bugün
- normal taklidi yapmak4
- maddesel gerçekliği manipüle edebilen zihin4
- kısır9
- hayatının başrolünü başkasına vermek3
- hiç geçmeyen huzursuzluk hissi4
- ben geldim kerkenezler18
- bütün kadınlar neden haklı3
- iyi bir insan olmak3
- sözlükten soğuma nedenleri14
- yazarların özel mesaj sayıları3
- gece araba lastiğine ateş eden yabancı2
- 777 diyen erkolar8
- claudian clouds22
- yapay zekaya entry yazdıran yazar6
- akrep burcu kini8
- sevgiliye sorulan ilginç sorular5
- iyi parti17
- yeni parti'nin kürtçü olması2
- fenerbahçe küme düşer mi3
- türkü su demirel2
- hoppili gillini ve ömer yıldırım4
- gollumun gözü yüzükte6
- güne bir şarkı bırak4
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- simko315
- tekken tag tournament3
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları6
- itlik serserilik2
- saçını pembeye boyayan erkek6
- maddi dünya zihinden dışarı taşarak ortaya çıkar2
- uyuşma2
- cep telefonu kılıfı3
- mehdi aleyhisselam6
- üniversite mezunu işsiz4
- gün tabağı5
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü10
- enes kanter2
- yırtık boxer giyen erkek3
- beşiktaş7
- egay sucukcu2
- alttaki yazara motto ver16
- pizza yemek8
- hamburger date6
- evde boxer ile dolaşmak2
- aleksey batrakov12
- sözlük ırkçıları8
- çerçeve yasa35
- kendi sorumluluğunu almak4
- en son alınan iltifat3
- hoppili gillini ve sincan bebeleri4
entry'ler (30)
Obsession(2026) filmindeki yıldız oyuncu. Hem çok güzel hem geleceği parlak. Çok iyi oyuncu olur bundan.
Tanrı bu genç kızı violin çalması için yaratmış. Olağanüstü yetenek. youtube kanalında 8 milyon üyeside var. tarihe adına yazdıracak.
Babannemin dedeme sinirlendiğinde söylediği söz idi. ikiside Makedonya yörük Türk'ü
Türkçe'si "Timsah Dundee Los Angeles'ta". Serinin 3.filmi.Çerezlik izlencek iyi bir film. Mike Tyson felan oynuyo bi yerde garip bir film ayrıca.
ilk 10 dakika bitmeden kesin bir gol oluyor.
güzel bir iltifattır. kızın o erkeği beğendiği yada hoşlandığı anlamına gelebilir. çünkü leonardo di caprio çok yakışıklı bir adamdır. Evet böyle bi iltifat aldım diye başlık açtım
"Tanrı güzeli yarattı" sözüne uyan bir buğday tenli italyan kadın. Böyle birşey görmedim ya. Gerçekte görsem bayılırdım. Ha bide sarışın hastası olduğum halde...
maymuna alkol içirirseniz daha çok maymunluk yapar
- senegal atasözü
ülkeyide uydurdum
- senegal atasözü
ülkeyide uydurdum
golleri atıp oynayıverin gari. (yeni dış görünüş)
türk kızları için atasözü yapabiliriz. bu dönemde imamlar kadar varlıklı insanlar nerede görülmüş...
Biliyorsunuz ki Panama bir Orta Amerika ülkesi. iran'la neden savaşsın felan diyebilirsiniz ancak gün gelir ki bu iki ülke savaşırsa buralar dolup taşacak. Risk budur
eskiden caps geleneği vardı fotonun altına al(kırmızı) şerit çekip espiriyi yapıştırıyorduk. Çok güzel günlerdi ve caps tarihinin en güldürücü capsleri sabri sarıoğlu capsleriydi. güldüğünüz sabri capslerini canlandırma vakti geldi. atın atın gidin
sözlük yazar adı veya çevrimiçi oyuncu adı olur.
Yıl 2019 Edirne ipsala Sancaktar sınır karakolunda er olarak askeri görevimi yapıyordum. Yemekhanede nöbet içün saatimi beklerken panik halinde komutanımız gelip "Zekai Aksakallı gelicek herkes üstünü başını düzeltsin" dedi. Bizde bi heyecan bi panik lan noluyor amk dedik. 10 dk sonra yemekhanenin içine girdi bizde 2-3 er vardık aniden mermi gibi dikildik. Bize iyi görevler mi ne dedi unuttum. Bizde çığırırak soooooool diye bağırdık. Kendisi 1 metre yanımdan geçti garip bi his yaşamıştım. Buda böyle bir anımdır Zekai Aksakallı ile
Küçük yaşlarda sanayiye girmiş, yaşı 50-60 olup hala sanayide çalışan ve genellikle kurnazlığın,çakallığın,hilekarlığın,hokkabazlığın ustası olmuş kişilere denir. Bu kişiler size gerçek duygularını asla belli etmez. Yalanı inandırmakta bir numaradırlar. Çıkarı olmazsa asla elini sürmez. Her şeyi para olarak görürler. Bunun nedeni sanayi ortamının yavşak ,karaktersiz insanlarla dolu olmasıdır. Vahşi Kalahari çölünde yetişmiş bir Sırtlan gibi olur bu sanayi piçleri.
tam sözlük yazarı adı. satılıktır
yeni çıkan Başkırtistan Türklerinin müziği.
https://www.youtube.com/watch?v=nRh4kr2aWg0
https://www.youtube.com/watch?v=nRh4kr2aWg0
2009 yılında Nicolas Cage 'in oynadığı dedektif filmi.
https://www.youtube.com/watch?v=cs_KOaWhGw0
Babannem ile dedemin tartışması gibi olan mükkemmel bir şarkı keşfettim. Türk çiftler birbirlerine hakaret ederek tartışır her zaman.
Babannem ile dedemin tartışması gibi olan mükkemmel bir şarkı keşfettim. Türk çiftler birbirlerine hakaret ederek tartışır her zaman.
Az önce izlediğim "Rambo 5 Son Kan" filminde oynayan 1992 doğumlu güzel mi güzel seksi esmer kız. Esmer sevmediğim halde hasta kaldım.