bugün
D
defolu10 yıl önce
mutsuz olma nedenleri
hayatındaki her şey düzgün gitse de çevreye öyle gözükse de insanın kendi içinde bir şeylerin eksik olduğunu hissetmesi durumu... bir şeyler eksiktir, neyin eksik olduğunu bilmemek, bilip de kendine bile anlatamamak... insanın içi sıkılır bu durumlar… devamını gör
D
defolu14 yıl önce
hayko cepkin
mükemmel bir klavyeci olmakla beraber solo albümüyle dikkat çekmiş şahane insan.
D
defolu14 yıl önce
her zıkkımda subliminal mesaj arayan zihniyet
toplumdaki güvensizliğin dışa vurumudur. (bkz:paranoya) yakında bunlar da çıkarsa şaşırmamalı. (img:#228329) (bkz:subhanallah) (bkz:eşşeğin kulağına su kaçırmak)
D
defolu14 yıl önce
kadınların aşk acısını daha kolay atlatması
bunun sebebi erkeklerin her zaman kadından daha derin sevmesidir. aslında tam aksi gibi görünsede yani hep daha ince düşünen, daha çok fedakar olan taraf kadın gibi gözüksede ki çoğunlukla öyledir. erkekler daha yüzeysel kalırlar ilişkilerde en azınd… devamını gör
D
defolu14 yıl önce
beşiktaşım koyunca hopluyor bursa
sivok koyuyor bursa hopluyor bursa hopluyor filip koyuyor bu bursaya koymaya doyulmuyor.
D
defolu14 yıl önce
özgü namal
28 aralık 1978 İstanbul doğumlu, İstanbul üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu oyuncu. gaye sokmen ajans a bağlı olarak fotomodellik yapmış; tekrar çal sam, taraf tutmak, kiralık oyun, versene topu gibi tiyatro oyunlarında; anlat istanbul, büyü, … devamını gör
D
defolu14 yıl önce
özgü namal
28 aralık 1978 İstanbul doğumlu, İstanbul üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu oyuncu. gaye sokmen ajans a bağlı olarak fotomodellik yapmış; tekrar çal sam, taraf tutmak, kiralık oyun, versene topu gibi tiyatro oyunlarında; anlat istanbul, büyü, … devamını gör
D
defolu14 yıl önce
türkçe şarkılarda geçen mükemmel sözler
dinleyenleri etkileyen sözlerdir. kıyıda köşede gülüşün kaybolmuş ne olur terketme yalnızlık cok acı bu renksiz dünyayı sevmiştik birlikte sen kadınım... `tanju okan` - `kadınım`
D
defolu14 yıl önce
sözlük yazarlarının benzediği dolaplar
sözlük yazarlarının benzetildiği yahut benzediğini düşündüğü dolaplardır. misal, beni genelde lüks banyo dolabına benzetir arkadaşlar eksik olmasınlar; (img:#154820) idolüm ise; http://4.bp.blogspot.com/_IufFKVoCBbo/TKwhKhBuAwI/AAAAAAAAC1Q/wjMbAYO… devamını gör
D
defolu15 yıl önce
cem adrian ın albüm kapağının çalıntı olması
cem adrian'ın çok beğenilen `kayıp çocuk masallar`'ı albümünün kapağının aslında çalınta olması durumudur. (img:#111867) şu cem adrianın ki. (img:#111870) : şu da yıllar önceki teomanın ki.
D
defolu15 yıl önce
kıbrıs taki türk düşmanlığının sebebi
ilk önce direkt olarak şudur. http://www.salom.com.tr/content/images/news/image_125401.jpg yabancılara toprak yasasının kabul edilmesinden kısa bir süre sonra aynı filistindeki gibi tüm topraklarını ederinden biraz fazlasına satan kıbrıs türk köylü… devamını gör
D
defolu15 yıl önce
hayatında kuran ı kerim okumamış ateist
tartışırken bilimsel ve belgeli konuşması gerekirken yani bir nevi kemal kılıçdaroğlu sıfatına bürünmesi lazım iken 'mantığıma aykırı' ideolojisine saplanmış insan evladıdır. insan türeyişi vs. kitapları okumadan evrim teorisi üzerine eleştiriler yap… devamını gör
D
defolu15 yıl önce
nba all star 2011
2004 ten sonra yeniden los angeles te yapılacak organizasyon. özellikle 2. gecesinin 2010 all star dan daha güzel geçmesi dileğiyle başığı parselliyorum. ~swh~ ayrıca not ; all star 2003 atlanta dan bu yana batı da yapılıyor.
D
defolu15 yıl önce
nba all star 2011
2004 ten sonra yeniden los angeles te yapılacak organizasyon. özellikle 2. gecesinin 2010 all star dan daha güzel geçmesi dileğiyle başığı parselliyorum. ~swh~ ayrıca not ; all star 2003 atlanta dan bu yana batı da yapılıyor.
D
defolu15 yıl önce
sözcü
bir kişiyi, bir topluluğu ya da grubu temsil eden kişi.
D
defolu15 yıl önce
birbirine benzeyen ünlüler
birbirine aşırı benzeyen unlulerdir. mathieu kassovitz - davut güloğlu
D
defolu15 yıl önce
D
defolu15 yıl önce
D
defolu15 yıl önce
D
defolu15 yıl önce
D
defolu15 yıl önce
D
defolu15 yıl önce
D
defolu15 yıl önce
D
defolu15 yıl önce
dünyanın en sıcak gülüşü
meg ryan gülüşüdür. ben bu hatunun, yaradanın neslime gülmenin güzelliğini anlatmak için yarattığı bir varlık olduğuna cidden inanmak üzereyim. konuya aşırı subjektif yaklaştığımın farkındayım ama çocuktum çarpıldım, gençtim aşk a doğru kaymaya baş… devamını gör
© copyright 2005 - 2026