bugün

entry'ler (30)

inde navarrette

Obsession(2026) filmindeki yıldız oyuncu. Hem çok güzel hem geleceği parlak. Çok iyi oyuncu olur bundan.

karolina protsenko

Tanrı bu genç kızı violin çalması için yaratmış. Olağanüstü yetenek. youtube kanalında 8 milyon üyeside var. tarihe adına yazdıracak.

pusta kalasıca

Babannemin dedeme sinirlendiğinde söylediği söz idi. ikiside Makedonya yörük Türk'ü

crocodile dundee'in los angeles

Türkçe'si "Timsah Dundee Los Angeles'ta". Serinin 3.filmi.Çerezlik izlencek iyi bir film. Mike Tyson felan oynuyo bi yerde garip bir film ayrıca.

ingiltere ligi gözlemleriniz

ilk 10 dakika bitmeden kesin bir gol oluyor.

kız tarafından leonardo di caprioya benzetilmek

güzel bir iltifattır. kızın o erkeği beğendiği yada hoşlandığı anlamına gelebilir. çünkü leonardo di caprio çok yakışıklı bir adamdır. Evet böyle bi iltifat aldım diye başlık açtım

benedetta caretta

"Tanrı güzeli yarattı" sözüne uyan bir buğday tenli italyan kadın. Böyle birşey görmedim ya. Gerçekte görsem bayılırdım. Ha bide sarışın hastası olduğum halde...

kendi uydurduğunuz atasözleri

maymuna alkol içirirseniz daha çok maymunluk yapar
- senegal atasözü

ülkeyide uydurdum

michy batshuayi

golleri atıp oynayıverin gari. (yeni dış görünüş)

kocaya kaçacaksan hocaya kaçacan

türk kızları için atasözü yapabiliriz. bu dönemde imamlar kadar varlıklı insanlar nerede görülmüş...

iran panama savaşı

Biliyorsunuz ki Panama bir Orta Amerika ülkesi. iran'la neden savaşsın felan diyebilirsiniz ancak gün gelir ki bu iki ülke savaşırsa buralar dolup taşacak. Risk budur

sabri sarıoğlu capsleri

eskiden caps geleneği vardı fotonun altına al(kırmızı) şerit çekip espiriyi yapıştırıyorduk. Çok güzel günlerdi ve caps tarihinin en güldürücü capsleri sabri sarıoğlu capsleriydi. güldüğünüz sabri capslerini canlandırma vakti geldi. atın atın gidin

keskin olmayan nişancı

sözlük yazar adı veya çevrimiçi oyuncu adı olur.

zekai aksakallı

Yıl 2019 Edirne ipsala Sancaktar sınır karakolunda er olarak askeri görevimi yapıyordum. Yemekhanede nöbet içün saatimi beklerken panik halinde komutanımız gelip "Zekai Aksakallı gelicek herkes üstünü başını düzeltsin" dedi. Bizde bi heyecan bi panik lan noluyor amk dedik. 10 dk sonra yemekhanenin içine girdi bizde 2-3 er vardık aniden mermi gibi dikildik. Bize iyi görevler mi ne dedi unuttum. Bizde çığırırak soooooool diye bağırdık. Kendisi 1 metre yanımdan geçti garip bi his yaşamıştım. Buda böyle bir anımdır Zekai Aksakallı ile

sanayi piçi

Küçük yaşlarda sanayiye girmiş, yaşı 50-60 olup hala sanayide çalışan ve genellikle kurnazlığın,çakallığın,hilekarlığın,hokkabazlığın ustası olmuş kişilere denir. Bu kişiler size gerçek duygularını asla belli etmez. Yalanı inandırmakta bir numaradırlar. Çıkarı olmazsa asla elini sürmez. Her şeyi para olarak görürler. Bunun nedeni sanayi ortamının yavşak ,karaktersiz insanlarla dolu olmasıdır. Vahşi Kalahari çölünde yetişmiş bir Sırtlan gibi olur bu sanayi piçleri.

rivadaki var merkezi

tam sözlük yazarı adı. satılıktır

homay

yeni çıkan Başkırtistan Türklerinin müziği.
https://www.youtube.com/watch?v=nRh4kr2aWg0

bad lieutenant port of call new orleans

2009 yılında Nicolas Cage 'in oynadığı dedektif filmi.

kadın erkek ilişkilerini anlatan şarkılar

https://www.youtube.com/watch?v=cs_KOaWhGw0

Babannem ile dedemin tartışması gibi olan mükkemmel bir şarkı keşfettim. Türk çiftler birbirlerine hakaret ederek tartışır her zaman.

yvette monreal

Az önce izlediğim "Rambo 5 Son Kan" filminde oynayan 1992 doğumlu güzel mi güzel seksi esmer kız. Esmer sevmediğim halde hasta kaldım.
© copyright 2005 - 2026