bugün
- kahvaltı8
- insanın kendisine benzeyen kişiden hoşlanmaması6
- dolma biberin kabuğunu yemeyen insan6
- kese kağıdında kalan simit susamları4
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi5
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar12
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- küpe takan adama kız vermem diyen baba10
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü26
- otobüste cam kenarına geçmek isteyen erkek3
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu28
- pilavın yanında ekmek yemek3
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak2
- çayı üfleyerek içen erkek3
- prenses gibi büyüyen kızlar9
- haksız insan uzaklaşması3
- nev12
- gocu33
- teröristbaşı bebekkatiline villa yapan akepeli3
- ismail kartal35
- boyumun 2 cm kısalması22
- israil'in hizbullah yeraltı merkezini patlatması3
- uyudun mu mesajı14
- dövmeli küpeli bi erkeği damat getirmek15
- levent mercan2
- sözlükte kavga olacak hissi5
- kiraz cicegi kolonyasi42
- dövme yaptıran erkeklerin genelde gay olması11
- arda turan4
- marmara depremi için ezber bozan açıklama5
- ona bir şey söyle8
- ünlüler2
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı24
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri14
- fazla açıklama yapan insan2
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler18
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı13
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı50
- fazla samimiyet9
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- mal mıyım sorunsalı13
- sözlük kızlarının meme savaşı8
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler8
- otelde sevişmek8
- küt saçlı hatun12
- arabada sevişmek6
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz10
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- bugün elini paylaşan yarın neresini paylaşır7

Üç-beş gün kapanma olsa veya öncesinden haber verilip bayramda kapanma olsa anlayacağım durum.
Bugün 17 gün tam kapanmaya gidileceğini haber verdiğiniz ve cebinde sadece yarına yetecek kadar yiyecek içecek parası olan adam ne yapsın?

Yazan Hakan sabancı gibi zengin biri olsa nikahı basacak karı tarafından ifşa edilip hedef gösterilmiştir
https://mobile.twitter.com/nilgunnyy/status/1383528027850637313
Sanki adam iğne değil başka bişey batırmış gibi karının olayı sosyal medyaya… devamını gör

Yazan Hakan sabancı gibi zengin biri olsa nikahı basacak karı tarafından ifşa edilip hedef gösterilmiştir
https://mobile.twitter.com/nilgunnyy/status/1383528027850637313
Sanki adam iğne değil başka bişey batırmış gibi karının olayı sosyal medyaya… devamını gör

Defalarca fırsat tepen, liderliği elleriyle bjk'ye fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybetmemesi için son şansı.
Bu maçı kazanamazsa şampiyonluk %100 kaçar. Kazanırsa 2'ncilik garanti, şampiyonluk belki olur.

bir çok erkeğin içinde bulunduğu~mesela ben~ saplantıdır. nedenini bilmiyorum. aslında bu bir saplantı mı onu da bilmiyorum.

Koronavirüs’le mücadele adı altında, yıllardır aralıksız semirtilen patronlar için iktidar tarafından açıklanan desteklere karşın, bizzat emekçiler tarafından başlatılmış ve haklı taleplerini içeren kampanyadır.
ücretli izin v.b. talepleri içeren p… devamını gör

istanbul büyükşehir belediyesi tarafından kadınlar gününe özel giydirilmiş otobüstür. bence çok güzel bir jest.
böyle küçük ama önemli jestlerin çok değerli olduğuna inanıyorum.
gerçi 10 kadınla evlenmek isteyen malum çomar güruh otobüsü taşlayabil… devamını gör

istanbul büyükşehir belediyesi tarafından kadınlar gününe özel giydirilmiş otobüstür. bence çok güzel bir jest.
böyle küçük ama önemli jestlerin çok değerli olduğuna inanıyorum.
gerçi 10 kadınla evlenmek isteyen malum çomar güruh otobüsü taşlayabil… devamını gör

öpüşen çiftten efsane ayar yiyen yobazlardır.
--`spoiler`--
istanbul'da Yeşilpınar-Şişli otobüsünde öpüşen genç çifte bazı yolcular tepki gösterdi. Tepki gösterilen genç kadın ise "Burası Arabistan mı? diyerek karşılık verdi.
--`spoiler`--
http:/… devamını gör

kızların kendini küçük düşürdüğü durumdur bence. ben erkek olarak ilk buluşmada ve ondan sonrakilerde kibarlık yapıp öderim. ama sürekli elini cebine atmayan kız beni düşündürür. bence kızların taytına, babetine bakıp kezban veya kaşar yorumu yapmakt… devamını gör

kalasnikov: Ukrayna sevdalısı, istanbulda yaşayan üniversite öğrencisi. Baby face bir tipi var. Boyu kısa. Sigara kullanıyor. Sevgilisi var ve onu çok seviyor. Ona karşı çok ilgili. Kıymeti bilinesi duygusal bir arkadaş.