan, 40 yıl öncesine… devamını gör
D
demeksutyok10 yıl önce
1 kasım da oy ver
Mhp'ye verilirse daha iyi olur.
D
demeksutyok10 yıl önce
ankara katliamı
(bkz:ota boka katliam demek)
D
demeksutyok10 yıl önce
mahalledeki mobese kameraları
(img:#861723)
D
demeksutyok10 yıl önce
etkileyici fotoğraflar
(img:#861628)
D
demeksutyok10 yıl önce
paylaşım yorumları
(img:#861625)
D
demeksutyok10 yıl önce
ilk kamyoncu nasıl doğdu
güldüm soldum. ilk kamyonu deviren büyük büyük büyük dedemdi sonra bizde devirmeye başladık öyle nesilden nesile geldi işte.
D
demeksutyok10 yıl önce
utangaç erkeğin hoşlandığını belli eden detaylar
Merak edilen ayrıntılardır. Tamam utangaç olmayanları anladik direk söyler. Peki ya şu insanlarla konuşurken rahat olamayan ketum içine kapanık erkekler ne yapar.
D
demeksutyok10 yıl önce
kenan sofuoğlu
dünya motorsiklet camiası tarafından çok iyi tanındığı halde malesef biz türk lerin adını pek duymadığımız büyük motorsiklet yarışçısıdır.
D
demeksutyok10 yıl önce
kenan sofuoğlu
dünya motorsiklet camiası tarafından çok iyi tanındığı halde malesef biz türk lerin adını pek duymadığımız büyük motorsiklet yarışçısıdır.
D
demeksutyok10 yıl önce
kenan sofuoğlu
D
demeksutyok10 yıl önce
kenan sofuoğlu
D
demeksutyok10 yıl önce
kenan sofuoğlu
D
demeksutyok10 yıl önce
kore de batan vapurun siyasi sonucu
(img:#859149)
D
demeksutyok10 yıl önce
sözlük yazarlarının kullandığı araba markaları
(bkz: özel halk otobüsü)
D
demeksutyok10 yıl önce
sözlükte erkek istemiyoruz kampanyası
sadece kızlar gaylar ve travestiler kalsın, erkekler defolsun gitsin...
D
demeksutyok10 yıl önce
kız tribi
bu kızlarımızın çok dayanıklı gözleri vardır. her zaman ağlarlar. genelde msn de kişisel iletilerinde vs. "off ölmek istiyorum" veyahut "sıkıldım hayattan hiçbirşey iyi gitmiyoooooo" tarzı cümlecikler görebilirsiniz. zannedersiniz ebeveynleri ölmüş, … devamını gör
D
demeksutyok10 yıl önce
at güzeli
(img:#855758)
D
demeksutyok10 yıl önce
suyu yıkayan bilge
(img:#855636) Suyu Yikayan Bilge Okulun ilk günü, ilk derste profesörümüz, önce kendini tanıttı, sonra "Bu yıl, yepyeni bir öğrencimiz var. Çok ilginç biri bakalım bulabilecek misiniz" dedi... Ayağa kalkıp etrafa bakmaya başlamıştım ki,yumuşak bir… devamını gör
D
demeksutyok10 yıl önce
merak edilen soru
(img:#855608)
D
demeksutyok10 yıl önce
itirazım var
`rober hatemo` nun dogru durust soyledigi birkac sarkıdan bir tanesi. sozlerini de yazayım tam olsun.bir baskası icin de (bkz:cicegim) İtirazım var bu zalim kadere İtirazım var bu sonsuz kedere Feleğin sillesine hayatın cilvesine Dertlerin cü… devamını gör
D
demeksutyok10 yıl önce
atarlı ergen
en sevdiğim ergen tipidir. hiçbir şey söylemeye gelmez. sürekli ''sikerün haa'' modundadır. şaka yapılmaz, nasihat verilmez, muhabbet edilmez. aknelerine, sivilcelerine bakmaksızın kocaman kocaman konuşmazlar mı birde hasta ederler adamı. normal şart… devamını gör
D
demeksutyok10 yıl önce
çim adam
ince kadın çorabı, talaş ve çim tohumuyla vücuda gelen adamdır. adamın kafa kısmından çimen çıkar. düğme ve benzeri yan nesnelerle kaş göz de eklendi mi bakmaya doyum olmaz.. sula sula besle..
D
demeksutyok10 yıl önce
alf
besin kaynağı kedi olan, tüylü dizi kahramanı yaratık.
© copyright 2005 - 2026