sevdiği entry'ler

17 aralık 2016 kayseri talas saldırısı

Ya sabah sabah allah belanızı versin ya. Daha gözümü açamadan yine şehitler patlamalar. Sonra eleştirince vatan haini ilan ediliyoruz anasanı satayım.kimi eleştiricem lan ben kimi.
Mahalle bakkalını mı ? Süper market ceo sunumu? Taksiciyimi ? Dur diyemiyorsanız yürüyün gidin lan. bela olup çıktınız başımıza ya. 15 senedir akıp giden kanın haddi hesabı yok. Allah sorumlusununda patlatanında destek vereninde belasını versin.
Şehitlerimizin mekanı cennet olsun.
Yaralılara acil şifalar.

Ve olacakları söylüyorum.
1- yayın yasağı gelecek.( ben uyanana kadar gelmiş bile)
2-bir kaç tane bakan milletvekili çıkacak bişeyler saçmalayacak.
3-özellikle buna dikkat edin herkes başkanlık ile ilgili konuşacak.
4- insanlar hala reisimizin yanındayız falan diye saçmalayacak.
5- kınamalar gelecek.
6- bomba patlatılan yer şehitler yolu vs. Olacak.
7- bir iki güne unutulacak.
8- bir sonraki patlama da yine bunları tekrarlayacağız.
9- uyumaya devam türkiye.

regl grip ve terkedilmiş hatun

sıradan insandır erkek nasılsa kadın da öyle sırf ilgi görmek için şu regli abartmaları yok mu.

kadınlara köpek gibi davranmanın önemi

tamam, şimdi de siktirol git.

kadınlara köpek gibi davranmanın önemi

Kadınlar eksik yaratıklardır. Arkadaş 20 yaşından sonra gelişimleri duruyor. evet kendi ablam, kardeşim, kuzenim, annem hatta anneannem dahil olay böyle. Binde birlik kısım hariç durum bu. Gelin kaynana tartışması kadar salak bir şey var mı? Elinizi vicdanınıza koyun, 60 yaşındaki kadının 25 yaşındaki taze gelinle tartışması, ona kötü davranması ne kadar normal? Hadi tüm bunları geçtim, bana beş tane bilim insanı, beş tane müzisyen, 5 tanınmış doktor, 5 bilgisayar evreninde devrim yapmış insan, 5 şair, 5 ressam sayın desem kaç tanese kadın olur?
1,2 belki 3????
Tamam buna da tamam, peki kendisine değer veren yakışıklı erkeği değil de, onu üzen, ona kötü davranan erkeği unutamaması ne bu muhteşem(!) canlının...
iki takmıyorum, iki eziyorum bu kadınları peşimde koşuyorlar. Erkekler, ezdirmeyin bu aşağılık yaratıklara kendinizi, kapısında köle olmayın. Bırakın o size gelsin.

interneten tanışalan kızı unutamamak

Takıntı belirtisidir.

Unutulamayacak insan yoktur. Ama siz olayı aşıp da takıntıya çevirmişseniz işi o da sizin aptallığınız.

Hele ki bu kız sizinle ilgilenmiyorsa.(unutulamayan kişi sevgilisi olanları bu entryden tenzih ederim)

ilk buluşmada 8 lahmacun yiyen kız

Survivordan kacmistir.

istinaf mahkemesi

herkes sekiz yahut dokuz tane mahkemeden müteşekkil bir yargı gurubu olduğunu söylemekte ancak gerçekte sadece on beş tane bulunmaktadır. konumu ilk derece hukuk mahkemeleri ile yargıtay arasında bir yerdedir. ilk derece temyiz mahkemesi görevi görmekte ve istinaf başvurularına bakmaktadırlar.

ders çalışacaklara motivasyon verecek sözler

Kemal Sunal : Sıçarım Dersine Sanki Apartman Yöneticisi Olacaksın Pezevenk.

ders çalışacaklara motivasyon verecek sözler

Vizeler yaklaşıyor. -medeni hukuk hocası.

gelecek kaygısı

genellikle gençlerin yaşadığı kaygıdır..

nasıl bir işim olacak işim olacak mı parası nasıl olacak? işimi sevecek mi yim?

ya da okulu bitirebilecek mi yim? kpss'den atanabilecek mi yim?

kiminle evleneceğim? yuvamı nasıl kuracağım?

gibi çeşitli sorularla beynini sömüren kaygılardır..

aleyna tilki

son günlerde ciddi olarak parlatılan 16 yaşındaki kız. neymiş 16 yaşında ve babası ailesi onun yanında imiş. nerelerde yanında oluyor ?
1: klüplerde. yani her an her şeyin olduğu alkolün su gibi akıp gittiği, et pazarlığının döndüğü yerler. bu gibi yerlerde dans edip şarkı söylemeye çalışması, bütün erkeklerin ağzının suyu akarak izlemesi ailesini rahatsız etmiyorsa ve bunu savunanları da rahatsız etmiyorsa diyecek bir şey yok. heee 3 gün sonra "16 yaşında evlendirilen kız çocukları" başlığında duyar kasanlara da küfür edersem kızmasınlar. zira benim gözümde ikisininde birbirinden farkı yok.

sırf modern gözüküyor, avrupayi olduğunu iddia edildiği için deniz akkayatarafından göklere çıkartılmıştır.

doğru yanlış. eğer doğruysa ciddi sorunların doğuracağı bir problem ise 30 yaşında ki sevgilisi. sanırım piyasaya giriş yapmak için kullanılmış güzel bir hikaye. eskiden anası babası olmayan zulüm görmüş mağdur edebiyatı varken şimdi ise "şundan hamile kaldım, beni siktiler ve bir kenara attılar" edebiyatı biraz daha ilgi görüyor. zira algımız son zamanlarda ki dizi kültüründen geldiği için bunun olması gayet de normal.

ne diyelim sikik bir şarkı ,otursak 15 dakikada çıkacak bir melodi ile göt sallayarak meşhur olmuştur. eğer okuluna devam etmez ise yakında bam başka yerlerde görebiliriz.
© copyright 2005 - 2026