bugün

entry'ler (49)

anın görüntüsü

görsel
Su an bunu izliyorum.

1 milyon dolar verseler en iyi dostunu satar mısın

gercek bir dostsa zaten o sana der al parayi birak beni, sat beni. :P

ülkenin tek cümlelik özeti

uzaktan bakilinca acinacak halde gonuyorsunuz, sanki kanser olmus gibi, hic umut yok artik iylesmek icin sanki, ulke bitmis heryonden yazik.

ingiltere

tatile gittiklerinde kendilerini kaybeden, sasiran, civiklasan millet, bir de tarihi yapilarina ve eserlerine cok deger verip koruyan ulke.

erkeklerden telefon numarası alma taktikleri

numara vermek icin herturlu numarayi yapiyorlar zaten bizim istememize gerek kalmiyor.

türk kızlarının kısa boylu olması

turk erkekleri genel de 1.99 oldugu icin, haklilar turk kizlarinin boylarina laf etmeye.

alevi sevgili ile evlenmek caiz midir sorusu

bu soruyu sorabiliyorsa kizi hic sevmemis zaten ,seven dinine, mezhebine, yerine, yurduna, yasina, irkina, bence onem vermez, onu oldugu gibi kabul eder.

ben aleviyim diyemeyen sözlük yazarları

durup dururken neden alevi oldumu soyluyeyim ki, mecburmuyum ila bir mezhep belirtmeye, insan olmak yeterli gelmiyomu size.

yarın seçim olsa yazarların oy vereceği parti

cumhuriyet halk partisi tabiki.

kışın hangi içki içilir

Mulled wine, (sicak sarp).

çay şekersiz içilince sevinen çaycı

cay'ci korksun bence sekersiz icenlerden sevinmesin, piskopat egilimi olanlar sekersiz iciyorlarmis genelde, valla ole okudum bugun.

sevgili olunmayacak erkek burcu

boga, kesinlikle uzak durun.

on birinci nesil 30 entryden fazla girmesin

ben siniri asmisim artik susmam gerek sanirsam :p

eşini aldatan adam aldatılmayı hak eder mi

hak eder cunku aldatilmak nasilmis hissetmesi icin, ama onun gibi seviyesiz bir insan icin seviyesiz olmaya degmez.

şeytan

insanlari tanidikca seytan'i daha masum gormeye basladim.

sözlüğün en faydalı başlığı

anin goruntusu :D

zencilerin başarılı olduğu alanlar

genel de muzik'te cok basarililar.

erdoğan rothschild görüşmesi

kucuk mayfa, dunya mafyasiylan gorusmeye gitmis, sanirsam turkiye icin yeni hayirli duzenlemler geliyo.

erdoğan rothschild görüşmesi

kucuk mayfa, dunya mafyasiylan gorusmeye gitmis, sanirsam turkiye icin yeni hayirli duzenlemler geliyo.

kızlara yakışmayan iki şey

kufur, sigara.
© copyright 2005 - 2026