sevdiği entry'ler

normal sözlük erkekleri

afedersiniz bazıları yoldaş'a yalakalıkta olayı abartıyorlar.

edit:
afedersiniz moderatör olmak için yoldaş'a sakso çekecekler var.

yoldaş benjamin franklin

yatın kalkın halinize şükredin.
adam sözlük yazarlarından sakso istiyor.

zall sizden böyle bir şey istedi mi?
ehehehe.

edit: utanabiliyor musun? sanmam. bu arada cidden çekirdek çitleyerek okudum mevzuyu.

edit 2: yaa şaka malzemesi yaptığım için çok özür dilerim (yoldaş hariç) ama bu karakter dalga geçilmeyi hak etmiş.
mağdurlar üzülmesin.

edit 3: Konu hakkında küçük bir imada bulunanların yazılarını uçuruyor. bunu herkes için yaparım falan diyor bir de.
ulan başkasının başına dramalar geldiğinde neredeydin?
şurada biraz drama izleyeceğiz hemen sil. gerçi bunun moderatörleri de aynı kafada.

melisa döngel

Uyuşturucu testi pozitif çıkan Melisa Döngel'in telefonunda bulunan mesajların ardından 43 şüpheli gözaltına alındı. (Sabah)

Döngel'e ait olduğu iddia edilen mesajlaşmalar:
- Kok no lazım, acil kanka.
+ Kaç adet?
- 3 adet.

- Kanka kokcu var mı?

normal sözlük

Burdan herkes orda galiba, bari nick değişin.

Gene de eski.sevdam burası. Görüklede yaşarken az takılmadık.
iyi ki ulu.

normal sözlük

heç beğenmediğim sözlük. hesabımı siliverdim. kıt beyinle, düşünmeden, klavye showmenliği yapan ergenusların ya da 55 yaş üstü cam fanusta büyümüş insancıkların sürekli saçma sapan foto attığı sözlük olduğu için ve sürekli o mükemmel ahlaklarından bahsederek eşcinsellere vs karşı yazılar yazdıkları için nefret ederek sildim hesabı. bedduam tutmuş. inşallah tarihin çöplüğüne gömülür.

chatgpt

Spor programı yaptırıyorum iyi oluyor. Köle güzel fikirler veriyor. Yediklerimin kalorisini falan da hesaplatıyorum. Bazen günlük aktivitemi ve yediğim içtiğimi girip, kalori açığımı hesaplatıyorum falan. işçim gibi.
© copyright 2005 - 2026