bugün
- beyazsemsiyeliyabanci39
- yorgun mermi24
- haysenin1212
- yaz geceleri4
- satranç haram yasaklansın5
- aziz yıldırım9
- gammazlama yapmamak10
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz7
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi4
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- toplu taşıma3
- çağrı isimli yazar2
- bu köyden olsam ne olacak7
- sydney sweeney'in memeleri3
- iş hayatının kişiyi sıradanlaştırması2
- 14 inç monitörden 17 inç monitöre geçmek3
- gina carano13
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- en gey özelliğiniz15
- beybi leydi den hoşlanıyorum ne yapmalıyım3
- omurgasız tekerlek5
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- başlık tsunamisinde boğulan kaliteli entry2
- ormanda jaguar saldırısı karşısında yapılacaklar2
- yapay zeka moderatörü14
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- diamond bosphoruss denen yazar7
- arkadaşlar kavgayı bırakıp buraya bakar mısınız4
- heyt bea2
- aym'nin süresiz nafaka kararına isyan eden kadın4
- kavgacı yazarlar3
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- anın görüntüsü21
- sözlüğün kırbacı8
- isimsiz orospu çocukları3
- baba olmak istemeyen erkek4
- katatespizartmasi15
- kilis2
- karton toplayan çocuk4
- melis sezen'in memeleri3
- 90 yaşında adamı espri yaptı diye tutuklamak2
- gammaz çetesinin mağdur ettiği yazarların hakkı2
- buddy dude17
- en son ne yediniz12
- koç holding binalarına saldırı2
- m r e r e c t o2
entry'ler (29)
Şu anda Habertürk kanalında balçiçek pamir'in programına konuk. Çok güzel hikayeler anlatıyor. Ben bu adamı böyle bilmezdim. Çok tatlıymış.
Bazılarına göre iyi olabilir ama uzunsa ve optik formlara sığmıyorsa eziyettir. bi de sırf ilk yazan isim diye onu da illa söyleyenler var. sorsana arkadaşım hangisini kullanıyosun diye ne atlıyosun hemen.
Banyodan çıktıktan sonra da sobanın yanında içi gider ama insanın. Banyodan sonra sobanın yanındaki uyku en güzel uykudur bence.
Cem Yılmaz gösterileri arasında en çok buna güldüm. Karnıma ağrılar girdi, gözümden yaşlar geldi. yaklaşık 2 buçuk saatti. Çok iyiydi çook. özellikle graham bell sahnesinde koptum gittim. Şimdi ne hatırlıyosun diye sorsalar pek hatırlamıyorum ama çok iyiydi.
Fecidir. ama sevgilinin de bir günahı yoktur acısı sevgiliden çıkarılmamalıdır. yazıktır.
ankara ulustan alınma t3'lü sweatshirt: 10 tl
giyilmekten dizi ve götü çıkmış eşofman: 20 tl
çorap: 2tl
örgü çorap: çeyizden çalıntı.
Panduf: 15 tl
giyilmekten dizi ve götü çıkmış eşofman: 20 tl
çorap: 2tl
örgü çorap: çeyizden çalıntı.
Panduf: 15 tl
Yorganın üstüne 2 battaniye atıp uyumaktır. Çünkü geceleri ankara soğuktur. Yorgan kadar kalın kıyafetlerle evin içinde gezen sevgilinin gözüne çok tatlı görünmesidir bazen.
Redbull+gripin. Çözüm bu. lakin biraz riskli. çözüyo ama.
Kışın olimpikte yazın denizde yüzüyorum.
Avon la aynı. Sadece daha pahalı ve belki ambalajları daha iyi olabilir. hiç bir parfümü kalıcı değil hiçbir ruju güzel değil. demem o ki almayın. alana da mani olun. gerek yok. mesela ben bi kere 100 lira verdim çok pişmanım. acayip pişmanım.
Kalitesiz olmasına rağmen genç kızlarımızın makyajla tanıştığı markadır. Tamam bi hata ettin aldın daha alma işte üstüne az daha para koy git essence al yani. verme kızım verme onlara para.
Hiç aksesuar almadım. 1 tane tekli far 2 tane de makyaj paleti almıştım. Makyaj paletlerinden biri 10 liraydı ve resmen gönlümü fethetti. Hala severek kullanıyorum. Gidin alın. Ayrıca tekli far da güzel.
Çok güzel aksesuarları olan indirime girince yağmalanan mağaza. Bi tek ankamall de var diye biliyorum indirime girdikten bi iki gün sonra gittim ve neredeyse hiçbi şey kalmamıştı.
Her gördüğümde içine girip dolanıp hiç bi şey almadan çıktığım mağaza. Şimdiye kadar en az 100 kere gitmişimdir ama hiç almadım. uyduruk gömlek 50 incecik tişörtler 40 lira olunca haliyle içim el vermiyor almaya.
Çok güzel elbiseleri olan ama ankamall mağazasına ne zaman gitsem denediğim elbisenin fermuarı patlak oluyor. Benim mi şansım hepsi mi öyle bilemem. Cepayla bilkente de uğrayıp durumu çözmeyi düşünüyorum.
Serdar Ortaç'ın kadın versiyonudur. Kaç yıldır albüm çıkarıyor bi insanın yaptığı bütün parçalar nasıl tutar anlamış değilim. Serdar Ortaç bir bu kadın iki.
Millet de deli gibi tüketiyor maşallah iyi mi kötü mü demiyo hiç.
Millet de deli gibi tüketiyor maşallah iyi mi kötü mü demiyo hiç.
Kitabı güzel de filminin uzayda çekilmiş gibi olması nedir arkadaş yaa?
Zaten iyi kitapların filmleri genelde kötü olur.
Zaten iyi kitapların filmleri genelde kötü olur.
Nejat işler gayet iyi güzel de o anne karakterindeki kadının götü göbeği ne lan öyle? Bari dar giyme dizide oynuyon bi kendine gel.
Bi de 3 kere yayınladılar ilk bölümü. Oha diyorum yani.
Bi de 3 kere yayınladılar ilk bölümü. Oha diyorum yani.
Şapsaldır. Çok sevilir. Ayrı kaldığında çok da özlenir. Gidilen yere götürmek ya da hep evde onla kalmak istenir. Sabah uyanıp yanına gelir. Sevdirir sonra gider ayak ucuna yatar. Çok sevilir çoook!
Hem samimiyetsiz hem de içten olmayan insandır.