bugün

entry'ler (45)

orgazmdan daha zevkli anlar

aynı kıza teklifte bulunan 3 - 4 arkadaştan sadece senin seçilmen.

romanyanın taş solisti

romanya nın bayan solisti çok harikasın.
resmen aşık oldum diyebilirm bu güzellik ve tatlılık ayrıca piyano çalması ve sesi de kendisi kadar muhteşem. Sırf defalarca izlemek için bu parçanın 1. olmasını isterim açıkcası.

açacak olmadan bira açmak

Amerikan pastası filminin 5. serisinde erkek başrol oyuncusunun(playboy)yanındaki masanın üstündeki kıza: "hey tatlım şu birayı açarmısın dediğinde kızın cevap vermeden birayı alıp mini eteğinin içine bacaklarının arasına sıkıştırıp wajinası ile 1 saniyede açması ise hem çok ateşli hem de çok heyecanlıdır. Böyle bir durumda kim sarhoş olmak istemez ki_?

cin ali genelevde

ali ata bakıyordu, şimdi karıya kıza. Ali süt içiyordu, şimdi votka - bira.

arkadaşlar arasında açma yeteneği olan biri için acayip keyif verici olacaktır.
Zor durumda günü kurtarmak diye ben buna derim.

soğuk bir bira kap gel deriz, kırmazlar tabi arkadaşlarda bizi. Sıra içmeye gelince aklımıza gelir açacağı unuttuğumuz. Alternatif olarak dişiyle açmak, çakmaktan yararlanmak, köşe bir yer bulup demir kapağı camı kırmadan açılabilir.

çekiyorum çekiyorum çekiyorum çektim

cep telefonumun flaşı olmadığı için bağıra bağıra söylediğim bir sözdür.
- gülümseyin,
+ hadi ama
- çekiyorum çeeeeektim.

üye olmadan göremezsiniz

genellikle birtakım dosyaları google' dan arayıp indirmek için sitelerde gezinirken
- "üye olmadan bu linkleri göremezsiniz" yazısıyla karşılaştıktan sonra ya sitenin istediğini yaparak üye olunur ya da başka alternatif sitelere göz atılır. Tüm üyeliklerimin şifresi 123456789 olur ki birdahaki girişimde şifreyi unutmayayım diye.

istanbul da sex açılımı

New York dönüşü alışık olduğum gece yaşantısını devam ettirmek için istanbul gecelerine direkt giriş yaptım bir de ne göreyim amerika = sex özgürlüğü amerika = mahalle baskısı olmaayan ülke amerika = yollarda mini etekli kızların kaynadığı ülke amerika = sex and the city derkennnnnnn istanbulu çok da küçümsemişiz. Neredeyse tamamı istanbul sosyetesi olan parti davetlileri arasında köşeye çekilmiş etraftakileri umursamayan 7 - 8 çift neredeyse gözümüz önünde sevişiyor. Tabularımı yıkan bir olay hiç bu kadarını beklemiyordum.

ben seni arkadaş olarak görüyorum

en son "malesef, çünkü ben seni arkadaşım olarak görüyorum" cevabını aldığımda depresyona girmeme sebep olan cümledir. Acaba teklif etmesemiydim dedirten, eskiden az da olsa var olan sohbetimizden de eser bıraktırmayan, birlikte bir ortamda bulunduğumuz zaman ikimizide rahatsız eden durumdur.

birine su götürürken bir yudum almak

zevkli olabilirdi ama bana yapılsın istemezdim.

birine su götürürken bir yudum almak

en çok aileden birine ya da misafire, arkadaşa bir bardak su götürürken susadığını hissedip bir yudum almak.

nba de pota kırmak

slum dunk' ın en favori top 20 sinden 9 u smaçla kırılmış potalara sahip ee tabi işin içinde şaqi oneol warsa normaldirr.

bir erkeğin en ciddi olduğu an

erkekliğine laf atıldığı zamandır.

çin seddi bitiminde türklerin ilk tepkisi

+ olum bunun üstünden atla geçmişler diyolar doğrumu aq.
- hangi göt söylüyo lan onu_?

16 mayıs 2010 hiçbir fenerliye ulaşamama durumu

FENERCELL çöktü niye acaba.

şampiyon bursa

cimbom şampiyon oldu sahaya aslan indirdi. Bursa şampiyon oldu şehire TimSaH getiriliyorrrrrrr. yehu

kız arkadaşın bakire olmadığını öğrenmek

peki kız erkeğin bakir olmadığını öğrenirse.

trt 1 de yayınlanan çin filmleri

hala niçin bu tür dizileri TRT-1 in ısrarla yayınladığını anlayabilmiş değilim.

sineğin iki ön ayağını ovuşturması

kesin bi ibnelik düşünüyodur.
© copyright 2005 - 2026