bugün
- aklınıza gelen şarkı sözü9
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması12
- kızlar çabuk bakar mısınız4
- çok kitap okuyanı eleştirmek6
- şişman olmak istemeyenlere tavsiyeler7
- düğünde yemek yiyen davetliden para isteyen damat6
- anahtarı evde unutmak2
- manchester by the sea2
- ama kafamız nasıl güzel2
- backrooms3
- kitap okuma alışkanlığı4
- ioc'dan identity graph a2
- 12 ağustos 2026 trump'a truth social davası2
- hızır aleyhisselam ile görüşülebilir mi5
- don giymemek3
- eteğin altına pantolon giyen kız2
- kpss 20262
- 29 mayıs 19762
- bugün de ölmedik2
- bir kadın tarafından hükmedilmeyi istemek4
- çerçeve yasa31
- yarından sonraki güne ne denir3
- birazdan yer yerinden oynayacak10
- g i l d e d l i l y10
- casperlar daltonlar redkitler şirinler6
- bir güneşe bir de sana bakamam3
- türbede dua etmenin şirk olması13
- azrail gelse ona ne derdiniz13
- barda yanınıza oturan aslında seri katil olan adam2
- sözlük yazarlarının goodreads sayfaları2
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması9
- fazladan ölümsüzlük iksiri olan var mı4
- mutlu olmak2
- sokakta öpüşmek7
- ölümlülük iksiri2
- yurt dışı çıkış harcı8
- kadınların bakir erkek istemesi2
- nasıl bir kadın3
- anın görüntüsü14
- sözlük kızı ile kavga etmek13
- flört algoritması3
- engelleyen insan kibri6
- özgür özel15
- yalnız ölmek2
- dağ evi4
- ben bir ceviz agacıyım6
- sürekli kendini öven insan6
- beyazconverse6
- sözlükte kavga edilen kızın true çıkması7
- hiçbir servet zamanı satın alamaz20
entry'ler (74)
Hiç bir suçu yok iken bir yazarı çaylak moduna düşürmesi (bkz: ben) ardından, küfürlü başlık açana hiç bir ceza vermemesi.
''Sigara içtiğini babana söylerim, kalk su getir lan!'' gibi tehditlerdir.
Beni deli eden bir yazardır. O'na mesaj ile gerekli ihtarı yaptım. Eğer bir daha uymazsa yönetime başvurucağım. Sözlü'ğü amacı dışında kullanıyor. Terbiyesiz!
''üstü minare, altı k*rane'' sözünü uyan, dini kendi menfaatine kullanan bir kadındır.
(bkz: sıla) (bkz: vaziyetler)
''Aman yine mi olmamış?
Devam tamam olmamış çilem.
Daha dolmamış bu vaziyetler.
Hayrı alamet değilde durdum düşündüm.
Yine niye beni buldu eziyetler?
Aklımı nerde düşürdüm? ''
''Aman yine mi olmamış?
Devam tamam olmamış çilem.
Daha dolmamış bu vaziyetler.
Hayrı alamet değilde durdum düşündüm.
Yine niye beni buldu eziyetler?
Aklımı nerde düşürdüm? ''
''istanbul'a 3. köprü yapılması intihardır.'' diyen bir zihniyetin, istanbul'a 3. köprü yapması ardından da ayakkabı kutularını satan bir zihniyetin türkiye gibi bir ülkede ba(o)şbakan'lık yapması.
1905 yılının ekim ayında Ali Sami Yen ve arkadaşları tarafından, öğrenci oldukları Galatasaray Lisesi'nde kurulan kulüp, futbol branşında 19 kez Süper Lig şampiyonu olmuş, 14 kez Türkiye Kupası ve 13 kez de Türkiye Süper Kupası kazanmış; 2000 yılında da UEFA Kupası'nı ve UEFA Süper Kupa'yı kazanmıştır. başkan'ı ünal aysal, teknik direktörü roberto mancini'dir. stadı türk telekom arena'dır. eski stadı, ali samiyen stadı'dır. Ayrıca, tuttuğum takımdır, bir de (bkz: sıla gençoğlu)'nun da tutuğu takımdır.
-Abi sen bilgisayar okuyorsun ya, hackerlık öğretiyorlar mı?
+ Tabii, tabii hatta yan sınıftaki arkeoloji ögrencilerine de tarihi eser kaçakçılığı dersi veriyorlar. *
+ Tabii, tabii hatta yan sınıftaki arkeoloji ögrencilerine de tarihi eser kaçakçılığı dersi veriyorlar. *
ağzına küçük baltayla vuracağım sevgili tiplemesidir. Sabahın 5'inde bir insan uyandırılır mı? Valla cinsel organına buzdolabı kapağını sokardım o sinirle. Hemde tek kapılı buzdolabı, zengin işi.
çektikten sonra, pişmanlık duymak. Gerçi bu her yılda da olmuş ama neyse.
''Zaman kötü, kolla g*tü'' bu günün anlam ve önemini belirten önemli günün sözüdür.
asil bir tipleme halindedir. Özünde çirkefin tipsizin önde gidenidir.
Bunu yapmam için bir sevgilimin olması gerek daha sonra ben bu olayı (bkz: sıla) 'ma yapamam.
(bkz: sıla)'nın resimlerine bakıp ağlıyacağım.
o gün bizler mutlu bir kasaba hayatında, olağan işlerden bıkıp kendimizi kasabaya atıp bir süre kafa dinlemek. Ama, arka sokaklar'ın bittiğini duyunca migren ağrılarının ve kıyamet belirtisi olan mehdi a.s.'ın yeryüzüne çıkmasıdır. O olay asla unutulmamalıdır. Türk televizyon tarihine kayıtları yapılmalıdır.
(bkz: sıla) - vaziyetler: https://www.youtube.com/watch?v=fgQR_Qtgshs
sıla- alp er tunga öldü mü?:https://www.youtube.com/watch?v=IHIwYvk7ZgM (Bu şaka şarkısı bile olağan üstü)
sıla- alp er tunga öldü mü?:https://www.youtube.com/watch?v=IHIwYvk7ZgM (Bu şaka şarkısı bile olağan üstü)
play back ustasıdır.
şap, şup, ımmh, lörff gibi kelime dizisidir.
işini kendin hallet anlamına gelir. Akabinde vibratör hediye eden bir kimsenin çükü ya yoktur ya da bamyadır. erkek şu psikoloji içinde olur: ''ben şimdi sevgilime yeterli hazzı veremem. Sevgilim kendi kendine yapsın olayı, beni de rahat bıraksın'' psikolojisindedir.
hiç birini kurtarmam. zevk ve şevkle izlerim boğulmalarını.