bugün
D
defolabilirsin9 yıl önce
odun kesen erkek seksiliği
koyde amcalar falan kesiyor hep, hiç de seksi değiller gayet ciddiler, hatta her savuruşta söver gibiler.
D
defolabilirsin10 yıl önce
ağzı götüne dönmek
çarpılmanın halk arasındaki tabiridir. günah olan yapılması caiz olmayan işlerden sonra halk arasında kurulan cümledir.
D
gitme diyememek
kişinin çok isteyip de yapamadığı eylemlerden biridir. bir ilişkide çıkmaza girildiği için iki tarafında yorulduğu ama kalanın gidenden çok sevdiği için sustuğu durumdur. elif şafak'ın bir kitabında da şöyle yazar; Sen az sevdiğinden gittin, ben ço… devamını gör
D
sümüklü böcek
iz bırakma endişesi taşımasıyla insana en çok benzeyen hayvandır bence bu. (evrim teorisi çökmüş diye duydum.) insandan tek farkı geçtiği yeri yıkmaz. ışık düştüğünde parlayan ince, belirsiz bir yol çizer, ardından gelen var mı yok mu ilgilenmez. … devamını gör
D
defolabilirsin12 yıl önce
belek rixos premium
Kafeteryasında bulunduğum oteldir. Tatil falan da yapmıyorum kıskanılıcak bir şey yok malesef.
D
mum koklayan kedi
salak bi kedidir, ama sevimlidir özünde. muhtemelen bıyıkları yanacak, bi süre sendeleyerek yürüyecek, koltuktan düşecek ama bozuntuya vermeyecektir.~ neşter cengaver (r.i.p.)~
D
mum koklayan kedi
salak bi kedidir, ama sevimlidir özünde. muhtemelen bıyıkları yanacak, bi süre sendeleyerek yürüyecek, koltuktan düşecek ama bozuntuya vermeyecektir.~ neşter cengaver (r.i.p.)~
D
mum koklayan kedi
D
kimim ben
Başım yıldızlarla çarpışır Ayaklarım dağların doruklarındadır Evrensel yaşamın kıyılarında, Derin vadilerinde gezinir parmak uçlarım Derinlere, yaşamın asli özüne iskandil eder ellerim Mukadderatın çakıl taşlarıyla oynarım. Binlerce kez cehenn… devamını gör
D
komutan
bir asker topluluğunun başı. komut veren kişi.
D
kedi
Leonardo da Vinci'ye göre tabiatın şaheseri olan [bkz]hayvan[/bkz].
D
seviyor sevmiyor
papatya falının, papatya yaprakları ile orantılı olarak söylenen cümlesi.
D
farenin güzelliği
minicik kulakları, küçücük ve yumuşak ayakları, kapkara bir zeytin tanesi gibi olan gözleri, pıtır pıtır yürüyüşünden gelir bu güzellik. bakın şuna allah aşkına. (img:#570594)
D
popo sütyeni
bir psikolog tarafından keşfedilen, Amerika'da yaygın olarak kullanılan, her tip popoyu spor yapmadan, herhangi bir çaba sarfetmeden, Lopez poposuna çeviren icat. (img:#568636)
D
popo sütyeni
bir psikolog tarafından keşfedilen, Amerika'da yaygın olarak kullanılan, her tip popoyu spor yapmadan, herhangi bir çaba sarfetmeden, Lopez poposuna çeviren icat. (img:#568636)
D
sikinowski modeli
kadınların saçlarını tepeden darmadağın topladığı şekil.
D
sikinowski modeli
D
sikinowski modeli
D
odam kireç tutmuyor
odam kireçtir benim yüzüm güleçtir benim soyunda gir koynuma tenim ilaçtır benim odam kireç tutmuyor kumunu karmayınca sevda baştan gitmiyor sarılıp yatmayınca baba ben dervişmiyem hırkamı giymişmiyem ben sevdim eller aldı baba ben ölmüşmüyem. … devamını gör
D
suratı nursuz cenabet gezen kız çirkinliği
kimse darılmasın ama bir kısım aleviler bu gruba girmektedir. edit: başlık başa kaldı.
D
fırfırlı köpek balığı
boyu 2 metre civarında bir okyanus canlısı. 2007 yılında ilk kez canlı olarak yakalanmış ancak yakalandıktan kısa bir süre sonra ölmüş.
D
bigfin squid
kafadan bacaklılardan olan ve nadir bulunan bir okyanus canlısı. keşif tarihi 1988.
D
scotoplanes
deniz salatalığı familyasından ve 1000 metre derinlikte yaşayan, domuza benzeyen bir okyanus canlısı.
D
barreleye
başının içi tamamen görülen bir okyanus canlısı.
© copyright 2005 - 2026