bugün
- hikayeyi devam ettir50
- mezoterapi9
- pilot bir erkekle sevgili olmak7
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar4
- gammaz nedir nasıl olunur4
- sokakta kavga teknikleri13
- askerdeki otomat4
- ismet gurbuz 20245
- mehdi kim sorunsalı3
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor13
- queen feristah12
- at3
- belediye maaşının polis asker maaşını geçmesi2
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- vietnam savaşı3
- yazarların okuduğu bölümler6
- motosikletten düşüp dans etmeye başlamak3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası34
- özelde çalışmak5
- boğaz'a dördüncü köprü2
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- allah a güvenmek4
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak10
- kel erkeklerin karizması5
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- şampuan8
- beyzbol2
- pişi vs revani5
- yul brynner2
- tekne turu11
- üniversite arkadaşlıkları geçicidir2
- yeni parti53
- nickten isim tahmini yapmak72
- ceng'i ali2
- pişisel gelişim5
- filenin sultanları5
- pişi yapmasını bilen sözlük kızı5
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- true'nin çaylak olması7
- benkimki6
- islam medeniyeti diye bir şey yoktur8
- sözlük kızlarının çok sinirli olması4
- sapık olduğu için çaylak olan insan9
- ulu sözlük muhteşem yüzyıl fun club2
- günde 90 litre su içmek2
- askeri ücretle evlenebilir mi6
- sözlükte hissedilen femboy yazar eksikliği4
- kafede çalışan üniversiteli2
- gammaz çetesi9

Üç-beş gün kapanma olsa veya öncesinden haber verilip bayramda kapanma olsa anlayacağım durum.
Bugün 17 gün tam kapanmaya gidileceğini haber verdiğiniz ve cebinde sadece yarına yetecek kadar yiyecek içecek parası olan adam ne yapsın?

Yazan Hakan sabancı gibi zengin biri olsa nikahı basacak karı tarafından ifşa edilip hedef gösterilmiştir
https://mobile.twitter.com/nilgunnyy/status/1383528027850637313
Sanki adam iğne değil başka bişey batırmış gibi karının olayı sosyal medyaya… devamını gör

Yazan Hakan sabancı gibi zengin biri olsa nikahı basacak karı tarafından ifşa edilip hedef gösterilmiştir
https://mobile.twitter.com/nilgunnyy/status/1383528027850637313
Sanki adam iğne değil başka bişey batırmış gibi karının olayı sosyal medyaya… devamını gör

Defalarca fırsat tepen, liderliği elleriyle bjk'ye fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybetmemesi için son şansı.
Bu maçı kazanamazsa şampiyonluk %100 kaçar. Kazanırsa 2'ncilik garanti, şampiyonluk belki olur.

bir çok erkeğin içinde bulunduğu~mesela ben~ saplantıdır. nedenini bilmiyorum. aslında bu bir saplantı mı onu da bilmiyorum.

Koronavirüs’le mücadele adı altında, yıllardır aralıksız semirtilen patronlar için iktidar tarafından açıklanan desteklere karşın, bizzat emekçiler tarafından başlatılmış ve haklı taleplerini içeren kampanyadır.
ücretli izin v.b. talepleri içeren p… devamını gör

istanbul büyükşehir belediyesi tarafından kadınlar gününe özel giydirilmiş otobüstür. bence çok güzel bir jest.
böyle küçük ama önemli jestlerin çok değerli olduğuna inanıyorum.
gerçi 10 kadınla evlenmek isteyen malum çomar güruh otobüsü taşlayabil… devamını gör

istanbul büyükşehir belediyesi tarafından kadınlar gününe özel giydirilmiş otobüstür. bence çok güzel bir jest.
böyle küçük ama önemli jestlerin çok değerli olduğuna inanıyorum.
gerçi 10 kadınla evlenmek isteyen malum çomar güruh otobüsü taşlayabil… devamını gör

öpüşen çiftten efsane ayar yiyen yobazlardır.
--`spoiler`--
istanbul'da Yeşilpınar-Şişli otobüsünde öpüşen genç çifte bazı yolcular tepki gösterdi. Tepki gösterilen genç kadın ise "Burası Arabistan mı? diyerek karşılık verdi.
--`spoiler`--
http:/… devamını gör

kızların kendini küçük düşürdüğü durumdur bence. ben erkek olarak ilk buluşmada ve ondan sonrakilerde kibarlık yapıp öderim. ama sürekli elini cebine atmayan kız beni düşündürür. bence kızların taytına, babetine bakıp kezban veya kaşar yorumu yapmakt… devamını gör

kalasnikov: Ukrayna sevdalısı, istanbulda yaşayan üniversite öğrencisi. Baby face bir tipi var. Boyu kısa. Sigara kullanıyor. Sevgilisi var ve onu çok seviyor. Ona karşı çok ilgili. Kıymeti bilinesi duygusal bir arkadaş.