bugün

entry'ler (25)

sabah işe somurtarak gelen kişi

sabah kalkmak zaten zor oluyor. makyajdı bilmem ne saatlerini alıyor. bir de iştekilerle uğraşmak zor oluyor ama patronu es geçmemek lazım.

sevgilisiyle içen kadının hemen sevişmek istemesi

genelleme yapmayın lütfen.

sevgiliye notlar

allah belanı versin.

tombay

uyuz, adi, pisliğin tekidir. hayatımda onun kadar gıcık, kendini beğenmiş, çok bilmişlik taslayan bir adama görmedim. ama adamdır yani.

işe giderken izmirli eşinden modemi saklayan koca

Adam zeki ve haklı, son zamanlarda bu evli kadınlara bir şeyler oldu. rahatlık batıyor bunlara. vereceksin zor bir işe ne aldatmaya vakit bulabilecekler ne dedikoduya.

görmediğin birine aşık olmak

çok tatlı ya, bende istiyorum.

bir uyutmadınız be

hala davulcunun etkisinde, kulağımın dibindeydi sanki pis davulcu.

keşke görmeseydim denilen şeyler

babamın telefonundaki o lanet mesaj.

gıcık reklamlar

Kosla tül, o ne ya makineden bir şey çıkartırken şarkımı söylüyoruz. kadında bi gıcık zaten
- beyaz tül bembeyaz tül aaa

türkçe şarkılarda geçen mükemmel sözler

senin her halin sevmeye talim.
murat dalkılıç - bir güzellik yap.

en çok söylenen yalanlar

ben bilmiyorum, vallahi bilmiyorum.

kuzen

candır can.

sevgilisine dolma saran kız

hatunun hasıdır.

sürekli bok muhabbeti yapan orospu çocukları

gereksiz insanlardır.

sözlük yazarlarının yaşadığı şehirler

istanbul.

ölen sevgiliye msnde her gün yazmak

bir umut...

uludağ sözlük yazarlarının twitter sayfaları

https://twitter.com/ceydaduman8

eski sevgiliye facebook tan laf sokmak

Nöronlar uyanacak da, beyni uyaracak da, serebral kortexin frontal lobundaki miyelin kaplı aksonlar kalbe ulaşacak da... Sevmek zor iş valla, hele bu sıcakta kılımı bile kıpırdatmam zaten yeni kurtulmuşum. ve daha nicesi.

japon balığı

genelde tek başına beslenmesi önerilir. tek başınadan kastım sadece japon balıklarının olduğu bir akvaryumda beslenmelidir.

balinalar

Balinalar suda yaşama uyum sağlamış memelilerdir. Gövdeleri mekik şeklinde, ince uzun ve ortada kalındır. Ön uzuvları değişerek yüzgeçe dönüşür. Arka uzuvları çok küçülmüştür, belkemiğine bağlı değildirler ve gövde içinde gizlidirler. Hemen hemen hiç kılları yoktur ve kalın bir yağ tabakası ile soğuktan korunurlar. Kuyrukları yatay olarak düzleşmiştir. Yüksek bir zekâ düzeyine sahiptirler.
Balinaların doksan tür bulunur. Tatlısu yunusu olan beş türü hariç hepsi deniz ve okyanuslarda yaşar. Takım iki alt takıma bölünmüştür: çubuklu balinalar ve yunuslar ile muturlarıda da barındıran dişli balinalar.
Balinalar türüne göre genelde küçük balıklar ile beslenirler. Katil balina gibi türleri fok, deniz aslanı ve köpek balığını avlayabilirler.
© copyright 2005 - 2026