bugün
C
cudem5 yıl önce
günübirlik geçinenler 17 gün ne yapacak sorunsalı
Üç-beş gün kapanma olsa veya öncesinden haber verilip bayramda kapanma olsa anlayacağım durum. Bugün 17 gün tam kapanmaya gidileceğini haber verdiğiniz ve cebinde sadece yarına yetecek kadar yiyecek içecek parası olan adam ne yapsın?
C
cudem5 yıl önce
karım beni kepçe operatörü ile aldattı
(img:#2146063) Tr de sikkolu aldatma şeysi. Yazik.
C
cudem5 yıl önce
iğne yaptığı kadına whatsapptan yazan erkek
Yazan Hakan sabancı gibi zengin biri olsa nikahı basacak karı tarafından ifşa edilip hedef gösterilmiştir https://mobile.twitter.com/nilgunnyy/status/1383528027850637313 Sanki adam iğne değil başka bişey batırmış gibi karının olayı sosyal medyaya… devamını gör
C
cudem5 yıl önce
iğne yaptığı kadına whatsapptan yazan erkek
Yazan Hakan sabancı gibi zengin biri olsa nikahı basacak karı tarafından ifşa edilip hedef gösterilmiştir https://mobile.twitter.com/nilgunnyy/status/1383528027850637313 Sanki adam iğne değil başka bişey batırmış gibi karının olayı sosyal medyaya… devamını gör
C
cudem5 yıl önce
memur oldum laaaaaaannn
Erkek oğlu erkektir, isteyene ispatlayabilirim, özelden..
C
cudem5 yıl önce
üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor
üstümde yazar olmadığından dolaylı olarak üzülerek hatta ağlayarak cevap veremeyeceğim sorudur.
C
cudem5 yıl önce
oophelia
Çıkmaya başladığımız dişi yazar. Buradan herkese duyurudur.
C
cudem5 yıl önce
5 nisan 2021 fenerbahçe denizlispor maçı
Defalarca fırsat tepen, liderliği elleriyle bjk'ye fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybetmemesi için son şansı. Bu maçı kazanamazsa şampiyonluk %100 kaçar. Kazanırsa 2'ncilik garanti, şampiyonluk belki olur.
C
cudem5 yıl önce
erkeklerdeki kızıl saçlı hatun hastalığı
bir çok erkeğin içinde bulunduğu~mesela ben~ saplantıdır. nedenini bilmiyorum. aslında bu bir saplantı mı onu da bilmiyorum.
C
cudem6 yıl önce
çin virüsü
corona virüsü'nün gerçek adı. Evet.
C
cudem6 yıl önce
bizbize yeteriz türkiyem kampanyası
30 mart 2020 de Cumhurbaşkanı tarafından başlatılan kampanyadır. (img:#2000971)
C
cudem6 yıl önce
halkın paketi
Koronavirüs’le mücadele adı altında, yıllardır aralıksız semirtilen patronlar için iktidar tarafından açıklanan desteklere karşın, bizzat emekçiler tarafından başlatılmış ve haklı taleplerini içeren kampanyadır. ücretli izin v.b. talepleri içeren p… devamını gör
C
cudem6 yıl önce
ibb nin kadınlar günü otobüsü
istanbul büyükşehir belediyesi tarafından kadınlar gününe özel giydirilmiş otobüstür. bence çok güzel bir jest. böyle küçük ama önemli jestlerin çok değerli olduğuna inanıyorum. gerçi 10 kadınla evlenmek isteyen malum çomar güruh otobüsü taşlayabil… devamını gör
C
cudem6 yıl önce
ibb nin kadınlar günü otobüsü
istanbul büyükşehir belediyesi tarafından kadınlar gününe özel giydirilmiş otobüstür. bence çok güzel bir jest. böyle küçük ama önemli jestlerin çok değerli olduğuna inanıyorum. gerçi 10 kadınla evlenmek isteyen malum çomar güruh otobüsü taşlayabil… devamını gör
C
cudem6 yıl önce
uludağ sözlüğü solcuların devralması
(img:#1984597)
C
cudem6 yıl önce
harf devriminden 1 gün önce
(img:#1205397)
C
cudem6 yıl önce
23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçı
Fenerin yine kaybetmeyeceği derbidir.
C
cudem6 yıl önce
vatanseverterorist vs true
(img:#1982243)
C
cudem6 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
C
cudem6 yıl önce
siyasal islam ın çökmesi
Allaha şükürler olsun.
C
cudem6 yıl önce
otobüste öpüşen çifte müdahale eden yobazlar
öpüşen çiftten efsane ayar yiyen yobazlardır. --`spoiler`-- istanbul'da Yeşilpınar-Şişli otobüsünde öpüşen genç çifte bazı yolcular tepki gösterdi. Tepki gösterilen genç kadın ise "Burası Arabistan mı? diyerek karşılık verdi. --`spoiler`-- http:/… devamını gör
C
cudem6 yıl önce
hesabı erkek öder diyen kızlar
kızların kendini küçük düşürdüğü durumdur bence. ben erkek olarak ilk buluşmada ve ondan sonrakilerde kibarlık yapıp öderim. ama sürekli elini cebine atmayan kız beni düşündürür. bence kızların taytına, babetine bakıp kezban veya kaşar yorumu yapmakt… devamını gör
C
cudem6 yıl önce
hangi yazar gözünde nasıl canlanıyor
kalasnikov: Ukrayna sevdalısı, istanbulda yaşayan üniversite öğrencisi. Baby face bir tipi var. Boyu kısa. Sigara kullanıyor. Sevgilisi var ve onu çok seviyor. Ona karşı çok ilgili. Kıymeti bilinesi duygusal bir arkadaş.
C
cudem6 yıl önce
dövmeli kızların ekseriyetle patlak olması
su götürmez bir gerçek olarak tespitlerim arasında kendine yer edinmiş önerme.
© copyright 2005 - 2026